Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 77 839
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 330
диспут, печели се за часове

# 331
Здравейте, преди време ви се оплаках че поръчах продукт, който много ми хареса, но чак после видях, че търговецът няма нито последователи, нито рейтинг, нито свястно име и за капак на всичко е отскоро. А когато ми изписа, че пратката ми е обединена в някаква супер голяма доставка, направо я бях отписала. Да, ама не. Пристигна си и всичко е чудесно. Много съм доволна от Алиекспрес. Да не ми е уроки, но досега нямам лошо попадение. Това донякъде се държи и на вас, защото редовно ви чета и си правя изводи.
от изказването ви личи че не сте осмисляликакото се дискутира тук - обединението на отделни пратки е дискутирано тук и е възможно да го очаквте при определени услови  т.е. над определена сума могат да обединяват. Няма как да обединят 20 поръчки по 20 цента всяка, но надминат ли 5-6 евро / долара е възможно да се случи.
Не са толкова еднозначни нещата с търговците, но това е друга тема.

# 332
  • София
Някой знае ли какво означава това?
Поръчани са калъфчета за телефон и протектори.

# 333
  • Асеновград
Нещо се е объркало на митницата.

# 334
от изказването ви личи че не сте осмисляликакото се дискутира тук - обединението на отделни пратки е дискутирано тук и е възможно да го очаквте при определени услови  т.е. над определена сума могат да обединяват.
Аз бях поръчала само един артикул и то не само при този търговец, а по принцип. Имах си само една- единствена поръчка в Алиекспрес. И нищо друго. Те просто са я обединили с други пратки, които не са били за мен, затова и не вярвах, че ще я получа. Но си дойде.

# 335
  • София

И няма да си ги получа ли?

# 336

И няма да си ги получа ли?
не се знае - не е на нашата митница
info@ecsc-logistics.com
inquiry@ecsc-logistics.com

# 337
Имам следния казус. Поръчах очила с диоптър. Дойде същия модел, но различен диоптър от поръчания. Писах съобщение на китаеца, като приложих снимки на получените очила.Той призна, че грешката е в него, извини се и предложи да ми върне 25% от сумата Simple Smile Цената на очилата е смешна, но ми стана интересно дали, ако пожелая възстановяване на част от сумата, това може да се случи и как, ако не е пуснат диспут.

# 338
  • Асеновград
Забрави без диспут . Ще ти обещае може би , но ще си останете с чакането .

# 339
  • BG-DE
Зависи, напоследък при диспут много често искат да върнеш стоката за да възстановяват сумата. Ако не сте потвърдили доставката като получена може да пробвате да ви върне обещаната сума но обикновено го правят чрез PayPal. В случай, че не ги върне тогава диспут.
Имате ли впечатления, че в последно време нещо много се мотаят пратките 🥴 Имам една, която от седмица не помръдва, а обикновено от този магазин пристигат за 2 седмици ☹️

# 340
  • Асеновград

Имате ли впечатления, че в последно време нещо много се мотаят пратките 🥴 Имам една, която от седмица не помръдва, а обикновено от този магазин пристигат за 2 седмици ☹️
Да не би да е покрай черния петък нещо . Много са намалили цените и на всички пише 11.11. с червено , да не са почнали по отрано .

# 341
  • BG-DE
На 11.11 започва най-голямото намаление на АЕ за годината. Моята поръчка е отпреди 2 седмици, обикновено за това време вече е пристигнала.

# 342
Зависи, напоследък при диспут много често искат да върнеш стоката за да възстановяват сумата. Ако не сте потвърдили доставката като получена може да пробвате да ви върне обещаната сума но обикновено го правят чрез PayPal. В случай, че не ги върне тогава диспут.
номера с  PayPal. е стар, но е забравен вече и затова пак се връща
Като платиш с карта и иска да върне с  PayPal. става следното
Китаеца ти вкарва парите в  PayPal и всичко изглежда точно. НО тук има уловка не се води рефунд, а плащане. След това като ти изтече защитата в алито, продавача повдига спор в  PayPal., че ти е платил сума за нещо, но не си му го доставил, и си връща парите

# 343
  • BG-DE
Ами не е точно така, защото ако е отбелязано като покупка в РР парите постъпват едва след като стоката е шипната, а в този случай те няма как да постъпят по сметката. Аз съм получавала така пари от неправилно изпратена стока преди време и нямаше проблем но ако нещо я притеснява най-добре да си отвори диспут.

# 344
Тези дето нямаме Пейпал Wink какво да умираме ли. Пише му че няма Пейпал и директно да си връща по начина по който го е получил.

Общи условия

Активация на акаунт