Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
От Врачанския Кауфланд. Момичето беше много отзивчиво, но просто нямах време да пробвам и други неща на bargello. Иначе имам от тях и Crystal noir, ами като Рефанския ми е. слаба трайност.

# 106
Бяха подарявали на майка комплект с няколко неща на  "Tesori d`Oriente Fior di Loto" , аз ползвах душ гела. Аромата е наситен, остава по кожата, да не говорим банята как ухае... 😊
И на мен този ми е любим от Тезори-тата Simple Smile Имам и течен сапун Laughing

А кой парфюм имитира?

# 107
  • Deutschland
Още един глас за Tesori d`Oriente Fior di Loto. Според един списък имитира Кристал ноар, според мнения във Фрагрантика е копие на Кашмир. Не знам

# 108
Още един глас за Tesori d`Oriente Fior di Loto. Според един списък имитира Кристал ноар, според мнения във Фрагрантика е копие на Кашмир

Crystal Noir ми е много любим. Винаги имам оригинал от летищата. Tesori d`Oriente откъде се купува?

# 109
  • София
От два месеца не си бях купувала никакви парфюми и онзи ден си викам, яяя се отпусни малко и дай едни пари на Милка, подкрепи малкия бизнес, не се стискай Grinning И така, една тройка кебапчета, пардон парфюми, са в очакване да се преселят в шкафа ми. Нямам килер, иначе мисля, че ще напълня един среден размер Grinning
Взех си Moonlight in heaven /отдавна искам да го пробвам/, So scandal - откачена съм на тема малини, дано ми хареса, че с оригиналния Скандал не се разбирам много, както и любимата ми Ginza.

# 110
Скрит текст:
Още един глас за Tesori d`Oriente Fior di Loto. Според един списък имитира Кристал ноар, според мнения във Фрагрантика е копие на Кашмир. Не знам

Ооооо, нееее, Simple Smile , никакъв шанс Fior di Loto да имитира Кристал ноар. Никакъв! Simple Smile Fior di Loto /за моя нос/ е мляко и лотос. А Кристал ноар е сандалово дърво и кокос. 
Karma Tesori d'Oriente  както писах в предната ни тема, ми напомня на Truth or Dare Madonna...По - скоро по направление и по характер, не съвсем буквално. Не е 1:1 в никакъв случай, но са....братовчеди Simple Smile /според мен/ Simple Smile
Tesori d`Oriente се продават и в ДМ, и в Лили, и навсякъде. И в сайтовете за парфюми ги има навсякъде. И в сайтовете за перилни препарати ги има. И в Кауфланд съм ги виждала...

# 111
Нищо общо нямат лотоса и Кристал Ноар.
Много го харесвам Кристал Ноар, но за съжаление не се спогодихме и го продадох.
Просто ми ставаше лошо от него. Аз със много парфюми съм така.
Има ги Тесорито,но винаги са по много малко видове и само на определени места ,говоря за физически магазини,в провинцията съвсем ги няма,ако намериш е късмет.

# 112
Нищо общо нямат лотоса и Кристал Ноар.
Много го харесвам Кристал Ноар, но за съжаление не се спогодихме и го продадох.
Просто ми ставаше лошо от него. Аз със много парфюми съм така.
Има ги Тесорито,но винаги са по много малко видове и само на определени места ,говоря за физически магазини,в провинцията съвсем ги няма,ако намериш е късмет.
Определено Тесори не имитира Кристал Ноар!
Между другото, преди няколко месеца си взех Dolce Garden на Рефан, с двойни капки и много ми хареса. Бих си взела отново, защото се оказа и траен. Да не повярваш, че такава бутичица крие такова креместо съвършенство. Не знам дали е така и в оригинал, но имитацията е прекрасна.

# 113
  • Истанбул
Здравейте!Гледам в интернет кратки видеа на тема DM и парфюмни имитации.В Бг.сякаш няма такова разнообразие?Например La Rive имат много парфюми.Caline са пуснали имитация на Baccarat rouge .

# 114
Аз La rive съм поръчвала от makeup.bg там имат голямо разнообразие на по-добри цени от DM. Е, вярно на сляпо, но пък повечето са по 10тина лв. Имат и най-новите.

# 115
Някой може ли да каже кой номер е този парфюм на Рефан?
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html

Вчера си налях 131. D&G / D&G - 10 мл. без капки и продавачката ме пръсна веднъж.
До преди малко усещах парфюмът.
Много красив аромат и ще отида да си го допълня за да станат 30 мл.

# 116
  • София
La vie est belle на Рефан - 034

# 117
La vie est belle на Рефан - 034
Много благодаря! 💐

# 118
  • София
Ще разкажа впечатленията си от последните Гиза, които взех.
Womanity има разлика с оригинала /който имам, харесвам и ползвам последните години/. Почва значително по-солено/метално, чак си го усещам като скърцане по зъбите 😳. Кара ме да кихам. После уляга и си отива в посоката на Уоманити, но определено има разлика. Не е така мощен като оригинала, и косата ми например на другия ден мирише на сол, а с оригиналът мирише на смокиня. Ще го изфъскам по плажовете денем, но няма да подновя.

Sailing day за мен е разкошен, типичен акватик, леко заслаждащ с мъжки уклон, но на горещините го носих два дни и се представи много добре. Освежава и енергизира.

Angels Share за мен това е попадението, просто в драйдауна е почти идентичен с оригинала. И той почва малко по-алкохолна от колкото трябва, но много бързо се прибира. За мен типично мъжки, джентълменски, за бохеми с бели ленени ризи 😂.

Apple brandy on the rocks Също много добър, в отчетливо мъжка посока с мееееега секси драйдаун. Със сигурност попадение, не съм тествала оригинала обаче..

# 119
  • Габрово
Момичета,какво ново са пуснали Рефан от наливните  и дали мога да поръчвам  Заг чрез Иво?

Общи условия

Активация на акаунт