Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Соларче, много ме зарадва този твой коментар. Със сигурност ще направя един тест.

# 136
  • вкъщи
Допадна ми версията на bluebell jo malonе на заг. Лек,свеж и прилично траен,поне 3_4 часа, на дрехи много повече. Романтичен и летен, непретенциозен. Обаче не познавам оригинала и за близост нямам мнение.

# 137
  • BG-DE
Соларче, много благодаря за коментара за Tubereuse Nue 🥰 От два дена го гледам в Дивайн и му се чудя, защото така и не намерих къде да го пробвам но една влогърка в YT ме заинтригува с този аромат 😊 Само дето хич не съм сигурна в качеството на Дивайн но пък нямам избор 😊

# 138
Имам въпрос по-скоро към господата в темата.Коя имитация на Givenchy Gentleman Eau De Parfum е най-близка до оригинала?

# 139
Аз не открих такава и си купих оригинала на доста добра цена.

# 140
+1 за Tubereuse Nue на Рефан ,но без капки. Мирише уникално ,разкошен е като аромат. Ако искате да го ползвате за зимата сложете капки ,но за лятото ако не понасяте тежки аромати без.
Много красив аромат.

# 141
За почитателите на Delina Exlisif - двойник едно към едно.

Пристигна днес от мейкъп. Смея да твърдя- неразличим от оригинала. Единствена забележка към мейкъп, дойде с неразпечатан целофан, но пробита кутия. Не  е за подарък, а за моя употреба, така че не смятам да повдигам въпроса. Хубав пудрен, силен, няма нищо общо с типичните арабски имитации. За 46 лева е направо удар в десятката. Има го и в парфюми шоп и в нотино.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 12:54 от *Emia*

# 142
  • BG-DE
А, как точно се казва този аромат?

# 143
А, как точно се казва този аромат?
Tres Nuit Valentina Armaf. Още го няма във фрагрантика, съвсем нов е, но всички ревюта в чужди сайтове дават тази поразяваща прилика с Делина екслузив.

# 144
  • BG-DE
Ако познаваш този https://www.notino.de/armaf/club-de-nuit-white-imperiale-eau-de- … arfum-fuer-damen/ би ли споделила дали е по-лек от него? Империалът също го дават като копие на ексклузивната Делина, и наистина доста прилича, но ми идва ужасно тежък и задушлив 🥴
Аз пък снощи нещо обърках номерата в Дивайн и вместо Туберозата на Т.Форд взех, че поръчах Narcotic Venus, а идея си нямам дори как мирише и дали имитацията им е добра ☹️

# 145
Ако познаваш този https://www.notino.de/armaf/club-de-nuit-white-imperiale-eau-de- … arfum-fuer-damen/ би ли споделила дали е по-лек от него? Империалът също го дават като копие на ексклузивната Делина, и наистина доста прилича, но ми идва ужасно тежък и задушлив 🥴
Не го познавам, за съжаление и не мога да кажа нищо. Гледам, че доста хора го разменяха, може да не е съвсем като Делина.Делина екслузив в оригинал е пудрен, плътен, локумен. Не му е сега времето и повечето хора не биха го изтърпяли в тая жега. Аз мога да го нося по всяко време.

# 146
  • BG-DE
Тествах ги успоредно, доста са близки но в Имериалът като че ли има и тамян или нещо подобно, което силно ме дразни 🥴 Обаче явно Ексклузивната не е моята Делина, много ми е задушлива, а и върху мен се развива като клонинг на Рози и ванилия на Мансера 😂 А, някакво добро копие на обикновената Делина дали има 🤔

# 147
Тествах ги успоредно, доста са близки но в Имериалът като че ли има и тамян или нещо подобно, което силно ме дразни 🥴 Обаче явно Ексклузивната не е моята Делина, много ми е задушлива, а и върху мен се развива като клонинг на Рози и ванилия на Мансера 😂 А, някакво добро копие на обикновената Делина дали има 🤔
Делина на Сансиро е супер- за жълти стотинки. Чак да не повярва човек.
Аз също не понасям тамян, но тук не го усещам много, просто пудрена база. Явно Делина ексклузиф просто не е твоя парфюм.

# 148
+1 👍 за Делина на СанСиро. Чудесен като трайност и влачи диря яко. Най - много комплименти с него отнасям и на наколко приятелики купих 😆😆😆

# 149
Момичета,препоръчайте ми имитация на мъжкия Terre dHermes,подариха ми мостра,уникално мирише и искам да купя, къде да търся?

Общи условия

Активация на акаунт