Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • BG-DE
Да, купувала съм D&P, много са им добри имитациите, или поне това което аз съм взимала Very irresistable, My way, Chloe и още 2-3 имах но не ги помня.

# 526
Хрумна ми да ви питам един въпрос. Според вас има ли разлика как възприемаме даден парфюм, когато предварително четем за него, и когато тестваме без никакво знание? Изключително рядко ми се случва да тръгна без предварителна информация, но няколко пъти си направих експеримент и мирисах напръскани блотерчета без да мисля кой е парфюмът и се получи много интересно. Сякаш инстинктът ми сам ми подсказа кой е "моят" парфюм. Когато почна да търся нотки и да го изследвам, сякаш загубвам това "девствено" възприятие и правя много повече неуспешни покупки.   
Друго, което си мисля е, че всъщност парфюмите, които наистина ми харесват, не са чак толкова много, просто любопитството към останалите ми замъглява преценката и има много, на които давам шанс, но не се превръщат в любимци, а просто "стават".

# 527
Имах Noir pour femme ,не е моят аромат.
Но Noar Extreme е страхотен.

# 528
Noir Extreme имам на Рефан от черните бутилки-страхотен е,но не ми е ъраен въобще. Взех 10 мл наливен и трайността вече е друга👀🧐. Защо така....

# 529
  • София
Аз питах по- скоро дали се доближава.
Иначе имам Noir pour Femme, но е спрян и не искам да го хабя наляво и надясно.
Благодаря за отзивите!
Ще ги пробвам и двата, макар Noir Extreme за мен да е компромис на първия като аромат.

По горния въпрос - рядко ми се случва. Подавала съм се веднъж- два пъти на всеобщото задоволство и двата пъти ги размених. Имам изграден и твърд вкус, рядко се влияя.

# 530
Имам Noir pour femme на Заг и много си го харесвам, не знам колко се доближава до оригинала, но за мен е много уютен, женствен и топъл аромат, есенен.

# 531
  • София
Благодаря, днес ходих да го пробвам. Губеше се нещо и като мощ не ме впечатли и го отложих засега.
Взех си малко Диорама понеже я спрягате доста. Чудесен е. В драйауна ми мирише на спрения Miss Dior Le Parfum.

# 532
Noir pour femme - Т.F. на Заг Зодиак и аз си го бях взела преди доста време. На моята кожа изчезваше за минути и не го усещах...Ядосах му се и го сипах в ароматизатора с клечките. На другия ден, забравила за него, ходя из дома си и усещам някакъв вълшебен алкохолно - шоколадов тънък шлейф и душа, душа...докато не се усетих, че това е от ароматизатора ми в коридора. Страшно вкусен. Но не ме харесва мен лично Frowning1 Сега си имам едни 15 мл. от него и ги ползвам като лекарство - само за помирисване, без пръскане.

# 533
Здравейте. Предполагам, че отговора е не, но да попитам все пак- някакъв шанс да има имитация на този псрфюм и просто да не съм го забелязала по списъците:

# 534
  • Deutschland
Мислех, че го имат Рефан от серията Limited blend, но уви. Имат тези :
В кипърския сайт има кой парфюм на кой друг отговаря, при нас мисията невъзможна 😀

# 535
Здравейте. Предполагам, че отговора е не, но да попитам все пак- някакъв шанс да има имитация на този псрфюм и просто да не съм го забелязала по списъците:

Много рози имам вече за есента, но бих го пробвала.
Можеш ли да го опишеш 🤗

Да се допълня.
Взех си от Гиза една поръчка и искам много да похваля Intrelude 53 просто истински разкош за есента 😁😁😁,
 .

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 16:03 от Ilianapetrova

# 536
  • Deutschland
От главната в Созопол си взех Very irresistible и Black XS от по 50 мл.на по 10 лева бройката. На Заг Зодиак са и ги взех насляпо, защото не ми се ровеше в темата за списъци, а и на тая цена си е попадение. Един за мен, един за мъжа, да не се сърди 😀

# 537
От главната в Созопол си взех Very irresistible и Black XS от по 50 мл.на по 10 лева бройката. На Заг Зодиак са и ги взех насляпо, защото не ми се ровеше в темата за списъци, а и на тая цена си е попадение. Един за мен, един за мъжа, да не се сърди 😀
Извинявам се, но може ли да ме ориентирате къде точно в Созопол ги има, понеже съм тук в момента, да ги посетя:)). Може и на лично, ако е срещу правилата.
Благодаря Ви:))!

# 538
  • София
Вчера в Зара в Парадайз попаднах на нови аромати, клонинги на известни такива. Имаше страхотен клонинг на Alien, просто топ. Но това, което си купих и носих снощи, и усещам тази сутрин в косата ми е клонинг на Oriana PDM, в Зара се казва Velvet Shadow.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Velvet-Shadow-Into-The- … urmand-84457.html

Гурме си е, но не е мега сладък според мен, и абсолютно страхотен аромат ❤.

Случайно да сте попадали на имитация на Pink Prestigium Mancera?

# 539

Много рози имам вече за есента, но бих го пробвала.
Можеш ли да го опишеш 🤗

Да се допълня.
Взех си от Гиза една поръчка и искам много да похваля Intrelude 53 просто истински разкош за есента 😁😁😁,
 .

Аз не съм фен на парфюмите с рози и този ми хареса много може би защото повече се усеща ванилията и бадема. Розата не е никак изявена както в Дeлина например. Много приятен облак се оформя върху пръснатото място и дори като си хвърлих блотерчето в боклука, дни след това усещах аромата в пералното помещение. Много траен и приятен. Лесен за харесване според мен.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 10:43 от Elitooo87

Общи условия

Активация на акаунт