Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Има ли някъде сполучлив аналог на Guerlain Aqua Alegoria Pera Granita или Bergamot ...?

# 241
И аз търсих от Aqua Allegoria серията но само на Mandarine Basilic видях имитации

# 242
И аз търсих от Aqua Allegoria серията но само на Mandarine Basilic видях имитации

#UNS68 Аква Пиканте Aqua Allegoria ginger picannte Guerlain  на Гиза,страхотен,свеж,супер силен .

# 243
  • София
Взех си на Jenny Glow - Forest Bluebell и Wood & Sage. И двата са разкошни, и предвид, че за втория е писано много ще кажа само за първия, който гледам е и сред новите аромати на Заг. Много свежа диня с акватичен и сладък привкус. За мен е абсолютно копие на Aqua Allegoria Flora Salvaggia, който имах в оригинал и познавам добре. Трайността бих казала 6-7/10, но на коса го усещам отчетливо и на следващия ден. Да имат предвид тези които не харесват тази динено/пъпешова нотка, че си е отчетлива тук. Някъде бях чела, че оригиналът на Jo Malone Wild Bluebell е любимият аромат на Меган на Хари Simple Smile

# 244
Днес получих от Заг Парадокс на Прада, очарована съм, много ми хареса. Много свеж, сладникъв и летен.
За ММ поръчах Gentle Fluid Silver.. интересен аромат, ще видя как ще седи на неговата кожа, аз лично усещам доста борче и кориандър.
Това са новите им попълнения и ме заинтересовахте с динята на Forest Bluebell, но дали на Заг е същият?

# 245
Може ли някой да ми каже сполучлива имитация на Зелената ябълка на Дона Карън?
Преди няколко години бях си наляла от Рефан и беше 1:1 с оригинала.
Оня ден ходих и си налях и останах много разочарована.
Нищо общо със Зелената ябълка.
Или са ми объркали парфюма или ако е този е пълен провал.
Другият път мисля да си налея 10 мл. от друго място да не ароматът да е объркан.
Ако не е объркан ,много жалко ,защото ми беше фаворит.
Ако някой знае добра имитация моля да каже.
В противен случай се зачерква от списъкът с любими.

# 246
  • Бургас
Имам отливка от оригинала на Wild Bluebell Jo Malone London и няма никаква диня там за мен и по- добре. Парфюмът е прекрасен.

# 247
  • Deutschland
Мавина, виж на Роксан тяхната имитация в малките шишенца.

# 248
Имам wild bluebell на Muscent и не ми беше по вкуса, лично аз усещам много зелена окосена трева,  чудех се дали оригинала е същото толкова особен по моя вкус.
Ходих до Делириум пробвах го и оригинала и останах поразена 1:1 неразличим, единствено оригинала е малко по балансиран в началото но след 30мин става, като този на Мускент, другото което ме порази в оригинала е трайността за парфюм на тази марка доста сериозно издържа, не мога да кажа същото за оригинала на Appel brandy on the rocks, пак проба от магазина, моето копие смея да твърдя, че е доста по  силно, трайно и хубаво, което ми беше втората изненада 😁.

# 249
  • обл. Шумен
Някой може ли да ми каже добра имитация на Nina Ricci Premier jour ?  Налях си на Рефан 10 мл. с 10 капки, че ако нещо не ми хареса, поне да свърши бързо. Преди години имах оригинала и сякаш се разминават с този на Рефан ... 🤔 Дали аз нещо не помня, носа ми ли се излага....??? 🙄

# 250
Някой пробвал ли е новите аромати на Гиза?
И кой аромат беше хвален cuir beluga?
Вече е наличен.

# 251
  • Стара Загора
Да похваля и аз Делината на Сан Сиро...По принцип не съм фен нито на розите, нито на личи...но тук така са комбинирани, заедно и с другите съставки може би, че розата ми е по-лека и ефирна... личито не ме дразни..и е просто един прекрасен розов аромат Simple Smile Нямам идея дали е доближен до оргинала, но тъй като бе много обсъждан тук, за проба си взех малко шишенце, което със сигурност ще изфъскам с удоволствие Simple Smile

# 252
Някой може ли да ми каже добра имитация на Nina Ricci Premier jour ?  Налях си на Рефан 10 мл. с 10 капки, че ако нещо не ми хареса, поне да свърши бързо. Преди години имах оригинала и сякаш се разминават с този на Рефан ... 🤔 Дали аз нещо не помня, носа ми ли се излага....??? 🙄
Аз специално миналата година пробвах този на ЗАГ и не беше добър или поне не беше, като оригинала, който имах преди години! Не посмях да пробвам и с други, но доколкото имам спомен се говореше, че и оргиналът е реформулиран!

# 253
Здравейте, тъй като се заговори за аромати на Jenny Glow отскочих в Нотино да си поръчам Nectarine blossom.Много ми е любим!Покрай него видях и нови попълнения.Някой знае ли Vision и Wild orchid какво имитират?

# 254
Някой пробвал ли е новите аромати на Гиза?.......
Аз имам When the Rain Stops ,Sailing Day и Apple Brandy on the Rocks. Apple Brandy ми е фаворит, другите два са интересни,но тихи,не ги усещам върху себе си,на дреха осезаемо поне 24 часа.Сейлинг дей си е чист акватик,но хубав,свеж, не компот (голямо обяснение). When the Rain Stops е много интересен,не мога още да го хвана...... като "Хасвалт" след дъжд,но не точно.Има си малко цветя и малко дървесни нотки. И той както Молекулата Ирис(от който се презаредих,блаженство) ми харесват и на дреха аромата се носи два дни,но като се напръскам не ги усещам.За мен са доста деликатни и различни аромати, харесват ми.
И трите аромата са по-скоро клонящи към мъжки,но аз си ги пръскам с кеф, добре ми седят.

Общи условия

Активация на акаунт