Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 72 368
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 435
  • BG-DE
Много странно 🤔 може продавачът да се е отказал да участва с безплатна доставка но системата им обикновено го отразява.

# 436
Не, аз и преди бях писала, абсолютно нищо от този Choice не ми го отразява. Различни стоки, различни продавачи - нищо! Много тъпо, тогава не писахна алито, но сега харесах за детето нещо и искам да го взема...но никъде не намирам контакти.Ети вижте, абсолютно с всички стоки така... Пише, че участват, че има фрий шипинг и после тръгна да поръчвам и си има такса...

# 437
  • гр.София
Здравейте! Имам няколко пратки от Алиекспрес, които са пристигнали в София в Експрес уан на 27.11 От тогава до сега, ми ги задържат и не ми ги доставят. Връзка с тях няма, нито по телефона нито по имейл. Има ли възможност пратките да се получават САМО чрез БГ пощи, да не минават през Експрес уан, които са изключително некоректни. По принцип ми ги доставят до адрес и винаги идваха с БГ пощи, но последните пъти ми ги доставят с Експрес уан

# 438
  • Бургас
кой номера ви идват през експрес уан, с дългите номера или UA ........... HU
може да се избегне обединението ако това питате

# 439
  • гр.София
Номера е само с цифри няма букви, искам да не ми се доставят от експрес уан а от БГ пощи. Не мога да разбера защо един път се доставят от едните, друг път от другите. Не съм си сменяла адреса за доставка, винаги е  един и същ

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 19:38 от gsna

# 440
  • Бургас
този с дългия номер само от цифри си е на експрес уан, и няма как да се избегне ако е даден от китаеца
или
това е плик с малки пакетчета/пратки ли е, номера даден от склад за обединение

# 441
Тук нали се обсъждаше какъв начин на доставка да се избере за да се избегне експрес уан. Ясно че не трябва да се поръчват много неща на веднъж за да не ги обединява. Обикновенно всеки търговец предлага 2-3 начина на доставка - единия минаваше през узбекистан и беше задължителен за стоки с течности вътре като лаковете. Другите също бяха различни и можеше да се избере кой от всичките безплатни или на ниска цена да се ползва за да минава пре пощите. Някъде назад се обсъждаше, но не намирам точното название на начина за доставка.

# 442
  • Бургас
за течности само това е безопасния начин, но струва ли си за 1 лак

# 443
Скрит текст:
For Special Goods +3лв. мит.такса

# 444
  • Бургас
Скрит текст:
прави разлика между
Cainiao Super Economy For Special Goods              /               Cainiao Standard For Special Goods
------------------------------------------------------------------
първите 2 са едно и също просто китайски номер да изкара пари

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 16:41 от musicdoubl3

# 445
Скрит текст:
Скрит текст:
прави разлика между
Cainiao Super Economy For Special Goods              /               Cainiao Standard For Special Goods
------------------------------------------------------------------
първите 2 са едно и също просто китайски номер да изкара пари
Не разбрах. Кои искаш да кажеш, че минават през Узбекистан с таксата?

# 446
  • Бургас
първите 2 метода от снимката са еднакви през Узбекистан

# 447
първите 2 метода от снимката са еднакви през Узбекистан
https://bg-mam.ma/p/1569652/47058944
Не би ли трябвало първото от тези:
да мине през Унгария? Питам, защото узбекистанските всячески ги избягвам, искам да съм сигурна кои са унгарските.

# 448
Здравейте! От скоро използвам опцията за доставка с продукти от Choicе селекцията. Доставката е бърза, но на безумни места.. Зоомагазин, бакалия.. Не мога да обикалям София да си издиря пратките, някой намерил ли е решение, не могат ли въпросните Expressone да доставят до адрес или поне на локация по избор?

# 449
  • Бургас
да мине през Унгария? Питам, защото узбекистанските всячески ги избягвам, искам да съм сигурна кои са унгарските.
ако пуснеш с второто, ще установиш че е пуснато с SunYow
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
все пак има и по честни китайци, които не правят този номер

Здравейте! От скоро използвам опцията за доставка с продукти от Choicе селекцията. Доставката е бърза, но на безумни места.. Зоомагазин, бакалия.. Не мога да обикалям София да си издиря пратките, някой намерил ли е решение, не могат ли въпросните Expressone да доставят до адрес или поне на локация по избор?
то си пише на мейлите от тях, ако искаш да ти ги докарат се обаждаш и се разбирате кога

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 18:51 от musicdoubl3

Общи условия

Активация на акаунт