Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Caroline_Bingley купувам Зара физически от магазина им в София /в момента само в Парадайз мол/. Предполагам, че може и от сайта/апп-а да си поръчаш.

# 556
  • Deutschland
На D&P съм имала Very irresistable и беше много, много добър и траен, като цяло техните имитации са сполучливи.

Цените им в МА са много добри. 50 мл са 15 €, 100 мл 25€, нишовите са 5€ повече.
Имат и разни други неща, проблема е, че са в центъра и все не ми остава време да отида. След две седмици имам термин за очен лекар в района, ще намина. Дано имат и минита, да взема повече за проба.

# 557
Здравейте, понеже повечето парфюми, които са ми пръскали по моловете на Arabian's Secret, наподобяват известни такива, някой сеща ли се за този? Много ми хареса и ми е познат, но не мога да се сетя. Другите ги наместих - имаше от всички сладки - от Интенс кафе през Бърбъри Хър до Олимпеята.

https://www.arabianssecret.com/bg/produkt/california-touch/?v=461b1990fe86
Бърбъри Хър кой е ?
Благодаря!

# 558
  • София
Не знам... Просто го разпознах между фъсканията. Може да е било опит за Бакара, като се замисля.

Версията на Заг на Бърбъри е достатъчно трайна и близка, впрочем. И не е 100 кинта за 50мл.

# 559
Аз да питам от къде поръчвате Рефан наливни и как стои въпроса с капките - без ли са?

# 560
  • София
Рефан наливните са май само в магазините. Аз днес случайно минах покрай един и си взех споменатия скоро My way / Armani. Много исках да пробвам Narciso Rodrigues for her, но нямаше. Малко магазинче, нямаше голям избор. И аз се интересувам от магазини за наливни в София, искам да взема 3-4-5 в малки разфасовки. В този най-малкото беше 30мл и платих 21лв за 2 парфюма х30мл заедно с шишетата.А капсулованите са 24лв за 50мл.
Взех си L'imperatrice, хубав, но доста нетраех.

# 561
  • BG-DE
За наливни Рефан в София се сещам ул.Тунджа (срещу баня Мадара) и на бул.Мария Луиза близо до Лъвов мост в едно магазинче за бельо, пада се отляво ако идваш от Халите. А, и едно магазинче на Опълченска до Мол София срещу спирката на тролеите посока Руски паметник.

# 562
  • София
Аз от Мол София си взех капсулован, не знаех, че има и наливни там. Не минавам често оттам.
Малко не са ми близо тези, които споменаваш. Нещо в центъра - Попа, парка Заимов?
My way е много хубав и като че ли траен. 30 капки сложи на 30мл.

Аз бях питала и преди. Някой да знае имитация на City glam for her на Armani? Много любим, но не мога да открия не добра, а изобщо имитация.

# 563
  • BG-DE
Наливни има срещу мола, а не в него. На Заимов имаше едно магазинче срещу парка, мисля, че продаваха и цветя вътре но много отдавна не съм минавала оттам и не знам дали още го има

# 564
Аз бях питала и преди. Някой да знае имитация на City glam for her на Armani? Много любим, но не мога да открия не добра, а изобщо имитация.
Divain го имат https://divainparfums.com/products/divain-135-city-glam-for-her-from-armani-woman Пише че е на НР,но те постоянно правят такива грешки.В испанския и немски сайтове си е точно на Армани

# 565
  • София
Menerva, благодаря, ще проверя скоро дали е там.

VanessaDE, аз го намерих този, но понеже пише Narciso и реших, че са се объркали. Благодаря ти за потвърждението, ще го поръчам.
Между другото, Myway прилича малко на City glam. Може би затова се сетих за него докато пишех поста - бях се напръскала с MyWay, след като Императричето изветря.

# 566
Не знам... Просто го разпознах между фъсканията. Може да е било опит за Бакара, като се замисля.

Версията на Заг на Бърбъри е достатъчно трайна и близка, впрочем. И не е 100 кинта за 50мл.
Хм,сетих се, мисля,че става въпрос за Сахара.
А иначе дори не знаех,че Заг имат Бърбърито, а днес бях и си взех любимата Диорама-574.
Следващият път е Бърбърито❤
Благодаря!

# 567
Рефанския наливни срещу мола на Стамболийски по спомени и на Лъвов мост и ул. Тунджа.

Аз си поръчах на Заг няколко аромата за тест.
Утре пристигат.

# 568
Скоро бях в Гърция и случайно попаднах на една наливна парфюмерия - Lila's. Имаха имитация на Tom Ford Tobacco Vanille и директно грабнах 30мл да го пробвам, беше 10 евро и си казах айде пък какво ще загубя. Очарована съм от аромата и от трайността, даже ме доядя, че не си взех по-голяма разфасовка.
Ако някой ходи към Тасос и попадне на тази парфюмерия силно препоръчвам.

# 569
Преди няколко дни тествах byredo bal d'afrique на Le Parfum и заг зодиак. Много ми харесаха и 2то. На базата на това, че бях харесала имитации на други дизайнерски парфюми на Мартинез и поради намалената цена на въпросния Byredo, реших да поръчам неговата имитация на Мартинез насляпо, понеже вече бях преценила, че ми допада от помирисванията на съответните имитации на Заг и Le Parfum. Е, днес си получих доставката от Мартинез и да ви кажа изобщо не е това, което помнех, че харесах. Потърсих да видя дали номера не е грешен, но изглежда правилния парфюм. Не знам какво стана, но този на Мартинез изобщо не е това, което бях харесала от другите 2 фирми. Възможно е пък този да е по-доближен до оригинала, за което нямам идея, но факта е, че не ми допада по начина, по който другите 2. Някой има ли подобни наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт