91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 92 673
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Mrs Jan, размени темите на децата май Smirk разписанието е за НПМГ.
Но, Сиската, в НЕГ също последните години 9ти кл са сутрин първи срок.

# 256
  • София
Mrs Jan, размени темите на децата май Smirk разписанието е за НПМГ.
Но, Сиската, в НЕГ също последните години 9ти кл са сутрин първи срок.

Много благодаря!

# 257
Здравейте!
От старото училище ни искат служебна бележка, че сме се записали в НЕГ.
Някой от записаните тази година получил ли е такава бележка, без да си я поиска изрично.
Защо не ги издават при записването, а трябва отделно да ходим за тях?!?

# 258
  • София
Странно... За какво им е в старото училище? Може и да греша, но нямам спомен да са ни искали подобна бележка или някой да е споменавал, че са му издавали такава.

# 259
  • София
Преди две години и на дъщеря ми искаха такава бележка от старото училище. Ако правилно си спомням ни ги раздадоха на първата родителска среща.

# 260
Благодаря, Katche!
Много навреме. Мислех да отидем утре, но сега ще изчакам до родителската, за да не създаваме допълнителна суматоха на администрацията.
Simple Smile
quote author=Katche link=topic=1569672.msg46894194#msg46894194 date=1693770779]
Преди две години и на дъщеря ми искаха такава бележка от старото училище. Ако правилно си спомням ни ги раздадоха на първата родителска среща.
[/quote]

# 261
  • София
Въпрос към родителите с повече опит в гимназията:
Кога и къде се очаква да бъдат обявени разни подробности като разпределение по паралелки и класни ръководители, график (първа или втора смяна) за срока, родителска среща и т.н.?
Каква е обичайната практика?

# 262
Въпрос към родителите с повече опит в гимназията:
Кога и къде се очаква да бъдат обявени разни подробности като разпределение по паралелки и класни ръководители, график (първа или втора смяна) за срока, родителска среща и т.н.?
Каква е обичайната практика?
Аз съм също с осмокласник, но при записването ми казаха, че на сайта на 14.09. ще публикуват информация колко часа на 15.09 да се явят децата и разпределение по класове, а на 15-ти ще се запознаят с класен р-л и график. Родит. среща ми казаха, че ще е на 15 към 17-18 ч. , подробности за часа пак в сайта на 14.09.

# 263
  • София
Да допълня към mimi_3 - половината 8-ми класове започват първа смяна, останалите - втора. И това ще ви кажат на родителската.

# 264
  • София
Изненадаааа! Имаме информационен напредък.

"Откриване на учебната 2023/2024 година
На 15.09.2023 г. /петък/ от 9:30 часа в двора на  91. Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ ще се открие новата учебна  2023/2024 година. Учениците следва да се явят в двора на училището в 9:00 часа. След тържественото откриване на новата учебна година, учениците от  8. и 9. клас влизат в класните стаи за провеждане на час на класа.
Всеки класен ръководител на учениците от 10., 11. и 12. клас в двора на училището ще предостави седмичното разписание на часовете и ще даде на учениците общи указания за работа през новата учебна година.

Пожелаваме на всички ученици здрава и успешна учебна година!"

и

"На 15.09.2023 г., петък, от 17:30 ч. в 91. НЕГ “Проф. К. Гълъбов“ ще се проведе родителска среща за учениците от 8 а,б,в,г,д,е,ж класове.

Списъците с разпределението на учениците по паралелки и стаите, в които ще се проведат родителските срещи, ще бъдат публикувани на сайта на училището в следобедните часове на 14.09.2022 г. и ще бъдат изнесени на входа на гимназията."

# 265
  • София
Току що публикуваха разпределението по паралелки на осмокласниците.
Очакваме информация за класните ръководители.

# 266
  • София
Току що публикуваха разпределението по паралелки на осмокласниците.
Очакваме информация за класните ръководители.
Хм, интересно - надпланов прием във всеки клас. Не съм изчела имената, но не вярвам да са само близнаци. Здрави да са децата и да си паснат с НЕ, другото все ще се нареди.
От 2 дена се каня да пиша - г-жа Д. Петрова по МАТ си уведоми официално бившите вече ученици, че няма да е с тях. Особено тези, които карат профил с нея са си разочаровани, но не е като да имат избор...

# 267
А за 9-ти клас кога ще има разпределение по класове? 🥺

# 268
  • София
А за 9-ти клас кога ще има разпределение по класове? 🥺
В предишни години беше публикувано пак на 14.09 на сайта малко по-късно от 8класниците.

# 269
Излезе и за 9-ти 😊

Общи условия

Активация на акаунт