Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 14 922
  • 383
  •   1
Отговори
# 285
снощи бяхме само на руска салата и тортичка (купена) Blush

# 286
За обяд: от снощната мусака с тиквички.
За вечеря: картофи на фурна.

# 287
снощи-лозови сърмички с ориз и гъби
днес-обяд-пържена сьомга и салата зеле с моркови
вечеря-пиле със спанак

# 288
  • под тепетата
Закуска - козуначен кекс, за обяд и вечеря - гръцка мусака с патладжани; печурки със сиренце+ масълце + малко каймичка на фурна. За десерт има още от плодовата пита.

# 289
# 290
днес - панирана рибка /мерлуза/ и пържени картофи

# 291
Печено пиле и картофи.
Тортата на Лео, ама пълна моя импровизация.

# 292
Вчера леща и свински пържолки на грил тиган,днес пържени картофки със сирене и салата от ряпа и моркови.За десерт-толумбички.

# 293
  • Някъде на път....
Снощи за пръв път от 2 години бяхме сами със съпруга ми на романтична вечеря!  Wink
Довечера - нещо като пица с хляб  Thinking

# 294
Снощи: мусака и баница. За довечера идея си нямам, че и нещо по-така трябва да е, да може да си вземе за работа.

# 295
  • София
За закуска направих палачинки.За обяд пълнени чушки.Вечерята е  кой каквото намери.Или по скоро ,каквото мъж ми направи.

# 296
пържоли, натрити с горчица, риган, мащерка и дафинов лист. Гарнитура царевица и кисели краставички.

# 297
вчера метнах едни палачинки и напълних гювеча с каквото намерих/ месце,картофи,топ. сирене и подправки/ а днес скалъпих пилешка супа

# 298
Сега правя мусака, ако не ме примързи ще направя и бухтички, снощи ядох чипс Blush

# 299
вчера ориз с гъби и готвено с свинско, картофи, лук, моркови...
днес - баница за закуска, пиле с картофи за обяд, за вечеря за Ема супа, а за нас с татито синьо сирене и вино

Общи условия

Активация на акаунт