Отговори
# 315
Да, на мен и гадене и пориви за повръщане и силно кисело или горчиво усещане в устата... всимко до последно явно:((

Аз ходя на тонове от 32-ра г.с. всяка седмица.
Има ли някой като мен, на когото още не му е минало гаденето? В девети месец съм.

# 316
Ех, късата клечка сме изтеглили и двете явно. 😄

# 317
Jupiter sea, вчера като бях на тонове и го питах за когато е отпуска (реално тогава ми се пада последния път на тонове) и каза да отида където реша - или в МД или в кабинета и да му ги пратя във Вайбър след това.
Иначе онази вечер за първи път тази бременност имах киселини и си припомних колко е ужасно😃

# 318
Аз ходя на тонове от 32-ра г.с. всяка седмица.
Има ли някой като мен, на когото още не му е минало гаденето? В девети месец съм.
Елиза, съчувствам ти за гаденето.. Мен ме мъчеше от началото чак до петия месец, но постепенно спря. Сега обаче ме мъчат ужасни киселини, за които все още не съм намерила решение, ако въобще има нещо, което наистина би ми помогнало. Дано поне това да нямаш ти, че е нещо страшно..

Вярно ли е, че ако майката има много киселини, бебето ще има много колики или това са бабини деветини?

# 319
То за киселините се казва и че ще има много коса - моята щерка така беше.
Сега пак са страшни киселини и на мен почти нищо не ми помага.
Не мога и да спя.

# 320
То за киселините се казва и че ще има много коса - моята щерка така беше.
Сега пак са страшни киселини и на мен почти нищо не ми помага.
Не мога и да спя.
Да - това за косата го знам, но за коликите не го бях чувала и не знам дали е вярно. 
Явно бебето ни подготвя за безсънните нощи с тези киселини. Grinning И аз не мога да спя вече.

# 321
Аз от 7 юли съм в майчинство. А от този петък съм всяка седмица на лекар и тонове (34г.с.).
 Честно казано ще съм само два пъти така, после влизам в болницата за махане на серклажа.

# 322
Момичета, вие на какви шишета се спряхте и колко бройки са необходими на първо време? За нагревател също ще помоля за мнение? За стерилизатор ми казаха, че нямало толкова значение марката, колкото да побира повече шишета. Също така да ви попитам, ще давате ли вода в самото начало? Различни мнения и съвети получавам. Едни казват, че било добре да се дава по малко вода след кърмене или адаптирано мляко. Други го отричат. Смятам, че бебенцето само ще си покаже, но все пак.

# 323
Страшни киселини имам и сега, имах и с предишната бременност. Каката нито коса имаше, нито колики. Сега АГ ми изписа Еманера и се живее Grinning

# 324
Love sea, благодаря ти! За съжаление имам и страшни киселини, и страшно гадене, и всичко. 😀
Ще изтърпим, малка остана.
Това ми е трета успешна бременност, и трите с ужасни киселини. Едното дете имаше колики, другото - не. Така че май са си бабини деветини. 😊

# 325
Аз вода с каката не давах, но с малката давах. Беше лятно бебе и понякога близваше от лъжичка. Но е силно казано, че е пила вода.
Аз в понеделник бях на преглед, но нищо не ми каза за тонове АГ-то. Извика ме след 2 седмици, за да ми даде всички необходими документи за раждането.

# 326
Шишета съм взела 2 стъклени на Авент за всеки случай, хич не ми се иска да ги ползвам😃
Нагревател нямам, ако кърмиш не е нужен. Според мен е от нещата, които могат да се купят ако потрябват в последствие.
Стерилизатор също нямам, също с кърменето не мисля, че е необходим, освен ако не се дава кърма от шише, но имам мултикукър с функция готвене под налягане и ще стерилизирам там ако има нужда нещо.
Вода на баткото пробвах да давам, но хич не я искаше и много се мръщеше и не съм го насилвала. Сега по-скоро няма да давам.

# 327
Днес се роди нашият Давид със спешно секцио. Снощи станах до тоалетна без никакви оплаквания и ми потекоха обилно кръв и води, поради превията. Отидох по спешност в Шейново и ме срязаха. Всичко мина бързо и благополучно, още не мога да повярвам, че вече съм родила.

# 328
На тонове ме викаха през две седмици, само че този понеделник се оказа, че съм с контракции и ме вика пак другия, така че мисля че е относително.
Взеха ми тогава и секрет за микробиология, ии изненада оказа се, че съм с гъбички, незнайно от къде... Полов контакт нямам от месеци 😀
От 13ти съм в 45дневен болничен и на 24ти ще ми дадат документите за постъпване в болница и всичко необходимо, тогава трябва и да кажа коя дата съм избрала за секцио.
Днес бях на пазар, мисля че приключих (почти)
Памперси - Премиум Кеър - 2 пакета
Прах и омекотител - Сано Максима
Протектори за зърна - Чико (с-М)
Мокри кърпички Бебо - 24 пакета
Нощници от Пепко - 3бр
Подложки еднократни
Превръзки за родилки

Козметика - Клоран (даже в момента е на промоция) това е най - изчистената козметика, от всички на които се чудех.

# 329
Честито Lillium, нека малкият юнак бъде много здрав и късметът винаги да е с него! Бързо възстановяване на теб Heart

Общи условия

Активация на акаунт