Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 105 197
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 240
Мисте, пропуснала съм. Ма така, не ми харесваш. Има. Ще дойда със задвратник 🤗

# 241
  • Пловдив
То и аз не се харесвам, ама на...затъвам Confused
Ай, спирам, че съм досадна.

# 242
  • София
Не си, ❤️

# 243
Мисте, всичко ще се подреди. Ще видиш. Горе главата ❤️

# 244
Оф, днес било понеделник, току що осъзнах, аз мислех, че е поне сряда Tired Face

Мисти, няма кого да чакаш, хващай се за косата и се изваждай.

# 245
Мисте, никакви такива. Ще се нареди всичко, може да отнеме време, но ще се нареди Hug

Ули, говори ми. Какъв ти понеделник, толкова работа отметнах, че се усеща като сряда-четвъртък. А за сряда каква камара ме чака, реве ми се.

Не знам какво ме прихвана, но си поръчах чехли. Не съм ходила с чехли от буйните тийн години, да видим ще се спогодим ли. Днес се прибрах пак в рани в мехури от уж много меките и удобни сандали. Само с маратонки нямам проблем, ама ми писва само с тях Sad

# 246
  • Пловдив
И аз днес съм в рани от нови почти сандали...ако можех бих ги върнала Confused

Мерси, момичета! Не вярвах, че може да е баш така...знам, период е, ама докато го изтикам че е зор Head Band

# 247
Моите са Cosmos Comfort, дето зимата ги поръчвахме за без пари от Абаут Ю, помниш ли? Май и ти поръча тогава? Меки, удобни и пак драма при мен.

# 248
Мисти, малко над 500км. са от София. Миналата година бяхме на около 800, но решихме да спестим. Последните 2г. нямаме възможност за повече от една почивка и държим единствената ни да е на място, на което наистина можем да си починем. Което за нас означава, да няма кой да те напсува. Joy С две шумни деца и ревливо куче държа да не притеснявам никой и съответно нас да не ни притесняват.

Ей оня ден баш на стълбите към плажа от “нашия” двор се настанило гръцко семейство без деца, но с две малки джафкащи кучета. Видимо се притесниха в  началото от нашето куче и ние се замъкнахме в далечния край на плажа. Те пък се засегнаха, станало им кофти ни казаха, че заради тях сме се отдалечили. Абе, аз на майната си съм дошла да няма хора около мен, ще дебна цял ден на плажа 2 пудела да не ми сдавят немската овчарка. Joy

# 249
  • Пловдив
Моите са Cosmos Comfort, дето зимата ги поръчвахме за без пари от Абаут Ю, помниш ли? Май и ти поръча тогава? Меки, удобни и пак драма при мен.
нямаше моя номер тогава и аз не поръчах.

Попи, супер звучи...ама трябва да имаме поне по 10 дни отпуск Simple Smile А на мен скоро няма да ми се случи. Ще ви се радвам Simple Smile

# 250
Мисте, 10 дни за 500 км? И с по - малко става, но дали е достатъчно е друг въпрос. Аз 10 дни на картинка не съм виждала.

Попиии, хапна ли баничка заради мен🐷

# 251
  • Пловдив
Не за километрите Simple Smile а за, да се насладиш...инак не са много, да.
Ама аз не обичам толкоз безлюдни места ... нещо средно Simple Smile

# 252
То за да се насладиш, както си трябва, поне от май до септември и пак ще е малко 🙂

# 253
  • Пловдив
То за да се насладиш, както си трябва, поне от май до септември и пак ще е малко 🙂
ако бях програмист и бачках там, да...инак не. Не обичам толкоз морето.

# 254
На мен ми отпадна гръцкото приключение - хваля се Joy
Не беше никак примамливо във вида, в който беше планирано. Иска ми се да пробваме и да видим, но по съвсем друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт