Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пък да похваля 893 Bamboo-Parfen.
От 2 дена му се наслаждавам. Вярно, че се пръскам обилно, но в тези жеги трудно се задържа парфюм, особено пък такъв, като този-лек, ефирен, свеж и много женствен. Но до вечерта го усещам, като лек повей около себе си. Бях го забравила, но сега ще го довърша.

# 226
Може ли да ми кажете последните нови парфюми на Зак кои са?

# 227
Здравейте! Можете ли да ми кажете този лидълски парфюм на кой е аналог?

# 228
  • BG-DE
Мисля, че това беше Dior J’adore.

# 229
А този на кой е копие?

# 230
  • BG-DE
На Narciso Rodriguez For Her

# 231
Благодаря, Менерва! Парфюма е страхотен. Харесах и още един, Фемили ли беше, не помня, трябва да го взема и него. 10 лв. за 75 мл си е направо попадение.

# 232
  • BG-DE
Много добри попадения има сред Лидълските имитации 😊 Този Lovely само веднъж го видях по нашите ширини и докато се наканя да го взема той взе, че се изчерпа 😊

# 233
  • БГ
Да не са ги пуснали отново? Отчаяно търся на Suddenly - cotton blue :/

# 234
  • Deutschland
Menerva, в нашия Лидл имаше редовно по някое Lovely, но не съм ходила отдавна. Виж имитацията на Нарцизо не съм я срещала никога.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 00:52 от Фрау С

# 235
Преди половин година и повече, писах тук, че в нашия ЛИДЛ няма вече никакви парфюми...Мислех, че е нещо временно, или, че са завряни някъде в магазина на несвойствено място и просто аз не мога да ги намеря...Е, оня ден пак си поставих за цел да потърся...В целия огромен магазин има общо 10-20 бройки /максимум!/ от 1-2 /максимум 3/ вида парфюми, които са в ужасно състояние - разхвърляни, смачкани, отворени, със скъсани кутии, без капачки...Потрес! Има един - единствен вид дамски - някакъв ...сладникав...не можах да го разпозная, може би Ла Ви е Бел, и два мъжки /като любимата ми имитация на Бос Ботълд не е сред тях/...Имах време и претърсих най - подробно целия магазин. НИЩО. Абсолютно е занемарено зареждането на парфюми в нашия ЛИДЛ. А беше време когато в него постоянно се поддържаха поне 5 вида дамски / с количества!/ и поне 4 вида мъжки /с количества/. И отделно: по празниците се появяваше отделен стелаж с още имитации...В момента всичко е ликвидирано при нас. Само манджи и парцали. Frowning1

# 236
Аз имам този D'ellle от Лидл страхотен е наистина, даже е по-силен от оригиналния For her поне аз го усещам повече. По Коледа ги бяха пуснали, повече не съм ги виждала. Аз търся мнения Jenny Glow French lime leavs дали е ретро, четох, че мирише на сапун от 90те - най-омразната ми миризма 😄

# 237
И аз го имам/ D'ellle/. Надживява душа, което е просто потресаващо.

# 238
  • София
Много добри попадения има сред Лидълските имитации 😊 Този Lovely само веднъж го видях по нашите ширини и докато се наканя да го взема той взе, че се изчерпа 😊

Доста време го имаше във филиалите. Не можах да го приема този аромат и го хвърлих.

Сега ползвам D'ell. Но в тези горещини го усещам само сутрин. За да се насладиш на аромата му, хубаво е да се ползва пролет или есен.

# 239
  • София
Аз търся мнения Jenny Glow French lime leavs дали е ретро, четох, че мирише на сапун от 90те - най-омразната ми миризма 😄
French lime leaves е любимата ми липа. Има много писано за него - може би един от най-харесваните аромати. Потърсете с търсачката и др.мнения. Аз много си го обичам.

Общи условия

Активация на акаунт