Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 067
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.
Ако искам да поръчам от един магазин няколко неща, за всяко ли се начислява обявената сума за доставка?
Става дума за гел лакове, чиято цена е колкото или по-ниско от сумата за доставка

# 91
  • BG-DE
Сложете ги в кошницата и ще видите, различно е, на мен ми се е случвало доставката да е за всеки артикул, а и да е една за всички.

# 92
  • Бургас
Здравейте! Ако имате някакви мейли на "австрийците", напишете ги. Смятам, ако и утре моите пратки не изминат огромното разстояние от 60 километра от София до моя офис, в събота да им пиша.
да приложи снимки на мейлите в диспут, за изгубена прадка

# 93
Толкова ли е трудно да се научи думата праТка? Както и други думи на български език.

# 94
  • Ямбол
m-angel Имай предвид, че напоследък пратки с козметика, лакове и течности минават митница и се дължи такса 3 лв на пратка при освобождаване.

# 95
Благодаря ви много Hug

# 96
От 22.07 тази и още една пратка (от 27.07) не са мръднали. Ходих до пощата миналата седмица да проверя дали не са дошли случайно, но ми казаха, че нямам никакви пратки. Преди почти месец са изпратени и двете пратки. Как да разбера какво се случва, къде и кого да питам? Даже не съм сигурен дали изобщо ще дойдат по пощата.

И другата пратка:

# 97
  • Бургас
пристигнали в Узбекистан - за съжаление Узбекистан не дава инфо, а и вероятно митницата ще ги спре, за да може пощата да си вземе таксата за това че всичко е наред с пратката

# 98
пристигнали в Узбекистан - за съжаление Узбекистан не дава инфо, а и вероятно митницата ще ги спре, за да може пощата да си вземе таксата за това че всичко е наред с пратката

Смисъл!? Ще си получа ли пратките и горе-долу колко още време може да се бавят?

# 99
  • Бургас
тези през Узбекистан идват за около над 2 месеца

# 100
  • Варна

Смисъл!? Ще си получа ли пратките и горе-долу колко още време може да се бавят?

Не съм получавал пратки през Узбекистан, но от това, което съм чел знам, че се бавят 2-3 месеца и се доставят от Български пощи. Задължително минават през митницата, защото идват от Узбекистан - страна извън Европейския съюз.

# 101
  • Бургас
тъй като се говори за тези през Узбекистан
и гърците имат същия проблем с тези през Узбекистан - митница, такси
с тази разлика че пристигат за около 3 седмици, така че логистиката ни на бг. пощи куца явно

# 102
с тази разлика че пристигат за около 3 седмици, така че логистиката ни на бг. пощи куца явно

Логистиката през UZ е най-лоша. Аз досега НЕ съм получила НИЩО от там. И повече не поръчвам.

# 103
Логистиката през UZ е най-лоша. Аз досега НЕ съм получила НИЩО от там. И повече не поръчвам.
Няколко човека по групите и във Фейсбук питаха как да непоръчват с узбекските пощи. Та сега е момента да си зададат въпроса пак. Явно дамата е успяла да се справи с тази дилема. Може пък грешно да съм разбрал и тя вече вообще не поръчва от али.

# 104
Откъде знаете като поръчвате как ще ви дойде пратката?

Общи условия

Активация на акаунт