Мартенските зайчета 2024

• 52 936
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
Съжалявам, че нещата не се развиха благополучно. Аз самата щях да ти напиша същото. Искрено ти пожелавам скоро отново да видиш две чертички и да имаш своя пухкав финал след това!

Благодаря ви, но може би по-добре така, щом е спрял да се развива значи е имало проблем. По-добре по-рано от колкото да се случи на по-късен етап и да е по-опасно.
Да аз осъзнах на къде вървят нещата още след изследванията в понеделник, но просто лекаря ми реши да се опита да спаси положението но уви за жалост не успя. Аз пак имам утеха имам си едно прекрасно момиченце на 5 годинки, повечето жени претърпяли това нямат нито едно детенце. Приемам го положително, просто така е трябвало да стане. Разочарована съм разбира се, защото много искаме да имаме 2ро детенце, но явно когато трябва ще се случи не когато ние искаме. Благодаря ви за подкрепата

# 391
  • Белгия
Можеш ли да ми кажеш моля те , как правиш преглед в България? Просто се обаждаш и запазваш час? Аз не съм от Англия от Белгия съм, но се чудя, дали застраховката ти там го покрива прегледа? Колко плати?

Надявам се всичко да ти е наред!

Здравейте, дами.
Бременна съм в 9г.с , живея в Англия, но вече имах преглед в България, тъй като бяхме на почивка до миналата седмица.
Имам въпрос и съм много притеснена. Днес прокървих с 1000 усилия ме прегледаха на видеозон всичко беше наред, изписаха ми хапчетата,които мога да взема утре сутринта чак, но сега пак видях че имам малко кръв и се чудя какво да правя.Но-шпа дали ще помогне или ако пак имам кръв да звъня отново. Тук са ужасни в това отношение, много бавни и чак след свършен факт( предишен лош късмет) ти обръщат внимание.
Благодаря ви

# 392
#Lockheart
Да,аз се обадих и си запазих час на частно.Нямам здравни осигуровки в страната.
Преглед без здравна каса е от 80-130 лв.
Според мен много зависи къде ще отидеш .

# 393
Вижте в сайта superdoc. Аз така си запазвам часове. Моят преглед в частна болница в София е 110лв, но съм доволна и всяко левче си струва.

# 394
Майчета, някой пазарувал ли е от този сайт?
https://verutol.net/

# 395
Здравейте, дами.
Бременна съм в 9г.с , живея в Англия, но вече имах преглед в България, тъй като бяхме на почивка до миналата седмица.
Имам въпрос и съм много притеснена. Днес прокървих с 1000 усилия ме прегледаха на видеозон всичко беше наред, изписаха ми хапчетата,които мога да взема утре сутринта чак, но сега пак видях че имам малко кръв и се чудя какво да правя.Но-шпа дали ще помогне или ако пак имам кръв да звъня отново. Тук са ужасни в това отношение, много бавни и чак след свършен факт( предишен лош късмет) ти обръщат внимание.
Благодаря ви
Здравей,
Но шпа може да взимаш 2х3. Успокоява матката за да не прави спазми и помага и при болки ако има.
Лягай и не мърдай от леглото докато не спре напълно кървенето. Ако се засили пак звъни на лекар или направо в спешното.
Хубаво е да полежиш поне няколко дена и после да внимаваш повече с натоварването.
Дано да нямаш повече такива инциденти. Hug

# 396
Здравейте, записвам се в тази темичка. Живот и здраве края на Март ще гушна своето мъниче.  Първа бременност ми е и аз също бих се радвала на съвети и обмяна на идеи.  Знаете ли как точно се изчислява в кой месец си според седмицата. По приложение съм  в 6г.с. ,но се чудя за месеците.

# 397
Добре дошла в групата и честито! Пожелаваме лека бременност! За месеците може да видиш тук —> https://hospitalsofiamed.bg/uploads/mmm.pdf

# 398
Виж долната таблица, ще те ориентира най-добре

Здравейте, записвам се в тази темичка. Живот и здраве края на Март ще гушна своето мъниче.  Първа бременност ми е и аз също бих се радвала на съвети и обмяна на идеи.  Знаете ли как точно се изчислява в кой месец си според седмицата. По приложение съм  в 6г.с. ,но се чудя за месеците.

# 399
Момичета, посетихте ли вашия стоматолог вече? При мен с напредването на дните виждам че започват да се оголват венците на два зъба. Прочетох че може да се случи заради промяната в нивата на хормоните, пряко свързани с изработването на плацентата и растежа на плода.
А, разбира се винаги зъбите са ми били слабото място.

# 400
Здравейте, хубаво е разбира се да посетите зъболекаря си, но това е трябвало да стане преди забременяване. В първи триместър е рисковано да се правят стоматологични манипулации, само по спешност, подходящо време е втория триместър. Относно отдръпването на венците няма какво да се направи. Евентуално след като родиш може да посетиш парондотолог.
Момичета, посетихте ли вашия стоматолог вече? При мен с напредването на дните виждам че започват да се оголват венците на два зъба. Прочетох че може да се случи заради промяната в нивата на хормоните, пряко свързани с изработването на плацентата и растежа на плода.
А, разбира се винаги зъбите са ми били слабото място.

# 401
Благодаря Ви за информацията, за съжаление винаги са ме изненадвали зъболекарите с нещо. Точно преди една година претърпях операция заради оголен венец, но само на единия зъб - явно съм предразположена към това.

# 402
Защо не се препоръчва в първия триместър? Аз имам записан час за един зъб,който трябва да се пломбира още преди да разбера,че съм бременна. Някак не ми се иска да отлагам още, та се чудя каква е причината?

# 403
Момичета, аз да питам един тъп въпрос. Нали не е проблем да плуваме в морето?

# 404
Момичета, аз да питам един тъп въпрос. Нали не е проблем да плуваме в морето?

Възможно е да лепнете инфекция. По- добре не. Басейни и спа също са забранени.

Общи условия

Активация на акаунт