Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Хасково
Здравейте, тъй като се заговори за аромати на Jenny Glow отскочих в Нотино да си поръчам Nectarine blossom.Много ми е любим!Покрай него видях и нови попълнения.Някой знае ли Vision и Wild orchid какво имитират?
Wild orchid e Tom Ford Velvet Orchid, a Vision e See by Chloe.

# 256
Здравейте, тъй като се заговори за аромати на Jenny Glow отскочих в Нотино да си поръчам Nectarine blossom.Много ми е любим!Покрай него видях и нови попълнения.Някой знае ли Vision и Wild orchid какво имитират?
Wild orchid e Tom Ford Velvet Orchid, a Vision e See by Chloe.
Благодаря!

# 257
  • Пловдив
Вчера взех 583 Wild Bluebell и 327Aqua Allegoria Mandarine Basilic от Заг Зодиак. Чудни са и двата за лятото. Първият мирише още по-хубаво като улегне.  Изфъшках една 30-ка на Рефан от 304 Q на D&G, и той е много подходящ за лятото. Има малко мъжки уклон, съвсем лек, аз като цяло никак не обичам такъв върху себе си, но не е дразнещ.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 15:12 от petia_1130

# 258
  • София
Здравейте, знаете ли за имитация на  Sospiro - Vibrato ?
Цитрусово - флорален струва ми се, че ще е доста подходящ за лятото.

# 259
Някой пробвал ли е новите парфюми на Рефан от 2022 и 2023 г.?

# 260
  • София
Някой пробвал ли е Roseland на Заг? Не познавам оригинала. Описаната роза тук е свежа, а и с малинките идва като да е моето. Доколко доминира розата и свежа ли е наистина?

# 261
Аз го взех вчера на сляпо. На моята кожа се усеща и някаква леко горчива нотка, освен ясно осезаемата роза. Напомня ми на ретро одеклон и май май ще го оставя за по-хладно време.

# 262
  • София
Аз го взех вчера на сляпо. На моята кожа се усеща и някаква леко горчива нотка, освен ясно осезаемата роза. Напомня ми на ретро одеклон и май май ще го оставя за по-хладно време.

Някакви малини?

# 263
А Wild Bluebell има ли прилики с Императрицата, защото аз точно със сладникавата диня в Императрицата не се разбирам нещо и се чудя да рискувам ли с Wild Bluebell на Заг.

# 264

Някакви малини?
За съжаление не, поне аз не усещам нищо подобно. Grin

# 265
  • Deutschland
Много малина има в Angel Nova, бутилката ми вече е празна, но ще заредя пак.

# 266
Много малина има в Angel Nova, бутилката ми вече е празна, но ще заредя пак.
Много ли е сладък парфюмът ,защото му се чудя и аз.

# 267
  • Deutschland
Не. На мен изобщо не ми е сладък. Може да си вземеш тестер за начало.

# 268
Не. На мен изобщо не ми е сладък. Може да си вземеш тестер за начало.
Мисля да си напълня от Рефан 10 мл. за проба.

# 269
Изкушихте ме с Wild Bluebell, взех да пробвам от Заг малко количество. Не усещам диня пъпеш итн Sad Но не е лош, лек флорално-акватичен аромат. Може би при Jenny Glow е различно изпълнен

Общи условия

Активация на акаунт