Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
MONTBLANC SIGNATURE има ли добра имитация?
Поръчах то тези дни. Много е хубав и точно като оригинала. Номер 333.

# 286
  • София
Да препоръчате добра имитация на Кilian I don't need a prince by my side to be a princess?
По възможност за закупуване от БГ?

# 287
  • BG-DE
Потърсете в списъците на първа страница, но мисля че той няма имитация.

# 288
  • София
Някой с отзиви от опит за Luna на Nina Ricci от The Moon? Добре ли е миксиран, крушата и магнолията усещат ли се?

# 289
Как го носите това Лале👀😂😂😂😂😂

аз лично, след като го смесих с един 10 мл рол-он Еn passant от Гиза. Поотделно и двата ми идваха нетърпимо монофлорални, монотонни. Лалето - с жестоко пробивен сърдечен компонент, дето уж да е лале, ама така миришещо лале няма в живия живот, другият пък с някакъв странен пастелно притъпен от зърнени култури люляк. Един вид, нещо твърде остро и нещо твърде тъпо се притеглиха едно към друго, за да възстановят баланса в света. След 1 месец заедно в приблизително 3:1 съотношение се бленднаха в комплексен аромат, който преодолява скучността им поотделно, хем е ефирен заради доминацията на цветята, хем има пудреста плътност, хем за разлика от типичните пудри, не натежава от никоя страна.

# 290
Момичета, взех си Жасмин Ноар на Булгари от Заг с такъв мерак. Ми то вода. Само при мен ли така?

# 291
  • София
Потърсете в списъците на първа страница, но мисля че той няма имитация.
Има на Muscent(имах го и ми хареса) и Divian, но скоро няма да имам път към Турция, а с Divian не ми се занимава.
Благодаря все пак Blush

# 292
  • София
Здравейте, нова съм в темата
Преди време имахбпарфюм на La parfium, но като се пръснех с него и ме заболяваше главата - това какво значи?

# 293
Noa Cacharel има ли добра имитация ?
Помирисах на летище и се влюбих .
Разкошен,много елегантен аромат.
Как да кажа,като елегантна жена,която носи перли. Такъв аромат ми е.

# 294
Jasmin noir е много хубав и траен на Сансиро, имам и оригинала 1 към 1 са. Някой знае ли да има имитация Eau des marveilles на Hermes?

# 295
Заг имат. На мен лично не ми се задържа, но аз обичам по-наситени аромати и той ми идва нежен

# 296
Този на Заг е имитация на Еликсира, имам го, при мен пък е доста траен и прилича на оригинала чак в драйдауна,в началото са доста различни, което не ми харесва, този на Заг започва много остро, химично и ретро.

# 297
Eau des Merveilles Hermes  имат няколко имитационни марки. На Заг версията е  всъщност Elixir des Merveilles . Като фанатичен фен ма оригинала (и имайки 3 оригинални парфюмсаот серията) ,естествено купих от всички фирми техните имитации. Не,няма нито една прилична алтернатива(имитация) на тези парфюми. Всичко до момента е пълен боклук, с изключение на Заг,но и там не ми е докаран....Оригинала е класа,която просто е твърде сложна в развитието на аромата😁. Скъп е,но си заслужава...

# 298
Дааа, прочетох ти сагата с него 😄 просто ми се искаше да пробвам и еу-то. Предполагам имаш Еликсира и него като оригинал каква е разликата между тях?

# 299
Здравейте,
Ползвам зелено Версаче и Ноа на Кашарел Омния на Булгари и ,,Rush МОЛЯ,препоръчайте ми подобни свежи аромати,сполучливи имитации.

Общи условия

Активация на акаунт