Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 947
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Невероятна снимка! И двата тоалета на Кейт на Уимбълдън са страхотни и много й отиват. Шарлот и Джордж са много сладки, по реакциите им  личи, че са спонтанни и непоспредствени, в същото време си личи уверереността и спокойствието, което са придобили, както и доброто им възпитание.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:32 от Не се сърди, човече

# 526
Тези обеци са просто страхотни!

Фелипе, стига закача хубавата съпруга на братовчеда! 🤣

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:25 от Анонимен

# 527
Няма нова снимка на Камила. Вече май само на децата ще пускат и за някои по-значими юбилеи на възрастните.
 С тази честитят.

# 528
Няма нова снимка на Камила. Вече май само на децата ще пускат и за някои по-значими юбилеи на възрастните.
 С тази честитят.

Прекрасна Камила,жива и здрава да е! Заслужи си мястото с любов, постоянство, дискретност и усърдие,нека е щастлива!

# 529
  • София
Кралица Камила на 76

# 530
Не е само Фелипе, и Фреди се закача с нея Grinning младо и хубаво, простено им е!
Фелипе, стига закача хубавата съпруга на братовчеда! 🤣

# 531
Много хубави снимки на Камила, чудесно изглежда на тях, дакото не мога да кажа същотото за предходната снимка. На нея изглежда доста зле. На мен, ако ми честитят със снимка от толкова близък план, на която се виждат абсолютно всички бръчки и несъвършенства по лицето, бих се обидила.

# 532
Тя ако ѝ пукаше от бръчките до сега да ги е опънала. Явно няма проблем с тях и не държи да ги е крие.

# 533
  • София
Поздрав за рождения ден на  кралицата днес в Грийн Парк

Днес виждам най-различни снимки с честитки за кралицата, но една яко ме накара да се смея:

Беше в серия с още три снимки, като само тази е извън класиката. Wink
Ето ги и останалите:
Скрит текст:

# 534
  • Някъде там
Фелипе днес в централната академия по отбрана, връчва кралските отличия на първите офицери от различните видове и степени на въоръжените сили.

По късно ще ги видим и с Летисия да връчват журналистически награди.

# 535
  • София
Доволен младоженец три години след сватбата - Моци.

# 536

Днес виждам най-различни снимки с честитки за кралицата, но една яко ме накара да се смея:

Ето ги и останалите:
Скрит текст:

Страхотна снимка!

# 537
Много хубав клип как цялата публика се изправи да пляскат докато влизат семейство Уелс.
https://twitter.com/RoyallyGlam/status/1680922698434891778?s=20

8 години разлика

# 538
СнимкаТА!
Joy
Браво на фотографа
Поздрав за рождения ден на  кралицата днес в Грийн Парк

Ето ги и останалите:
Скрит текст:

# 539
  • София
Всичките Уелс са чудесни на Уимбълдън, Шарлът много ми харесва как расте, хубаво момиче е! Джордж е станал много голям вече, една сериозност има в него, очевидно машината за крале действа с пълна пара. Моят малък син е с няколко дни разлика с Джордж и определено е много повече бебе като изражение, но няма да става и крал, де Simple Smile

На Меган очилата много ми харесаха, търсих ги, но цената ми охлади мераците Smiley

А на Камила снимката с ножа е върхът! Великолепно попадение! Жива и здрава да е.

Общи условия

Активация на акаунт