Отговори
# 195
Persil Sensitive е доста приятен.

# 196
Момичета, кога се спира магнезия? И може ли да се пие до края? Направо ме е страх да го спра като се сетя с какви крампи се будех преди да го почна 😨

Аз приемам и се радвам като ми подаряват дрешки. Като се сетя какви пари сме дали за първородния лошо ми става, а и сега няма да може точно така... То е нов гардероб на три месеца, че и държах да са "висок клас" 😆 Сега ги раздавам и аз, защото номер 2 е момиче.
Което получа и не ми харесва подарявам в интернет. Има групи за подаряване във фейсбук и винаги има желаещи, та със сигурност попадат в някой, който иска да ги ползва. Те не се износват първите година и половина - две 🤷🏻♀

Моят АГ ми каза да спра магнезия в 36та навършена седмица.
На мен ми каза да го спра 2 седмици преди секциото, което май се пада в същата седмица (36-та).

# 197
Здравейте, вчера и аз бях на последен преглед в 36г.с. Бебето е 3кг и 200гр и вече си избрахме дата за края на месеца с планирано секцио ( живот и здраве). Минах и на тонове и всяка седмица така до датата.

# 198
Персил сензитив мирише приятно. На Тео бебе синият ми харесва как свежо мирише, а зеленият е без аромат.
Като се замисля май няма прах за пране, който да не ми харесва как мирише.

# 199
Момичета в последните дни започнаха да ми се подуват краката- за първи път изпадам в подобно положение…. по какъв начин мога да облекча положението…. Изписан ми е Ентан от гастро, защото и хемороиди получих миналата седмица ☹…. Цяла бременност нищо ми нямаше и накрая точно ме погнаха всякакви неща егати 😕

# 200
И на мен ми се подуват краката особено вечер. Помага ми като ги мина със студена вода.

# 201
За подуването на краката и на мен помага само студена вода. Подуват ми се предимно следобяд или вечер.
Днес ходихме в зоологическата градина със сина ми и не знам от ходенето ли или от слънцето за първи път ми се надуха пръстите на ръцете, китките и чак до лакътя...
Като се качихме в колата на хладно, всичко отшумя за 15мин...
А другата седмица започват истинските жеги...

# 202
И на мен ми се подуват краката,  но мисля, че само раждането може да помогне вече 😑

# 203
И моите крака се подуват. Почти не ми се виждат кокалчетата. Вдигане на високо и студена вода. Както и да се следи кръвното да не става високо. Това помня от предната бременност.
Вчера ме наваля дъжд. Студен. Днес с болки в гърлото и температура 37,5-37,7. Чудно. С какво сваляте температура?

# 204
Парацетамол. Иначе от бабешките неща знам кърпи с оцет на китките и на челото

# 205
Аз пък да се оплача пак с моите хемороиди. Писна ми, ту излизат, ту се скриват. Страх ме е като родя да не се появят, че никакви свещички не мога да сложа...

# 206
За температурата, това което винаги ми помага е:
Парацетамол и другото е ледчета директно под мишниците и в свивките на ръцете и мокра кърпа, която е постояла малко във фризера на челото.
За хемороидите: на мен ми изписаха Проктен гел, ноо аз намерих в интернет други доста бързо действащи, ама незнам дали може сега да се ползват в нашето положение: Хеморрел и Антифлегмин.🤔

# 207
И моите крака са на понички…толкова подути не съм ги виждала май. Кръвното ми е нормално. Явно е от многото ходене/стоене. С баткото по 4 часа на ден сме в движение, ама няма как, иска си разходките. С раждането ще се оправят.

За температурата - парацетамол. Чорапи с белтък на краката също ми е помагал при детето. И охлаждане по меките части на тялото.

# 208
И сапунена вода. Т.е разтваряте сапун във вода и с пяната мажете китки, сгъвки на ръце, подмишници.

# 209
Белтък от яйце и сода. Разбива се белтъка и се добавя содата, като шупне пак се разбива. Мажат се подмишниците сгърките на ръцете и краката. Много бързо свалих така 39 градуса Декември месец.

Общи условия

Активация на акаунт