Мартенските зайчета 2024

• 53 034
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Абсолютно съм съгласна с мненията на горните момичета за Олга шарлатанка. А Ярето така я защитава, ще каже човек, че са си приятелки. За Олга хубава дума не съм чула.

# 211
Аз имам чувството, че е вече три годишен моя ембрион, така се точи времето… не знам за вас 😅

# 212
Аз имам чувството, че е вече три годишен моя ембрион, така се точи времето… не знам за вас 😅
И аз такова чувство имам.😀 Даже ММ вика хайде да става време да се ражда,че да е по-интересно вече.🤣

# 213
Здравейте. Току-що бях на преглед и искам да споделя с вас огромното си щасте. Имам си вече ембрионче 0,34см, отговарящо на 5г.с и 6 дни, при аменорея 6 г.с, което докторът каза, че е наред, за 1 ден разлика нямало какво да се притеснявам, нищо не било. Най-важното е, че видя сърдечни пулсации, което е нещото, за което си мечтая да чуя от година вече(с първята бременност така и не чух това изречение, нищо че ембриона беше вече 1,68см). И от 14ти август вече минавам по направление номер 34.8, тоест наблюдение при нормално протичаща бременност.

Буквално летя. Голяма част от страховете ми се стопиха, дори така както ме болеше корема ниско долу отведнъж спря.

# 214
  • София
Абсолютно съм съгласна с мненията на горните момичета за Олга шарлатанка. А Ярето така я защитава, ще каже човек, че са си приятелки. За Олга хубава дума не съм чула.
Може ли да подкрепите думите си с някакви доказателства, истории? Познавате ли лично дамата? 🙄 Доста тежко звучат обвиненията в шарлатанство.
От юли 2019 следя паралелно Олга и Зебрите, знаейки какво второ раждане ще искам един ден. Та, за 4 години и аз съм изчела много неща. (Мога да посоча къде и какви.)

Магдалена Меги, какво значи “с каква лекота ще бъде транспортирано”?
Прави се, когато се налага, именно за да бъде даден шанс на бебето/майката, защото дадена болница може да не покрива някакъв стандарт. Не виждам кое Ви учудва.

С първата бременност се следях във Вита и там хората си казват- “При такива и такива обстоятелства може да се наложи детето да се приведе към неонатология от по-висок клас.”
Надявам се, осъзнавате, че това се случва изключително рядко, за щастие.

# 215
Л

quote author=Aiwalady link=topic=1570071.msg46748613#msg46748613 date=1690457333]
Здравейте. Току-що бях на преглед и искам да споделя с вас огромното си щасте. Имам си вече ембрионче 0,34см, отговарящо на 5г.с и 6 дни, при аменорея 6 г.с, което докторът каза, че е наред, за 1 ден разлика нямало какво да се притеснявам, нищо не било. Най-важното е, че видя сърдечни пулсации, което е нещото, за което си мечтая да чуя от година вече(с първята бременност така и не чух това изречение, нищо че ембриона беше вече 1,68см). И от 14ти август вече минавам по направление номер 34.8, тоест наблюдение при нормално протичаща бременност.

Буквално летя. Голяма част от страховете ми се стопиха, дори така както ме болеше корема ниско долу отведнъж спря.
[/quote]

Чудесни новини ,
Надявам се да има само такива и за напред 😊
Другите дами как вървят при вас нещата ?

# 216
И аз такова чувство имам.😀 Даже ММ вика хайде да става време да се ражда,че да е по-интересно вече.🤣
Ахахахаа 🤣🤣🤣
Честито на всички мамита с хубави новини❤❤❤

# 217
  • София
Момичета, хайде преместете този спор за тази Олга на лични. Всеки има право да си избира начин на раждане и къде, не е нужно да ни убеждавате във вашите разбирания. Както и с онези книги в началото на темата. Едно е да препоръчаш, а друго да обясняваш, че ако някой не е на твоето мнение е в грешка.
Хайде за нещо по-ведро или полезно да си говорим:))

# 218
  • Хасково
Имам питане за тези които са от Пловдив
Дали в пещерска има проследяване на бременност или както се казва женска консултация по здравна каса.

# 219
Дали в пещерска има проследяване на бременност или както се казва женска консултация по здравна каса.

За хирургиите ли говориш? С първото ми детенце раждах там ,следя ме доктор Мария Василева тя изражда в хирургиите

# 220
Дами ,
Аз искам да питам гърдите ви постоянно ли са чувствителни и болезнени ?

# 221
Дами ,
Аз искам да питам гърдите ви постоянно ли са чувствителни и болезнени ?
При мен сутрин са болезнени, вечер мекички. Но много порастнаха…

# 222
  • Хасково

За хирургиите ли говориш? С първото ми детенце раждах там ,следя ме доктор Мария Василева тя изражда в хирургиите
Да за хиругиите,освен че може да родиш там,може ли и женската консултация да се води там без да плащаш за пакет

# 223

Да за хиругиите,освен че може да родиш там,може ли и женската консултация да се води там без да плащаш за пакет

Повечето лекари там имат кабинети в които водят женска консултация . Принципно  не се заплаща , по здравна каса е

# 224
  • Хасково

Повечето лекари там имат кабинети в които водят женска консултация . Принципно  не се заплаща , по здравна каса е
Много благодаря
По принцип ходя в ДКЦ5 но ми е много далече пътувам от село и ми идва далече да ходя в тракия,ползвам и градски транспорт и е ужасно

Общи условия

Активация на акаунт