Отговори
# 495
Ариелл, как си я направи сама? Аз предпочитам да взема нещо разхлабително, затова питам и вас. Иначе знам, че и да не ми правят клизма всичко си излиза. Така ми олеква след това. Защото и аз съм със страшен запек. Свещички не мога да ползвам, защото имам и хемороиди.  Сега се чудя дали да не взема сиропа Латолоза.
Аз използвам Лактулозата от 3-4 месец насам, когато два дни подред не успея да отида. Пия голяма глътка преди лягане и след 10 часа съм готова. Пробвах и свещички веднъж, но хич не е моето.

# 496
Да, аз също съм пила лактулоза, преди много години и помня, че ми помогна.
Ще заложа на нея засега. А във вторник съм на преглед и ще попитам АГ-то.

# 497
Deiza, взех си това:

https://apteka.framar.bg/30034602/абока-мелилакс-микроклизма-за-възрастни-10-гр-6

Още не съм го тествала, обаче, за да дам отзиви 😅

# 498
Deiza, взех си това:

https://apteka.framar.bg/30034602/абока-мелилакс-микроклизма-за-възрастни-10-гр-6

Още не съм го тествала, обаче, за да дам отзиви 😅

Точно за тези говорих и аз. Работят безотказно. 🤭

# 499
Момичета, вие от къде си купихте нощници за болницата, колко броя и с каква дължина?

# 500
Момичета, вие от къде си купихте нощници за болницата, колко броя и с каква дължина?

От Пепко - 3 бр. - 8лв/бр, над коленете е.

# 501
А задължително ли е нощница,неможе ли пижама?

# 502
Дами, на какви легла се спряхте за новородените бебчета? 😊

# 503
След дълго чудене и избиране, ние взехме ето това: https://www.paniate.it/pali-lettino-astrid-sponda-removibile-modalita-cosleeping
Дървено е, има колелца, които се махат, две нива на матрачето и два вида решетка: за бебе и за тодлър (да не пада, но да може да излиза самичко порасналото бебе).

За нощниците: аз май няма да си взимам за болницата, защото там, където ще раждам, дават. Ако се окаже, че нещо не ми допада, ще помоля мъжа ми или някой от синовете да ми донесат моя си.
С нощница е удобно раждането, с пижама - не много, защото трябва да обикаляш с голо д. наляво и надясно. Simple Smile

# 504
Нощници специално за кърмене си взех от уайкики, но защото хванах някакво намаление и бяха под 15 лева.Взех и една обикновена с тънки презрамки от Пепко. Предният път с баткото пак беше адска жега и много се потях и се радвам, че взех повече нощници. Освен това и с кърма могат да се изцапат, така че никога не е излишна една допълнителна.

Този път взехме сгъваема кошара, но с падаща преграда. По-компактна, по-лека и мога да я местя лесно, ако се наложи.

# 505
Нощници специално за кърмене си взех от уайкики, но защото хванах някакво намаление и бяха под 15 лева.Взех и една обикновена с тънки презрамки от Пепко. Предният път с баткото пак беше адска жега и много се потях и се радвам, че взех повече нощници. Освен това и с кърма могат да се изцапат, така че никога не е излишна една допълнителна.

Този път взехме сгъваема кошара, но с падаща преграда. По-компактна, по-лека и мога да я местя лесно, ако се наложи.
Може ли да споделиш кой модел?
И ние за такава се чудим. Предната ми беше дървена.

# 506
ние взехме на kikka boo - nanna

Дами, на какви легла се спряхте за новородените бебчета? 😊

# 507
# 508
За колко време дойде поръчката до България и колко се оскъпи
След дълго чудене и избиране, ние взехме ето това: https://www.paniate.it/pali-lettino-astrid-sponda-removibile-modalita-cosleeping
Дървено е, има колелца, които се махат, две нива на матрачето и два вида решетка: за бебе и за тодлър (да не пада, но да може да излиза самичко порасналото бебе).

За нощниците: аз май няма да си взимам за болницата, защото там, където ще раждам, дават. Ако се окаже, че нещо не ми допада, ще помоля мъжа ми или някой от синовете да ми донесат моя си.
С нощница е удобно раждането, с пижама - не много, защото трябва да обикаляш с голо д. наляво и надясно. Simple Smile

# 509
Момичета, трябват ли ми еднократни подложки за мен за болницата? Ако да - вие от кои сте доволни или каквито и да взема, ще свършат работа? Искат ли такива подложки и за бебето или за него трябва да нося само памперси и мокри кърпички? Колко броя памперси ще ми трябват за една седмица и един или два пакета мокри кърпички?

Общи условия

Активация на акаунт