Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
mavina1380 дали наистина е My Way 😳?  За мен няма нищо общо с плажна ванилия, а една категорична дъвкова тубероза.

# 451
mavina1380 дали наистина е My Way 😳?  За мен няма нищо общо с плажна ванилия, а една категорична дъвкова тубероза.
Ами на мен ми докарва на нежна ,слънчева ванилия ,но не тази ванилия ,която масово я знаем.
А може и дъвкова тубероза да е ,но е много хубав.
Слънчев ,летен и първата асоциация е лято ,плаж ,море.

# 452
  • София
Бях забравила, че имам няколко тестера на Молекула 1 на Заг. От няколко дни ги фъскам, почти свършиха... Няма такъв кеф! Много я обича моята кожа тази молекула, носи ми истинска радост 🤗
И с друг парфюм, и самостоятелно, обожавам я!

# 453

Нарциси на Рефан е страхотен.
На Заг ме ми хареса въобще. А уж се водят един и същ парфюм.
На мен Рефанския ми е леко локумен и повече мускусен, разкошен(особено за есента,но съм го взимала от магазина на Лъвов мост),а при Заг сладникаво накъртващ,много роза,много локум.

Кой е номерът на Рефанския Нарцисо?
020. NARCISO RODRIGUEZ FOR HER EDP/ NARCISO RODRIGUEZ

# 454
Много е добра Молекулата за наслояване на други мускусни аромати. Аз я ползвам Молекулата с Pure Musk пак от Заг.

# 455
Здравейте, синът ми ползва 070 на Рефан, много му харесва. Знаете ли на кой парфюм отговаря този номер.
Благодаря

# 456
  • BG-DE
070. INVICTUS LEGEND/ PACO RABANNE според таблицата от стр.1.

# 457
Много благодаря BlushBlushBlush
Бих искала да попитам дали някой е срещал имитация на ESCADA " MAGNETISM" - мъжкият.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 20:05 от sisi2609

# 458

Нарциси на Рефан е страхотен.
На Заг ме ми хареса въобще. А уж се водят един и същ парфюм.
На мен Рефанския ми е леко локумен и повече мускусен, разкошен(особено за есента,но съм го взимала от магазина на Лъвов мост),а при Заг сладникаво накъртващ,много роза,много локум.

Кой е номерът на Рефанския Нарцисо?
020. NARCISO RODRIGUEZ FOR HER EDP/ NARCISO RODRIGUEZ
Да,точно 20 ти номер. Сега така написано като го видях се сетих,че беше някакъв лесен за запомняне номер.
Много е хубав наистина. А за есента ще е прекрасен.

# 459
+1 и от мен за номер 20 на Нарцизо.
Разкош за есен ,зима и пролет.
Много хубав аромат.

# 460
А колко ми са парфюмите на Мартинез? Гледам, търся, и не откривам такава информация.

# 461
А колко ми са парфюмите на Мартинез? Гледам, търся, и не откривам такава информация.

За цена ли питате?
Ако е за цена ,парфюмите в сайта са по 23 лв. за 50 мл. и има намалени определени парфюми по 9,89 лв. ,но трябва да ги разгледате на сайта им.
https://martinez-perfume.com/product-category/parfumi/damski-parfyumi/

# 462
Благодаря, за милилитри ми беше въпроса, но редакторът е решил друго, а и аз не погледнах, преди да публикувам.

# 463
Благодаря, за милилитри ми беше въпроса, но редакторът е решил друго, а и аз не погледнах, преди да публикувам.
По 50 мл. са парфюмите.

# 464
Привет!

В петък се отбих до Заг Зодиак и си взех Armani My Way (за пореден път) и нещо ново за мен Coconut Passion на Victoria Secret. Първият си го знам и си ми харесва, но вторият ме изненада много приятно и като миризма, и като проекция. За трайност също мога да кажа, че е добре, особено на дрехи. Роклята, която носих с него ароматизира цялата стая. Аз, обаче пръскам стабилно, но това го правя с всички парфюми. И така, за отзивите на околните: моят мъж ми направи забележка, че съм се поляла, това е индикация, че не си въобразявам, че е силен и усещаш се. И вторият коментар беше на една приятелка, която посетих в дома й. Много често, когато й отида на гости получавам следния въпрос: пръскала ли си се с нещо? Аз й отговарям с какво съм и тя казва: защото нищо не се усеща...😞 Да, наистина е много демотивиращо за тези от нас, които искат да бъдат "надушвани" от околните, а за съжаление се оказва, че много малко от парфюмите някой усеща наистина. За моя радост, този път със самото ми влизане тя направи възторжен коментар за това, на което мириша. Веднага започна да ме разпитва какво е и след това поне три пъти още споменаваше колко й харесва парфюмът ми. Надявам се това одобрение да продължи, защото за мен това наистина е важно.
С една дума: препоръчвам!

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 12:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт