Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 913
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
. Знаете ли друга фирма освен тези - L'atelier parfum,..
ZAG
+1 за Заг Зодиак и на D&P  е страхотен Парадокса Simple Smile Но и двата са добре направени!
И Рефан го имат.

# 361
  • обл. Шумен
Glossycherry, от къде си взимаш мостри на оригинали? Има ли сайт? Това е много добро решение - особено когато наистина са нужни 2 пръскания, не се дават много пари...

# 362
А аз взех, че харесах имитациата на Roses musk mancera в изпълнение на Martin lion, но е изключително нетрайна на моята кожа. Не мога да кажа колко е доближена до оригинала. Дали има друга сполучлива и трайна или да заложа на оригинала?

# 363
  • Сливен
Парадокс под кой номер са на рефан?

# 364
Парадокс на Рефан е 018.

# 365
Glossycherry, от къде си взимаш мостри на оригинали? Има ли сайт? Това е много добро решение - особено когато наистина са нужни 2 пръскания, не се дават много пари...
Не живея в България, така че моите сайтове няма да са ти полезни.
Знам че има много такива европейски сайтове, които ще изпращат и до Бг с прилична доставка, просто трябва да се разтърсиш из нета.
В темата за парфюмите видят че пуснаха този линк за мостри- https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html

Гледам имат прилична селекция мострички, че някои даже са по 5мл. Имайте предвид че 1мл ви е 10 до 15 пръскания, така че си е бая Simple Smile

# 366
  • обл. Шумен
Много ти благодаря, Glossycherry ! 🙂 ☕️

# 367
Здравейте! JPG La Belle или La Belle le parfum имат ли при някоя фирма хубава имитация?

# 368
Здравейте! JPG La Belle или La Belle le parfum имат ли при някоя фирма хубава имитация?
La Belle има на Заг. Не знам дали е едно към едно, но сам по себе си е много приятен. Иначе, и аз се интересувам за le parfum.

# 369
На Заг лабел е хубав, а доколко е сходен не мога да кажа.

# 370
За колко време ви идват поръчки от Парфен, поръчах преди 5 дни и нищо..

# 371
Бързи са принципно.....поне преди бяха...
Често поръчвах навремето и проблеми не съм имала.
Не се лъжете (като мен) да ходите до физическия им магазин в люлинския мол. Пълна трагедия !
От всяка гледна точка.

# 372
  • София
Мисля да се попрехвърля към арабските парфюми. Някой по - запознат дали може да ме ориентира, освен в магазина на Пиротска в София, къде другаде мога да разгледам? По възможност някое магазинче извън МОЛ. И понеже си харесах два аромата от сайта, които са налични само като дезодоранти, дали и те са ок като трайност? 3, 4 часа издържат ли?

# 373
Издържат ,да😀. Аз бая арабски мостри изфъстях

# 374
  • обл. Шумен
Ха! И аз започнах да ги заглеждам последните седмици. 😆  Но се чудех, дали си имат свой аромат или са имитация на известни марки - не видях списък. По пирамида изобщо не мога да се ориентирам. Мисля си, че все ще са ориенталски и тежки аромати, а аз искам нещо цветно и леко.

Общи условия

Активация на акаунт