91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 92 658
  • 775
  •   2
Отговори
# 240
Здравейте,
Дали имате представа какви са неписаните правила при сформирането на паралелките в 8 кл.? Писани допускам че няма, а когато се записвахме и попитах, ми отговориха, че е случаен принципът. А вече знам за дете, което си знае класната 😉.
Официалната версия е: случаен принцип.

# 241
Здравейте,
Дали имате представа какви са неписаните правила при сформирането на паралелките в 8 кл.? Писани допускам че няма, а когато се записвахме и попитах, ми отговориха, че е случаен принципът. А вече знам за дете, което си знае класната 😉.

„Спокойствие и само спокойствие! – отвърна Карлсон"  Wink
  Няма и месец и ще разберете класа. Аз знам, че докато не видя - нищо не знам.

# 242
В сайта на гимназията има някакво раздвижване 🙂 - графици, прием на 5. класиране, но РС няма още.

# 243
5-то класиране? Не знаех, че има такова 'животно'.
Родителската среща на 8 клас обикновено е на 15 септември.

# 244
Здравейте, дали случайно има някаква яснота кога ще бъде ДСД изпита за 12 клас тази година? Знам, че е ноември, но по-точна дата дали има вече или ще разберем в последния момент?

# 245
Здравейте!
Синът ми е 8 кл. в НЕГ от тази година. Влезе на първо класиране. При записването ми казаха, да не купуваме НИКАКВИ учебници преди родителската среща, която ще е 14.09 (някак не съм убедена дали казаха 14.09 или 15.09). Ако някой може да е по-конкретен от мен? Simple Smile Благодаря!

# 246
На мен казаха същото за учебниците. Въпреки, че са качили списък май ще изчакам. Родителска ми казаха на 15.09., а на 14 щяло да има списъци с разпределението по класове.

# 247
Не купувайте учебници. Практиката е независимо от списъка, да се чака да мине родителската среща, както и първите часове с учителите, които да си кажат кой учебник искат.

Носи се слух, че няколко учители са напуснали гимназията. От дългите клечки.

# 248
  • София
А чуват ли се новости за немския отдел?
Смяна на учители или нещо друго?

# 249
  • тук-там
Зиги, ти да нямаш някаква скрита адженда (даже ми се струва и съвсем явна) да пускаш разни партенки? Интересно дали слухове са полезни на новите потребители? И дали това заслужават като информация и съпорт майките на зайците?!

# 250
Не са партенки. Пише го в друга тема и е почти потвърдено.

А дали ще е само тя, ще разберем като започне учебната година.

# 251
В РУО няма обявени свободни работни места за 91 НЕГ.

# 252
  • София
Zigizagi, коя е темата? И какво означава "почти потвърдено" ?
В РУО няма обявени свободни работни места за 91 НЕГ.
Това и мен ме изненадва, защото най-малкото има една госпожа по География, която водеше профил и излезе в майчинство средата на юни. Но може вече и да се е провел конкурс за нейното място тогава, въпреки че нов учител не се появи. Довършиха си месеца с другата госпожа.
Самите деца знаят за напускане на госпожата по философия. Предполагам, че е достоверно. Водеше школа, в която беше поканила 11класници, въпреки че вече не им преподаваше.

# 253
  • София
Здравейте,
Някой дали вече има информация коя смяна ще са първия срок 9 клас?

# 254
  • София
Съжалявам наистина обърках темата.
Но все пак 9 клас са от "малките" и би трябвало да започнат с първа смяна.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 23:25 от Mrs Jan

Общи условия

Активация на акаунт