Отговори
# 510
Момичета и аз да се похваля с един пухкав финал. Днес със спешно секцио се роди бебе Велизар 🧸🥰 3,450 53 см. Не му се чакаше до 21 юли. Почнаха ме
Болките на обяд и следобед вече доста се засилиха и дойдох в Селена с 4 см разкритие и го извадиха. Пожелавам на всички здрави бебета и пухкав финал. Всичко през което минаваме си заслужава накрая. 🙏🏻

# 511
Честито, Georgieva9! Малкия юнак да расте здрав и щастлив! 🎉🌷☀

# 512
Честито!Нека да расте здрав и обичан!🍀

# 513
Честит малък бонбон!!! Да е жив и здрав!!! Каква хубава новина за начало на деня Simple Smile💙🤩🫶😘🤗

# 514
Честито, Georgieva9!!! 🩵🩵🩵 На теб бързо възстановяване, а на мъничето пожелавам да расте здравичък и много да ви радва! 😊

Относно подложките - на мен ми искат. Взех тези на Бебо, които в магазина ми казаха, че ги ползват и родилки. 10бр са в пакет, може би ще взема половината. 1 пакет мокри кърпи ще взема. Ако видя, че привършват, ММ ще донесе при свижданията допълнително. За памперсите ми казаха 10бр да нося размер 1. 😊

# 515
Georgieva9, честито! Живо и здраво да ви е момчето и много да ви радва! 💙
Бързо възстановяване! 🌷

Аз миналия път си носех две еднократни подложки. Едната дори не я бях ползвала. Ползвах за бебето като му сменях памперса. 1 пакет памперси от 20бр. и 2 пакета мокри кърпи - един за мен и един за бебето.

# 516
Georgieva9, честита рожба! Желая много здраве и радости! Бързо възстановяване, мила! Heart

Прекрасно е как вече бебчетата започват да се появяват! Innocent Heart Нямам търпение да става време да срещна и моя юнак Heart
Пожелавам на всички ви безпроблемно раждане, здрави бебенца и бързо възстановяване! Innocent

# 517
Честита радост, Georgieva9! Blue Heart
Да сте здрави и много щастливи с малкия юнак! Бързо възстановяване! Flowers Bouquet

# 518
Georgieva9, честито! Бързо възстановяване!
И аз взех подложки вчера, въпреки че в болницата не искат. Ще си взема няколко за всеки случай. Както и мокри кърпи и памперси. Всичко осигуряват, но аз да съм спокойна.
Ние харесахме една кошара, която е хем с падащ механизъм, хем с повивалник fabian zizito. Та май нея ще поръчам.

# 519
Georgieva9, честито бебче! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! ☀🐥

Беатриче, леглото го купихме от Малечко, но вече не е налично, затова не качих техен линк: https://babylifemalechko.com/18917-Cot-Astrid-Bianco-Natural-0018BINA-Pali

# 520
Благодаря ви момичета ❤

# 521
  • София
Момичета, има ли сред вас поръчали гнездо от Jukki? Доволни ли сте?
Аз уж нямаше да взема, но мисля че ще и е удобно на малката и в кошарата да спи в гнездо, че е мн мъничка и сякаш се чувства “самотна” в нея 😀 и мисля да пробвам с гнездо, тъкмо и за една приятелка ще поръчам която ще роди септември, не знам каква разлика има от гнездо до гнездо…

# 522
Честито, Georgieva9, нека бъде здрав малкия мъж, а на теб бързо възстановяване!!!:heart:

# 523
Има ли от вас родители които са решили да съхранят стволови клетки и ако да, в коя компания?

# 524
Georgieva9, честито! Живо и здраво да ви е момчето и много да ви радва! 💙
Бързо възстановяване! 🌷

Аз миналия път си носех две еднократни подложки. Едната дори не я бях ползвала. Ползвах за бебето като му сменях памперса. 1 пакет памперси от 20бр. и 2 пакета мокри кърпи - един за мен и един за бебето.

И при мен беше сходно с памперсите, подложките и мокрите кърпи.

Georgieva9, честито бебче! Живо и здраво да ви и много горди да ви прави!
Бързо възстановяване на теб! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт