ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 2-ра част

• 9 485
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Овча купел 2
            Честита 1ва годинка и на днешните малки празнуващи!

За обезопасяването,ние имаме на ъглите на кухненската маса тя ни е единствена Mr. Green,и на контактите.Тези за контактите ги взехме от магазин за бои,домакински потреби и т.н.Много ефтини бяха,а вършат чудесна работа.Само няма спасение от отварянето на чекмеджетата,няма обесопасители за тях.Тя вади аз прибирам и така ooooh!.
За цитрусите,ние пием сокчета отдавна от портокали и мандарини,а и лимони сме яли.Няма по-добър източник на витамин С от тях.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 17:55 от niunia

# 286
  • Madrid
Честит рожден ден на Александър,Иван,Камен и Симона!!!
Животът им да е изпълнен с радостни моменти и много игри!!!

По снимките,които разгледах се вижда,че добре сте се забавлявали на рождения ден! Grinning
Клеопатра,аз и друг път съм го писала,тук захранват с портокалов сок,ябълка,круша и банан,това разбито на пюренце. Rolling EyesНа мен така или иначе не ми се сторе добра идея,не стига че всичко е заедно,а не едно по едно,а и идеята за сок  на 5 месеца нещо не ме грабна меко казано! Wink
Нюня,и аз съм съгласна,че са извор на витамин С,но виж как при някои деца има реакция.Някой продукти се оказват нож с две остриета,когато се въведат в непокходящ момент,а при децата този момент често не е един и същт.Самуил също се беше обринал от лимон,а аз помня как Мария по това време спокойно си го хапваше,даже и снимки имаше Grinning
Вивка,и аз си имам един смучко вкъщи! Grinning

# 287
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията!

Честит Рожден Ден на Камен, Иван и Симона! Весел празник!

Телмичка, бъди много щастлива!!!

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 21:18 от sea woman

# 288
  • Madrid
Телма,честит рожден ден,мила!!!Бъди щастлива,здрава и винаги така всеотдайна и нежна!!!

# 289
  • София
Благодаря за милите и сърдечни поздрави за синчето ми Камен! HugЖелая на всички ви да ви се връщат двойно хубавите пожелания!
   Кой какво пие? Mr. Green

# 290
ЧРД НА КАМЕН, ИВАН,АЛЕКСАНДЪР И СИМОНА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

ТЕЛМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!

Neda-Може една бутилка, червено вино Mr. Green cheers
  tanq_ovnarova-Разгледах снимките,голямя сладурана е Габи. Simple Smile
Дес-От снимките ,си личи че е било ,голяма веселба.

# 291
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, момичета! Снощи седнах да пиша, но Алекс се събуди, малко след като заспа и от тогава съм все с него! С две думи да ви се оплача в тази тема, за да не пълня новата с лоши новини!
И двамата ми мъже са болни!!! Алекс е със силна хрема и Т, а мъжлето освен това и кашля! Просто е пълна идилия в момента в къщи!
Отивам да пусна новата тема и се надявам да успея да се вкюча до края на деня и да честитя на днешните, а и на вчерашните рожденници!

# 292
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
новата темичка

Общи условия

Активация на акаунт