Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 14 921
  • 383
  •   1
Отговори
# 300
Вчера кренвирши с кашкавал и залата от зеле и моркови.Днес изпробвах рецептата на Лео за кайма с топено сирене и краставички.Направих и картофено пюре.

# 301
  • варненка от София
Днес за закуско-обед кус-кус, за вечеря свинско с кисело зеле.

# 302
Вчера- картофени кюфтенца, таратор и салата от китайско зеле. Днес- на обяд пилешка супа, яйца по панагюрски, вечеря баница с праз и айрян.

# 303
Днес  бяхме на риба по градинарски

и  пирожки :

# 304
Вчера - мусака, днес - спагети със сос от няколко вида сирена.

# 305
Вчера бяхме на гости!  Laughing Laughing Laughing
Днес - карфиолена крем-супа, кренвирши с кашкавал и гарнитура от задушени бейби-морковчета!   chef

# 306
  • Някъде на път....
Снощи в крайна сметка след чуденка кюфтета с бял или червен сос  newsm78, хапнахме лесния специалитет на Лео  Laughing

# 307
Вчера специалитетът на Лео,а днес пиле с ориз и любимата ми пилешка супа.

# 308
Много много моля, кажете ми как се прави този специалитет на Лео. Обърнах 7-8 страници назад и не го намерих в темите.  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря!!!  Hug

# 309
Много много моля, кажете ми как се прави този специалитет на Лео. Обърнах 7-8 страници назад и не го намерих в темите.  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря!!!  Hug

Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155470.0

# 310
LEO, Благодаря много за светкавичния отговор!!!  newsm10  bouquet   

# 311
Вчера - тортелини с чеснов сос, за тази вечер мъжкото слънце прави пица  Heart Eyes
Лео, поздрави за специалитета с каймата и топеното сирене, беше изпробван миналата седмица
Peace

# 312
  • варненка от София
Днес печени наденички на скара, салата от царевица, майонеза и рулца от раци и ориз на пара.

# 313
Днес вечерята е от майка ми
Донесла ни е свинско филе с гъби и руска салата

# 314
Снощи пъстърва , задушени зеленчуци и сладолед пъпеш  Laughing
Днес - мариновани вратни пържолки , картофи , салата от домати и краставици бананов шейк за десерт  Wink

Общи условия

Активация на акаунт