Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Скоро не съм се включвала, здравейте❤
И аз съм мераклийка на Брендито на Гиза, но искам първо да помириша оригинала.
Скоро си поръчах от тях-Пристрастие-Диор Адикт, със смесени чувства съм.
Не е зле, но лично за мен не се доближава до оригинала особено.
Днес се напръсках в Нотино с този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-Elixir … Parfum-75968.html
Мноого ми хареса ❤
Усетих го много пудрен и мек, а трайността му ме впечатли.
Дали го има в имитация вече?
За съжаление май го няма.

# 421
Тези дни попаднах на реклама от Златка Райкова на някакъв сайт за парфюми, които би трябвало да са имитации. Цените им са доста добри, но нямам представа, дали наистина си струват.
Някой има ли впечатление от сайта:
https://martinlion.bg/

# 422
  • Deutschland
Редовно се обсъжда тук Мартин Лайън. Лично аз не съм ги тествала.

# 423
На Мартин Лайън имам Armani Prive Musc Shamal. Не е много траен, но изпълнението е добро.
Аз се чудя дали са добри нещата на The Moon, защото предлагат доста интересни аромати и се чудя от доста време на Soleil Neige. Някой има ли впечатления?

# 424
Имах добри впечатления от The Moon за Armani Prive Rose d'arabie, hermes ambre narguile и montale chocolate greedy. Тази година обаче поръчах Costa Azzurra Tom Ford от тях и дойде нещо... което мога да опиша само като развалено. Нищо общо с аромата който трябва да е, дори след няколко месеца не прилича на парфюм а на силна и неприятна миризма. Та нямам намерение пак да рискувам с тях, не ми се разправяше да звъня и да опитвам връщане или рекламация

# 425
Ахх, и аз си мислех,че още го няма това Burberry, a много ми хареса, дано скоро го пуснат някъде.
Иначе за Мартин Лайън- аз не ги харесвам, много евтино миришат и изглеждат.

# 426
Имат много добри попадения Мартин Лайън и си заслужават.
Много зависи и да попаднете на точното за вас нещо, иначе разочарования не са изключени което важи и за другите марки.

Иначе съм в търсена на добри имитации на Soleil de Feu Tom Ford и Dior Tobacolor.

# 427
На Мартин Лайън имам Armani Prive Musc Shamal. Не е много траен, но изпълнението е добро.
Аз се чудя дали са добри нещата на The Moon, защото предлагат доста интересни аромати и се чудя от доста време на Soleil Neige. Някой има ли впечатления?
За мен Soleil Neige от The Moon е много добър аромат със завидна трайност.За съжаление не мога да описвам аромати, а пък и възприятието е нещо индивидуално, но миналото лято си го носих с голям кеф.

# 428
Търся си конкретни 2-3 аромата:
Narciso Rodriquez - for her или pure musk
Dior Joy

# 429
  • Стара Загора
А откъде мога да поръчам имитации на JENNY GLOW myrrh and bean? или Angel share, Bois Doré Van Cleef & Arpels ?

И аз вчера рових за Myrrh and bean на Jenny Glow, но навсякъде е изчерпан.
Дано го заредят отново.

# 430
А откъде мога да поръчам имитации на JENNY GLOW myrrh and bean? или Angel share, Bois Doré Van Cleef & Arpels ?

Дано го заредят отново.

Тук има всичко  на Джени и него също. https://mcgrand.shop/parfumna-voda-jenny-glow-myrrh-bean-unisex-80-ml-95
Angel share от Giza 👍
Bois Doré Van Cleef & Arpels може от чужд сайт, тук също може да го има но не съм го търсила. Много хубав аромат успях да го тествам в магазина на Дъглас. Но за съжаление ми се стори малко нетраен...

# 431
Byredo bal d'afrique (не знам дали го изписах правилно) добър ли е на Le Parfum или препоръчвате Заг?

# 432
  • София

Дано го заредят отново.

Тук има всичко  на Джени и него също. https://mcgrand.shop/parfumna-voda-jenny-glow-myrrh-bean-unisex-80-ml-95
Angel share от Giza 👍
Bois Doré Van Cleef & Arpels може от чужд сайт, тук също може да го има но не съм го търсила. Много хубав аромат успях да го тествам в магазина на Дъглас. Но за съжаление ми се стори малко нетраен...
[/quote
Jenny Glow са на много добри цени тук и 80мл.-благодаря за споделеното.Аз на такива цени съм купувала 30мл.

# 433
Елито, аз съм влюбена в балът на Мартинез! При мен има уникална трайност. Беше намален на 10лв! Яд ме е, че не поръчах два, три!

# 434
Някой пробвал ли е Bronze goddess на Рефан(040)?

Общи условия

Активация на акаунт