Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 77 750
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте,

Редовно си поръчваме от Али, но този път се случи нещо, което не ми е ясно
Чакам 5 поръчки вече 55 дни, като съобщението, което стои е Arrived at local delivery center.
И дотам... какво може да се направи в случая, да ходя до пощата с номерата и да разпитвам? Лошото е че някой поръчки идват с Express One и не знам накъде да се ориентирам..

# 286
Без проследяващ номер е трудно да се даде съвет къде да търсите пратката. Пратки с 24 цифрен проследяващ номер завършващ с пощенският ви код обикновено са в ExpressOne.
Пратки започващи с UA и завършващи на HU обикновено се доставят с БГ пощи, но понякога ги обединяват и пристигат също с ExpressOne.

В сайта на AliExpress и в апликацията при използване на опцията за проследяване би следвало да ви пише кой е куриерът и дали има нов проследяващ номер.
Може да погледнете и тук- https://parcelsapp.com/.
И вече като знаете кой е доставчика да ги потърсите.
Другата опция е да отворите диспут да ви върнат парите, но ще ви искат доказателство, че пратката я няма.

# 287
Добър вечер. Бих искал да ви попитам, имате ли проблем с плащането на поръчките от Алиекспрес? От неделя насам, не мога да платя.
Звънях в банката, от там ми казаха, че проблема не е с моята карта-сметка, а от БОРИКА били забранили преводите-трансакциите към Алиекспрес.
Та, минават ли ви плащанията или ви изкарва съобщение за грешка?
пишете меил на банката
попълва се една молба че искате да се премахне ограничението за преводи към алиекспрес

# 288
  • София
Без проследяващ номер е трудно да се даде съвет къде да търсите пратката. Пратки с 24 цифрен проследяващ номер завършващ с пощенският ви код обикновено са в ExpressOne.
Пратки започващи с UA и завършващи на HU обикновено се доставят с БГ пощи, но понякога ги обединяват и пристигат също с ExpressOne.

В сайта на AliExpress и в апликацията при използване на опцията за проследяване би следвало да ви пише кой е куриерът и дали има нов проследяващ номер.
Може да погледнете и тук- https://parcelsapp.com/.
И вече като знаете кой е доставчика да ги потърсите.
Другата опция е да отворите диспут да ви върнат парите, но ще ви искат доказателство, че пратката я няма.

Сърдечно благодаря Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 289
здравейте,редовно пазарувам от Алиекспрес,но в момента ми се случва нещо непознато до сега
При проследяване на няколко артикула изписва,че стоката се е завърнала при продавача

Ясно се вижда как е стигнала до определено място и след това наистина е върната
При опит да се свържа с продавача на съобщенията не получавам никакъв отговор от него
Въобще даже не чете съобщенията ми
Имал ли е някой такъв проблем?
Указана е дата за доставка 19.10
Подала съм молба за възстановяване на сумите,но все още нямам никакъв отговор

# 290
  • BG-DE
Какво значи "молба за възстановяване на сумите", диспут ли? Случвало ми се е да се върне стоката при продавача, не знам каква е причината, отварям диспут, прилагам скрийншот от тяхното проследяване и веднага са ми го уважавали. Но нещо май им става напоследък на китайците, миналата седмица направих 2 поръчки, уж веднага ги шипнаха но вече трети ден нямат никакво движение, а с 12-дневна доставка, имам лошо предчувствие, хубаво бях спряла да пазарувам от АЕ що ми трябваше пак да поръчвам 🥴

# 291
Какво значи "молба за възстановяване на сумите", диспут ли? Случвало ми се е да се върне стоката при продавача, не знам каква е причината, отварям диспут, прилагам скрийншот от тяхното проследяване и веднага са ми го уважавали. Но нещо май им става напоследък на китайците, миналата седмица направих 2 поръчки, уж веднага ги шипнаха но вече трети ден нямат никакво движение, а с 12-дневна доставка, имам лошо предчувствие, хубаво бях спряла да пазарувам от АЕ що ми трябваше пак да поръчвам 🥴

Означава заявка за възстаноняване на сумата,поради неполучаване на стоката в определения срок
В интерес на истината на мен мен ми трябва стоката,не парите
Аз просто питам,дали на някой му се е случвало поръчката да бъде върната на продавача,както е в моя случай

# 292
отиват към склада за обединение, все пак Китай е голям

# 293
  • BG-DE
Не-е, точно за да не ми ги обединят ги поръчах от два различни профила 🙂

# 294
Не-е, точно за да не ми ги обединят ги поръчах от два различни профила 🙂
Не е точно така това Simple Smile Осем поръчки имам от осем различни продавача - обединени са в една комбинирана доставка Hands VHands Thumbsup:

# 295
  • BG-DE
Точно затова, както казах, поръчах от 2 различни профила, различно име и мейл, така не могат да ги обединят 🙂

# 296
  • Бургас
Здравейте! От няколко дни се ровя из сайта да търся диоптрични очила с минус.
Но ми излизат само 3-4 вида. Аз ли не търся правилно или само с това разполагат 😔🤔
Никога не съм пазарувала от подобни сайтове. Даже не съм ги и разглеждала,но сега ми е нужно.

# 297
Здравейте! От няколко дни се ровя из сайта да търся диоптрични очила с минус.
Но ми излизат само 3-4 вида. Аз ли не търся правилно или само с това разполагат 😔🤔
Никога не съм пазарувала от подобни сайтове. Даже не съм ги и разглеждала,но сега ми е нужно.
Съветът ми е да не купуваш никога готови очила от магазин, какъвто и да е. Изключително сериозен подход се изисква за избор на очила. Понякога последиците за зрението са неотстраними.

# 298
Харесайте си рамки и сменете стъклата в оптика.

# 299
Харесайте си рамки и сменете стъклата в оптика.
А стъклата в оптиката кой гарантира,че не са от Алиекспрес?

Общи условия

Активация на акаунт