Отговори
# 150

Феми, благодаря за фрапето!  За жегата е идеално! При нас температурата стигна до 32°. Не е за излизане навън.
     А и любимците са се изпокрили на сянка, само Мелиса се разписа днес.
     Попаднах на следната статия:

Melisa Döngel сподели своите снимки без грим: „Без естетика“

Успешната актриса Мелиса Дьонгел се превърна в център на внимание със свои снимки без грим, които сподели в профила си в социалните мрежи. Тези кадри, в които Дьонгел се появи пред обектива без грим, получиха страхотни похвали от нейните последователи. Известната актриса беше доволна от коментарите на последователите си под снимките, подчертаващи естествената красота, които сподели с надпис „Не на естетиката“.
Нейните последователи заявиха, че са били изумени от естествената красота на Мелиса Дьонгел, когато я видели без грим. В много коментари беше посочено, че Дьонгел трябва да бъде модел, тя е много красива във всяко отношение и да можеш да изглеждаш красиво без грим е голям успех. Освен това последователите й заявиха, че не е възможно всеки да притежава естествената красота на Дьонгел и тя е късметлийка.

Скрит текст:

# 151

Flowers Bouquet ЕМИ*
не е трябвало да си губиш 2 часа от времето,
по-късно ще потърся но след като ти не си намерила
вероятността аз да открия е почти нулева
Hug
сега съм седнала на терасата и се разхлаждам
 със сайдер,тоник и сладолед, много е приятно
Icecream

Kiss

# 152
Ново от IG на Толга - клипа от фотосесията за  Gardirop magazin.

Цитат
gardiropmagazin  
T O L G A H A N 💥

# 153

Ново от Амине

Cahide Alaçatı - Нощен клуб

Скрит текст:
Снимката е публикувана от личния треньор по фитнес на Месут

# 154

Ново от Амине

Cahide Alaçatı - Нощен клуб
    Цвети, благодаря за новата снимка с Амине.
     Добре, че треньорът е решил да се фотне, та за фон е прибавил и нашата красавица, а Месут пък почти я е скрил с тялото си. И вместо той да прегърне съпругата си, щастливата Амине е положила ръка през рамото му.
     Мила турска картинка...

# 155

Nature Sunny Nature Sweat DropsКъде сте Момичета,
 сутринта закъснях и
нямах време за поздрав с кафе,
само аз ли наминавам тук!?
Rolling Eyes

Амине и Месут си подариха за сватбата
 и медения месец разкошна вила в Алачати*
и не видяхме кадър от там
но сега фотка от нЕкакъв бар
при толкова красив курорт и плажове
намерила къде да се появи и
нямам думи, в Диарбекир  да се беше родила
и израснала по-друга щеше да бъде
Weary

# 156

Софи, и аз преди малко погледнах и се учудих, че няма никой. Може би причината е жегата. Нищо не ми се прави и не ми се мърда.
А за Амине не знам защо толкова се възмущаваш. Тя живее своя живот и на никого не е длъжна да го показва. Така е решила. И аз приемам това.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 15:05 от Цвети &

# 157
Здравейте, момичета!

"Не вървете след никого, вървете само след себе си."
Буда

Късно кафе на спокойствие, хубави мисли и приятни емоции.
Лежерен следобед ви пожелавам!

Софи, тук съм, миличка, но търпеливо чаках да ме редуваш. Пък и няма нищо ново, за да бързам да пиша.
     Аз се ядосвам повече на Месут. Когато купи имението покани отбора да му гостува и с удоволствие ги разхождаше из имението. Но и тогава Амине не се появи на фотките. Не мога да приема това пренебрежително отношение, което Грозникът демонстрира. Дано е само привидно...

Скрит текст:

Цвети,   извинявай, сега видях, че си писала. Права си, че Амине не е длъжна да демонстрира своя живот. Ние всички приемаме това.
Но дали самата тя така е решила, или има чужда намеса - няма да разберем.
    Ама аз продължавам да се съмнявам, че една красива, свободолюбива дама, израснала далеч от Турция, обожаваща да се снима, мечтаеща да стане известна актриса, така бързо може да промени възгледите си.
    Да преобърнеш живота си и да се превърнеш в сянка на съпруга си - с това категорично не мога да се съглася. Но това е моето виждане. Подскачам като видя заглавие: "Съпругата на Месут Йозил", за талантливата актриса вече никой не пише. Потъна в забвение...

