Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Предполагам, че отговора е не, но да попитам все пак- някакъв шанс да има имитация на този псрфюм и просто да не съм го забелязала по списъците:

Много рози имам вече за есента, но бих го пробвала.
Можеш ли да го опишеш 🤗

Да се допълня.
Взех си от Гиза една поръчка и искам много да похваля Intrelude 53 просто истински разкош за есента 😁😁😁,
 .

Аз не съм фен на парфюмите с рози и този ми хареса много може би защото повече се усеща ванилията и бадема. Розата не е никак изявена както в Двлина например. Много приятен облак се оформя върху пръснатото място и дори като си хвърлих блотерчето в боклука, дни след това усещах аромата в перялното помещение. Много траен и приятен. Лесен за харесване според мен.
Ванилия и бадем ми звучи страхотно,.. Аз харесвам рози, просто много събрах, щом не е силно изявена ще се пробва. Много благодаря 🌷

# 541
  • Deutschland
За Созопол ще снимам и кача касовата бележка. Имайте в предвид, че нямат в наличност много останали бройки. 34 мл са 7 лева и нещо, 50 мл. са 10 лева. На касовата има адрес.

# 542
Някой има ли аромата на Били Айлиш? Траен ли е, на мен много ми допада, но още обмислям дали да дам 115 лв. за 100мл.

# 543
Доста е траен "подпис" парфюма е на една колежка. Проблема е че ако се изпотиш и започва да мирише страшно силно, на моменти непоносимо за околните.

# 544
Момичета, темата е  "Сполучливи имитации на маркови парфюми".

# 545
  • Deutschland
Само да кажа, че Very irresistible е зверски траен. По обяд се пръснах, още го усещам, освен това цялата спалня ухае на него. Разкошна, разкошна роза е.

# 546
Момичета и момчета, доколко Wood Sage and Sea Salt на Заг се добливажа до оригинала?
Питам, защото страшно харесах точно имитацията, намирам го за достатъчно траен също, но никога не съм подушвала оригинала (за мен марката е твърде скъпа, предвид плачевната трайност), и ми е интересно.

# 547
Африканският бал на Мартинез е разкошен. Много е хубав и идеално прилепва на моята кожа.
Много е траен и го взех на намаление от сайта им за 9,89 лв.

# 548
Само да кажа, че Very irresistible е зверски траен. По обяд се пръснах, още го усещам, освен това цялата спалня ухае на него. Разкошна, разкошна роза е.

Ох,на мен ми е много мъжки.
Или като унисекс.
Никаква роза не усещам. Като одеколон ми е. Много странен, същевременно интересен.
Но така и не можах да го харесам за да го нося често.
И го ползвах за ароматизатор.

Този на Зара,който мирише на машмелоу и цитруси супер много ме заинтригува.
 Откъде ги поръчвате?

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 21:23 от Caroline_Bingley

# 549
Аризона, Заг нямат Wood Sage and Sea Salt, доколкото знам. Наскоро пуснаха имитация на Wild Bluebell на Jo Malone

# 550
Търся Японската Слива на Том Форд,ако може на Гиза😁. Всъщност ,други предлагат ли я?

# 551
Като стана въпрос за Живанши, ползвали ли сте Absolutely Irresistible от Д&П или друга марка?

# 552
  • BG-DE
На D&P съм имала Very irresistable и беше много, много добър и траен, като цяло техните имитации са сполучливи.

# 553
  • Варна
Търся Японската Слива на Том Форд,ако може на Гиза😁. Всъщност ,други предлагат ли я?
И аз дълго я издирвах. При последното ми посещение в магазина на Милка(Гиза), тя се смили над мен и ми даде останалите й 3мл масло. Едва ли ще го зареди отново, но все пак обмисляла възможността.
Тръгва наистина с плътен аромат на зряла синя слива. Накрая обаче утихва в нещо много подобно за моя нос на CH Mystery Tobacco или Mancera Red Tobacco.
Въпреки това, ако го зареди, бих си добавил едни 6мл или 10мл. Може би повечко хора ако я подпитват, ще се навие, стига доставчикът й да не го е спрял.

# 554
Аризона, Заг нямат Wood Sage and Sea Salt, доколкото знам. Наскоро пуснаха имитация на Wild Bluebell на Jo Malone
Имат, имат - https://perfumeszagzodiak.co.uk/products/521-ws-inspired-by-wood … d=d410b6be6&_ss=r
Аз имам семпълче.🙂

Общи условия

Активация на акаунт