91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 92 606
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • столицата
Не знам дали кандидат-гимназистите вече приключиха с избора си, но ето  още един плюс на НЕГ- ценните мами и татковци Simple Smile

# 121
  • София
Научих от дете с мат и физика, имащо тази година на ДЗИ  профилирана мат 100 точки (без уроци!!!) кой е водил профила - младата Мирослава Владкова.  Поела е випуска, не знам дали и петте паралелки ДСД, в 10 клас на крехките 22 год., идвайки директно от ФМИ без педагогически опит, и  3 години по-късно деца от профила и родителите им са супер доволни. Поздравления за това младо момиче! Аз назад бях споменала, че близко дете я похвали в ролята на замествала за кратко г-жа Василева и г-жа Вандусиел в 10 клас, но вече на ниво профил е съвсем друго Simple Smile Не беше ли това момичето, включено в номинациите на Фашинга за най-добър бг учител тази или миналата година?

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:59 от пенсионирана русалка

# 122
  • София
Много хубаво звучи всичко това. Дано да поеме сега 9-тите класове!🙏

# 123
  • София
Много хубаво звучи всичко това. Дано да поеме сега 9-тите класове!🙏
Според детето от 10 клас, което каза, че е замествала Вандусиел тази девойка, може би щяла да поеме профил.

# 124
Здравейте, как става профилирането след 10 клас? На база успех ли е или желание на детето?

# 125
  • На планетата Земя
По желание на ученика става.

# 126
  • София
По желание на ученика става.
Милето, питат заради приумицата тази година да има уж някакво класиране. Но класен ръководител  е отговорил на майка, че нищо няма да е по-разлчино от  минали години, дано е така Simple SmileТе и преди това се пишеха  2 или 3 желания, ама децата се оказваха винаги в профила по първо.

# 127
  • На планетата Земя
Тъй, тъй, знам аз защо се пита. Но нали се установи, че в крайна сметка няма никакви класациЙ. Wink

# 128
Браво на детето с 100т по математика.  В класа на моя син тази година смениха няколко учителя по профил математика и разбира се има доста пропуски. Следващата година е 12кл и ще му е важна математиката.  В тоя ред на мисли ако имате координати на въпросната г жа Владкова  или друг  добър учител  за допълнителни уроци бих била благодарна.
Гледам ,че сам сега си купува помагала и се опитва да научи теми от профила,но му е трудно без помощ.

# 129
  • столицата
Темите на другите училища горят, а тук още никой не е влязъл да се похвали.
И всяка година ми е много забавно когато журналистите започнат да сравняват баловете на матемитически насочените училища с тези с езикова насоченост. Все едно ябълки с круши. И двете са плод, нали?
Успех на новоприетите! Да са здрави и доволни от избора си!

# 130
  • София
Аз се записвам с бъдещ осмокласник в гимназията Smile
Единственото ми притеснение е в посока неговия мързел, нищо друго Smile

# 131
  • София
Хората вероятно не смеят да пишат, Галимар.. В другите теми ги приветстват, в тази ще им кажат и в най- емоционалния ден след  "чудния" 7 клас, че най-вероятно ще съжаляват за избора си..Две майки ми писаха на лични да се похвалят.  Simple Smile

Иначе  тази класация по минимален бал от години се оформя по този безумен начин...

Grace, хубави 5 години на детето, в училището има немалко умни, но същевременно  и енергоспестяващи (форумна дефиниция за мързеливички) тийнове, които се справят супер, та няма повод за притеснение по този параграф точно.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:12 от пенсионирана русалка

# 132
  • София
Моят син е приет в НЕГ с бал 476, но това е неговото трето желание (мое първо Sad ). Засега ще подаваме за второ класиране ( СМГ и НПМГ, паралелките с немски са първо и второ желание ), пък да видим в петък като отидем в училището дали няма да реши да се запише, защото до последно се чудеше как да ги подреди.

# 133
  • София
Х в тази ще има кажат и в най- емоционалния ден след  "чудния" 7 клас, че най-вероятно ще съжаляват за избора си..  Simple Smile

/quote]

Защо?
Според мен във всяко училище има неоправии /ако това е проблема/.

Благодаря сърдечно за пожеланието Smile

# 134
И аз се записвам.
Бяхме с чуденката ФЕГ или НЕГ.
Детето само ги подреди, без да е сигурно какво иска.
Надявам се да не съжалява, че всичко на моята глава ще се изсипе.

Общи условия

Активация на акаунт