Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направих аз поръчка от Иво.
Та нямах време да сляза до центъра и се доверих на вашите мнения за Прада и Джимито.
Прада парадокс, имам оригинала та мога да кажа на Заг версията е 95% приближена.
I want choo го подуших в Дъглас и също ми идва едно към едно с версията на Заг.
И взех за проба малки флакони, единия и моето откритие е COCONUT PASSION VICTORIA'S SECRET, уникален, божествен, любов от първо помирисване. Все го срещах в темата и реших да пробвам. Удари ме в носа аромата точно на лято, ще има поръчка в голяма разфасовка. Другия беше пак на Виктория  Сикрет - BOMBSHELL OUD. Този не ми допадна много и няма да поръчам повече.
И два мъжки за проба взех
AQ AQUA DI GIO ARMANI, мирише на свежо, чисто, много ми допадна.
WA WANTED AZZARO, и от него съм доволна, типично мъжествен аромат, усеща се лимона и ментата.
Трайността не съм изпробвала още, освен на кокоса и е средна работа.
Общо взето съм доволна от поръчката си, всичко ми допадна и най-вече се доближава до желаните от мен аромати.

# 196
На мен Комисар ми трае поне 4-5 часа,което е абсолютно прилична трайност.
Кокос и ванилия,с проведе на ванилия. Божествен аромат!

# 197
  • Варна
Имам Либре на Рефан, много ми харесва. Принципно лавандула не търпя, но в този парфюм ми е приемлива. Капсулован е моят, с прилична трайност, но мен това не ме притеснява. Аз си нося парфюм в чантата и редовно подновявам.
D-Frag, мъжа ми хареса имитацията на Le male в изпълнение на Caline. Аз обаче не. Бяхте прав, масовка е. Нищо отличаващо се, нищо запомнящо.
Le Male, когато е излязъл през 1995г, е бил леко революционен за мъжки аромат, със своята сладост и пудрена флоралност. Има си почетно място в историята, но така и не ми допадна. Ultramale и Le Male Le Parfum са вече съвсем друго нещо. Amouage Reflection 45 от Гиза е доста по-актуална и мъжествена интерпретация на този ароматен профил и с удоволствие си го нося.
Всеки с носа си. Аз например обожавам Либрето, но доста дами, включително и приятелката ми, не са му почитатели.

# 198
Запис от мен - с две ръце за cypress of italy на refan. От дълго време му се чудя и накрая го поръчах на сляпо, като притеснението ми беше за босилека. Мога да кажа че парфюма е прекрасен, усещам тамян и нагрято от слънцето смолисто дърво, с лек уклон към бръснарски сапун което допринася за свежата нотка. В жегата носи шлейф с часове без да е задушаващ, радвам му се цял ден днес Grinning
Рефан пак са вдигнали цените, но точно за този дори 24лв за 50мл си заслужават

# 199
Отдавна търся нещо с тамян.
Смола също много харесвам. Звучи интересно този аромат.
От сайт може ли да се поръча?

# 200
512 е номера му,може да се поръча от сайта

# 201
  • Deutschland
Миналата Коледа исках да купя и аз от тези, но в магазина, в който ходя обикновено ми казаха, че всички били изкупени за празниците и няма.
Мъжът ми харесал последните на Заг, които купих. Вече са празни бутилките, но не знам предлагат ли ги още

# 202
  • Варна
Миналата Коледа исках да купя и аз от тези, но в магазина, в който ходя обикновено ми казаха, че всички били изкупени за празниците и няма.
Мъжът ми харесал последните на Заг, които купих. Вече са празни бутилките, но не знам предлагат ли ги още

И двата мисля че още ги предлага Иво в Базар. Инвиктус по принцип е се предлага от всички и е сполучлив. А Рефан имат Инвиктус Aqua, Legend и Platinum, които са много по-хубави според мен.
Chocolate Creedy на ЗАГ ми хареса, обаче беше адски слаб като трайност, каква бе тази партида, останах неприятно изумен. Само 2мл си взех тестерче, изчаках го повече от седмица и никакво подобрение.

# 203
  • Deutschland
Благодаря! Точно този Шоколад при него имаше безумна трайност. Явно е било до партида.

# 204
  • обл. Шумен
....   Взех си eden casharel , който ми носи сантиментални спомени. Трайността е отлична....
Ха! 😆 И аз си взех Еden - Casharel. Пробвах и The one DG. Идват ми сладки, добре че бяха в малко флаконче. Но да - трайността е убийствена!!!
Налях си и  N 162. OMNIA - BVLGARI с капки 1:1, но нещо не го усещам. Чудех се, коя OMNIA точно имитира?

# 205
Току що си взех Phantom от рефан на ММ. Аромата обаче няма общо с оригинала. Коя имитация ще ми предложите?

# 206
162 Омния Булгари на Рефан имитира Кристалин. Изпръскала Съм литри и е траен

# 207
  • обл. Шумен
Благодаря, the_demon. 😊🌺

# 208
  • София
Току що си взех Phantom от рефан на ММ. Аромата обаче няма общо с оригинала. Коя имитация ще ми предложите?
Взех го от Иво/Базар.бг/Заг и е жесток!!! Пак да си кажа, че е страшна хитачка за мен. На жега за моя нос вади смокиня /плодчето/, не знам от къде идва, може от зелената ябълка да е 🙄.Просто перфектният свежо-сладък-сочен модерен мъжки аромат.

# 209
Взех го от Иво/Базар.бг/Заг и е жесток!!! Пак да си кажа, че е страшна хитачка за мен. На жега за моя нос вади смокиня /плодчето/, не знам от къде идва, може от зелената ябълка да е 🙄.Просто перфектният свежо-сладък-сочен модерен мъжки аромат.
За Blac phantom Kilian ли става въпрос..?

Общи условия

Активация на акаунт