# 158

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ*  " възмущавам се" защото ми се гледат
хубави фотки на красива и харизматична жена, известна актриса,
модел, миска и любимка..разбира се че живота си е неин
и да си взима каквито иска решения, ако иска и да се забради и забули,
ако иска само по избори да се показва но като фен*ка искам друго
и няма да свикна докато пиша в темата,
нищо лично!
Hug

Истанбул на Иит Козан* Joy

# 159
Здравейте, момичета!

"Не можеш да очакваш онова, което те чака.
Към него трябва да се върви."
Хан Сяндзъ

Затова смело вървете напред - мечтайте и дерзайте!
Усмихнат ден!

Ново от сторито на Суде:

Няма никакво инфо или фотки на нашите любимци. Няма и световен ден, та съвсем лежерно ще го караме.
     Тези адски жеги ни задържат вкъщи, пред климатиците и с нещо ободряващо в ръка.
     От нямане какво да правя вчера изгледах епизод 1 на "Ако обичаш силно" с Керем и Хафсанур.
     Не съм гледала нищо с Керем, но често ми попадаха негови фотки с Ханде и статии, в които много се шумеше около тяхната „голяма” любов в живота. Та от тази зле скалъпена PR акция, за да им се котира някакъв летен сериал, ми беше опротивял Керем.  За Ханде не ми се пише, отдавна не я понасям.
    Обаче сериалчето, което загледах ми хареса.    В „Ако обичаш силно” Керем ме впечатли. Хафса дори на снимка не бях я виждала, но и тя ми допадна като излъчване. Добър избор на партньорка. Химичат си с Керем, добре стоят на екран и се надявам, че ще се получи приятен сериал. Сценарият също ме заинтригува – неангажиращ, не натоварва с драматизъм, подплатен с премерена доза хумор. С две думи – намерих си развлечение и с удоволствие ще следя тази история.
    Но няма да изпускам от поглед и невероятните Толга и Амине:

# 160
Здравейте ,какво правите в тези горещини?
Аз съм на басейн и прохлада и си пия студена лимонада под шезлонга.

Редувам поста, ако случайно маминият се е появил. Айде да решава за някой проект да не е исторически.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 15:43 от femmi2

# 161

Феми, завиждам ти благородно. Поплацикай се в басейна и за нас!
     Аз се пържа в собствен сос - жегата и мен ме "закова", а обожавам горещите слънчеви дни. Сутринта излизах на кафе и уж да се прибера докато не е опекло, но в сладки приказки го докарахме до обедно време. Едва се прибрах, слънцето направо "хапеше". Stuck Out Tongue Winking Eye
     Нашите любимци и те са се изпокрили, никъде нищо ново! И днес ще караме на стари спомени, гарнирани с ледено изкушение:

# 162

Nature Sweat Drops

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops

Nature Sweat Drops

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

Nature Sunny Nature Sweat Drops Хубав ден и занимание по желание
с много усмивки и добро настроение!

Nature Sweat Drops

Nature Sweat Drops Nature Sweat Drops Nature Sweat Drops

# 163
Здравейте, момичета!

„Да бъдеш щастлив никога не излиза от мода.“
Лили Пулицър

Бъдете щастливи и усмихнати, наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Приятен почивен ден!

Софи, арабските фенове ни предлагат следното занимание, подходящо за горещия почивен ден.
     Мен ме устройва - след вчерашния пек на кафе в центъра на града, днес на прохлада вкъщи в компанията на някои от любимите ми герои на Толга.

# 164

Nature Sweat Drops ЕМИ* нямаш си напредстава как ме развесели
с обедното пиене на кафе в градския пек,
нали казват че пътя към ада е покрит с добри намерения
Joy
снощи и аз имах подобно преживяване,
пристигнах/ме с приятели на вилата далеч от градския мор
и половината предложиха да отпуснем и вечеряме на
* Щъркелово гнездо*..но аз викам - не, утре ще ходим
сега да се разхладим и отпуснем с питие и да си приготвим
нещо на барбекюто за хапване..
е-еее такъв пушек за първи път виждам,
сигурно беше от дървените въглища
които се оказаха като димки за комари,
 не горят за да направят жар и с всяка минута
все по-гъст пушек и смрат, едвам издържах
и вместо кеф си образувах излишни емоции..
сега съм на сянка, до вода и ми сервират
за компенсация
Joy Nature Sweat Drops Beers

Общи условия

Активация на акаунт