Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
И аз напоследък все арабелчета заглеждам,но за сега имам само 3- всичките само по отзиви и следене на пирамида, но си ги харесвам. Иска ми се нещо с олибанум (тамян), но всичките ги водят унисекс и на моята кожа после си стават с мъжки уклон, а аз си искам да е женствено.
И аз търся арабско с тамян, но да е женствено  Simple Smile

# 391
Отдавна се каня да пусна поръчка от Гиза и вече няколко дни слагам и махам от кошницата, но днес забелязах, че парфюмното масло от даден парфюм е налично, но няма възможност за поръчка на парфюма под формата на спрей. Някой знае ли на какво се дължи това? Никога не съм посещавала магазинчето, но от коментари в темата оставам с впечатление, че Милка смесва маслата на момента, а не вярвам да й липсват спрей флакони, тъй като други парфюмни масла могат да се поръчат под формата на спрей.

# 392
Като стана въпрос за тамян я похвалете някой парфюм с него, моля.

# 393
Маслата, които използва Милка за спрейовете са други от тези, които налива в рол-ончетата, за това понякога има разлика в аромата на маслото (рол-он) и спрея. За това е и напълно възможно парфюмното масло да е свършило, а да го има във вариант на спрей, или обратното. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 16:35 от krewellaa7

# 394
Днес съм с Ариана Гранде Клауд. Колежката влезе в офиса и каза, че тук мирише на болница Joy
За някои на болница, за други - на захарен памук.  Проблемът си е в нея.

# 395
  • София
Соларче, така е. Всичко е до възприятие. За мен Бакарата съм я отписала - не е моето, но носих Облака и колкото и да го оприличават на Бакарата, Облака ми е окей.
Сега от едно квартално магазинче си взех Black Muscs Alexandre.J в изпълнение на Мартин Лион, душа си китката и се разтапям. Не го познавам по принцип, подуших го и ми хареса, пък ще видим по-нататък Heart Eyes Значи си се убеждавам, че има ли пачули и мускус, то е за мен Joy

# 396
  • Варна
Соларче, така е. Всичко е до възприятие. За мен Бакарата съм я отписала - не е моето, но носих Облака и колкото и да го оприличават на Бакарата, Облака ми е окей.
Сега от едно квартално магазинче си взех Black Muscs Alexandre.J в изпълнение на Мартин Лион, душа си китката и се разтапям. Не го познавам по принцип, подуших го и ми хареса, пък ще видим по-нататък Heart Eyes Значи си се убеждавам, че има ли пачули и мускус, то е за мен Joy
Да, този аналог на Alexandre J страшно ми харесва, но приятелката ми го счита за прекомерно силен и плътен. Понякога в Елитис Варна си го пръскам на китката, съвсем мъничко, с риск да ухая дамски хахаха. Но наистина е удоволствие да го усещам.

# 397
И аз напоследък все арабелчета заглеждам,но за сега имам само 3- всичките само по отзиви и следене на пирамида, но си ги харесвам. Иска ми се нещо с олибанум (тамян), но всичките ги водят унисекс и на моята кожа после си стават с мъжки уклон, а аз си искам да е женствено.

И аз много искам да си намеря такъв аромат.

# 398
  • София

И аз много искам да си намеря такъв аромат.

Станахме групичка Wink
https://www.fragrantica.ru/perfume/Azzaro/Azzaro-Pour-Elle-29476.html
Имам този и сега ще поръчам още 1, защото ми е на привършване. Но ако намерите къде да го пробвате, може би е по-добре. Extreme обаче не е същия, различни аромати са за мен.

# 399
Emsi696, как би определила аромата?

# 400
  • София
Вчера в Гиза тествах : Acqua - Roberto Cavalli.
На китка, цял ден се разнасяше уханието на чисто, сапун и лятна свежест. Влюбих се
Днес ще отскачам до там за покупка.

# 401
С тамян най-женствен ми е Lou Lou на Кашарел, макар да е от старата генерация парфюми. Аз реплика не съм срещала

# 402
Здравейте, някой да препоръча имитация на Soleil Blanc?
В Гиза не е наличен, а пък от The Moon не ми се поръчва.
Ако има и някоя арабска имитация още по-добре.Sunglasses

# 403
Дайте съвет за парфюм с аромат на тонка боб - сокро си взех масло от Гиза - влюбена съм, но ми се иска парфюм, в който го има...

# 404
Вчера в Гиза тествах : Acqua - Roberto Cavalli.
На китка, цял ден се разнасяше уханието на чисто, сапун и лятна свежест. Влюбих се
Днес ще отскачам до там за покупка.
Аквата на Роберто Кавали е невероятна за лято в момента я ползвам и ще се радвам и друг да сподели мнение за нея

Общи условия

Активация на акаунт