Мартенските зайчета 2024

• 53 075
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. В 6 г.с. съм. След спонтанен аборт през миналата година чувството да си отново бременна е невероятно. Благодаря на Бог за всеки ден, всяка седмица, в която съм бременна.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 10:06 от Beautiful Life Life

# 121
Честито!!! Всичко ще бъде наред! Пожелаваме лека и спокойна бременност. ❤ Добре дошла в групата.

# 122

Засега се надявам да не се налага да започвам. Като мина на гинеколог ще отида пак и при ендокриноложката и ще видим тя какво ще каже. Надявам се този път апетита да ми е контролиран като през другите 2 бременности.

Много ми се вие свят и ми се гади. Още не съм казала на колегите и не знам как да го направя. Имаме още бременни колежки и ще им се завие свят.

# 123
Здравейте и от мен. Бременна съм в 7г.с.,втора бременност -кака на 7 и половина. 🙂 Като изключим постоянното гадене от всичко бих казала, че всичко е наред за сега.
Аз също съм ЗА фб групите, с предната бременност ми беше от голяма помощ и до ден днешен обменяме опит с другите мамчета.
Пожелавам на всички успешна и лека бременност! 🙏🥰

# 124
Днес бях на преглед. Чухме сърчицето и всичко е наред. Казаха ми най-накрая термин. 2-ри март. Но сега остава да направя всичките нужни изследвания, и съм си записала час на частно при д-Р Матев на 1.8.
Някой има ли вече първи снимки от видеозон? Или още е рано? Аз си правя албум и наистина искам снимка но не са ми дали, надявам се, че на частния преглед ще ми дадат.

# 125
Аз имам. ❤️🤗  С телефон е снимана.

Мами, вие подути ли сте? Аз страшно много. Нося буквално 2 рокли и 1 пола. Всичко ми стяга на корема ужасно много. Според ММ ми личи, че съм бременна, т.е. изглеждам в по-напреднала бременност, отколкото съм. Не знам как още един месец ще го крия 😟

# 126
Здравейте, според вас нормално ли е в 6+1 г.с. да не се вижда ембрион? Сакчето е с размери 13 мм и има жълтъчно мехурче и се водило 5 г.с. Според АГ може да е късна овулация, но аз съм сигурна, че не е…Много съм притеснена.

# 127
На частно ли ходиш? Ако е в държавна болница, обмисли да отидеш на частно да те видят.

# 128
  • Хасково
Здравейте, според вас нормално ли е в 6+1 г.с. да не се вижда ембрион? Сакчето е с размери 13 мм и има жълтъчно мехурче и се водило 5 г.с. Според АГ може да е късна овулация, но аз съм сигурна, че не е…Много съм притеснена.
Потърси второ мнение

# 129
Ще се опитам да те успокоя така - при каката в 6 седмица видяха само,че има пространство и вероятно някой се крие там, казаха ми да отида след две седмици отново и тогава вече се видя ембрионче с пулс. За това и тази бременност не избързах с първия преглед, с обърната и осукана матка съм. Жълтото тяло е добър знак, до колкото ми е известно. Според мен след седмица бихте могли да потърсите второ мнение и ако не ви притеснява да ви видят на вагинален ехограф, така правят в АГ болница в голям град при спешни случаи, там където живея и аз. 🙂Успех от сърце!
Цитат на: Anastasiya.glam
link=topic=1570071.msg46724386#msg46724386 date=1689924574
Аз имам. ❤️🤗  С телефон е снимана.

Мами, вие подути ли сте? Аз страшно много. Нося буквално 2 рокли и 1 пола. Всичко ми стяга на корема ужасно много. Според ММ ми личи, че съм бременна, т.е. изглеждам в по-напреднала бременност, отколкото съм. Не знам как още един месец ще го крия 😟
Аз при каката бях много подута, слаба съм и изглеждах в пети месец. Сега бях подута известно време и като почна гаденето и коремът ми залепна за гърба плашещо😔Аз също прикривам в момента положението, защото съм с два спонтанни за последните две години и така ми е спокойно. Нося широки поли от под гърдите до коляното, от онези плесираните и леките и тениска или потник нагоре. Също Добро прикритие са всички разкроени от гърдите надолу рокли и туники. ❤️🙂

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 12:25 от LaFilleDeLaMer

# 130
Благодаря ви 😘 На частно ходя и ме прегледа с ваг. ехограф. Надявам се след 2 седмици да види ембрион 🍀

# 131
Здравейте и от мен. Много се радвам, че вече има такава група. Видях положителен кръвен резултат на 18.07, водя се 5 г.с с термин 29.03. Това ми е втора, много желана и чакана бременност, имам дъщеря на 9 години. Ще се радвам да обменяме опит, вече съм позабравила нещата след толкова години.

# 132
Аз имам. ❤️🤗  С телефон е снимана.

И аз съм страшно подута... Всичко ми стяга. Мислих си,че е прекалено рано.. В 7ма седмица да ми стяга всичко, сега се успокоих,че не съм само аз така😀 имам чувството,че корема ми е чак преклано подут.. Иначе поне други неразположения нямам. Чак вече искам да отивам на преглед и да видя,че всичко е наред. Нещо си набих някакви филми така като не усещам никакво неразположения освен подутото.

# 133
Здравейте и от мен. Бременна съм в 5.г.с. +1ден. Според изчисленията ми, ако всичко върви както трябва, ще станем тричленно семейство на 21 март 2024г.
Миналата година ми се наложи да премина през мисед аборт в 8г.с. Ако трябва да съм честна се възстанових психически буквално месецът преди да забременея... то май и заради това забременях.
Вчера бях на преглед. Имам си много добре оформен гестационен сак с размер 1,25 см, който отговаря напълно на аменореята... и въпреки това сякаш не мога да си позволя да се зарадвам. В началото страшно много ме болеше ниско долу корема, сякаш ще ми дойде. Сега вече намаля значително, разбира се съм на утрогестан и алеракт и при нужда но-шпа, но от време на време се появяват болки. Има и щастливи дни без болки, които обаче ме ужасяват още повече, защото започвам да се чудя дали историята не се повтаря.
Радвам ви се много на спокойствието, дано и аз достигна до него някога. Бъдете здрави и дано всичко да е наред с всички ни.

# 134

Ради, почти същата ситуация е и при мен. 6+1, 98 мм сакче, само дето и жълтъчно мехурче не се видя. Съвсем сигурна съм в лекаря и апаратурата. Каза, че може да е късна овулация и ме вика след седмица. Като цяло ме изпрати с положителна нагласа. Аз се съмнявам обаче. Още от началото нещо се притеснявам, даже не съм се записала официално при вас.
Успокоявам се с това, че нищо не зависи от мен и няма какво да направя и без друго.

Стискам палци за благоприятно развитие и при двете ни! Flowers Four Leaf Clover Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт