Отговори
# 420
mhk_2007, честито! Да бъде здрав и щастлив! 🌷

# 421
И аз имам ужасни петна на лицето - под очите, на клепачите и над горната устна.. Дано се махнат след раждането..

Честито, mhk_2007! 😇
И аз имам нови бенки, които забелязах скоро. И петна по лицето имам.

# 422
Честит бебок, mhk_2007. На теб бързо възстановяване и много скоро да го гушкаш. Heart

# 423
mhk_2007, честито! Да бъде здрав и благословен! Бързо възстановяване на теб!

# 424
Mhk_2007, честито бебче! Много здраво и щастливо да бъде, и много да ви радва!

# 425
Честита рожба, mhk_2007! Бъдете здрави и щастливи!

# 426
Честито! Да е здрав и щастлив малкият мъж. Ти как си? Как се възстановяваш?

# 427
mhk2007 честото бебче!!!!! Бързо да се възстановите и двамата и да се гушкате по цял ден🫶💙💙💙

# 428
Не съм от хората с бенки, но по време на бременоста ми се появиха доста, ии много папиломчета по шията и на места по гърдите. Козметичката ми каза, че ще се махнат след като родя и че е нормално сега да се появяват.
И на мен така. Надявам се да се махнат след това, макар че се съмнявам.

Момичета, днес сутринта имах болки вляво, отиващи към лявата половина на кръста. Така се притесних да не започвам да раждам.. Направо изпаднах в паника, защото нито съм купила всичко необходимо за бебето, нито съм си подготвила багажа за болницата.. Пих Магнерот и Но-шпа и се успокоиха нещата. Понякога имам и леки болки като тези преди да ми дойде цикъла. Вие имате ли подобни болки и дали това е нормално? Имам още един месец до термина, но вече почнах доста да се притеснявам да не родя преждевременно.

Честита радост, mhk_2007! Flowers Bouquet
Последните няколко дни имам доста подготвителни контракции, а понякога и истински болезнени. Главно през нощта. Не се сещам предните пъти така ли в било, терминът ми е чак на 22.08, имам още месец и малко. Все си мисля, че преди 10.08 няма да родя, ама знае ли човек. И аз нищо не съм подготвила.
mhk_2007, честита радост и бързо възстановяване!

# 429
mhk2007, честито и от мен! С пожелания за бързо възстановяване и прекрасни моменти за напред! 🥰

Относно бенките - аз по принцип имам доста и сега забелязах, че някои са увеличили размера си, не виждам много нови, но аз съм с рискова бременност и прекарвам повечето време у дома и мисля, че заради това не забелязвам. Иначе и аз като юпитер имам петна - появиха ми се няколко на лицето подобно на лунички, но не съвсем. Моята козметичка каза, че и при нея са станали, но не са изчезнали след бременността. Не мога да кажа, че ме дразнят, ще ги преживея.

Относно контракциите - в последните седмици знам, че но-шпа няма същия ефект като в началото и води до омекване на шийката и не всеки лекар го препоръчва. Магнезият е най-подходящ. Ако имате още поне месец до раждането препоръчвам да се чуете с АГ. На мен така ми вдигнаха дозата на магнерота.

# 430
Моят е на 19.08., но днес наистина се уплаших заради тези болки.. Аз имам подготвителни контракции от няколко месеца, но не ме беше боляло чак така досега. Просто ми се втвърдяваше коремът и понякога ме болеше долу вдясно.
Като се почувствах по-добре, започнах да подреждам шкафа с нещата на бебето. Тези дни мисля да изпера дрехите, които съм купила до момента, и да поръчам останалите неща от някой сайт, за да съм подготвена. За съжаление няма да мога да обикалям по магазините в тези жеги, защото ми прилошава, и това удоволствие ще отпадне. Sad

# 431
И аз имам ужасни петна на лицето - под очите, на клепачите и над горната устна.. Дано се махнат след раждането..

Честито, mhk_2007! 😇

И при мен са на същите места…

Взели ли сте сенник за количката и мислите ли да взимате? Чудя се какъв да взема…

# 432
Честито бебче! 🧸🍀🥰🎊

# 433
Ще заложа на сенника от коша, все пак на тези от Tutis това им беше едното предимство, другото лекото тегло….
Или ти говориш за нещо друго, което да пази сянка генерално на количката🤔

Честито, mhk_2007! 😇

И при мен са на същите места…

Взели ли сте сенник за количката и мислите ли да взимате? Чудя се какъв да взема…

# 434
Момичета, тези от вас, които имат повече бемки, забелязахте ли да стали повече? При мен е ужас и по корема, и особено по шията. Имам чувството, че последният месец станаха четири пет пъти повече. Козметичката ми сподели, че при нея голяма част са паднали няколко месеца след раждането, след като са се нормализирали хормоните. Някоя от мамите има ли такъв опит?
Същата ситуация е и при мен!

Общи условия

Активация на акаунт