Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 707
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 225
Не знам одеве дали успях да публикувам мнение за Катините морски неволи. На някой бийч бар няма ли да склони да поседи на сепаретата? Хем няма да е на пясъка, хем ще е далече от морето, хем на смени мама и тати ще притичват до морето.

# 226
Попи, тук 99.9% от баровете са на пясъка. Тук там има обособен мини детски кът. Марул, Макалали е такъв бар между другото

# 227
Бобчи, а на Златните няма ли да се намери някой бар с декинг, да не се мъчат малките крачета на този гаден пясък?

# 228
Абе сега се сетих!
Марул, спират на пречиствателната станция и тръгват по централната алея, вървят и гледат в ляво, има един детски басеин ограден с цветни дъски като площадките. Изцяло детски атракцион е, от пречиствателната станция е най-близо.
Едит- имало и голям до него, мъжът ми ми каза сега

# 229
Да ви покажа,какво гледам.Много сладки баби.Чудно местенце.И змей педофил.Smiley

Напрегнах се днес.

Чироз,качвай копитата на ръба на масата и наливай!

Зори много готяна! Бабиния да оздравява и да бъде намачкан от личната си баба!
Забравих кво друго.

# 230
  • Пловдив
Привет!
Яз ви се радвам...иначе не знам как съм Expressionless

Попи, ней ли ви далеч тоз двор? Чааак от там дет се преместихте...? Хич не си представям да пътувам толкоз...
Тя и Сиросчето тъй прави, ама...аз само си се чудя Simple Smile

Ние лин.лято бяхме на Сърница. Няма да повторя. Бяхме в къщите към Романтика. Скъпо ми дойде...

Наспорт а бяло винце, белким ми се наместят чакрите.

# 231
  • USA
Юхуу, додИ ми другото диванче. Взех спонтанно решение да го разделя на две. Примъкнах от други места в къщата килимче и масичка(няма да са те, търся други). И воала! Ако на някой досаждам с интериорните ми глупости, да ме пропуска.
Слагам в скрит текст Blush
.
Мисти, гуш Hug

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 00:37 от SkyBlue

# 232
  • sf
Ей това е за мен 🤪

# 233
Малката се оплака, че на деца им липсват пари в хотела. Мислят, че са камериерките.Имало такива отзиви за хотела.
Панде, твоята щерка да не беше в Приморско, като и изчезнаха пари?
П.п.Скай,завидях! За човек живеещ по квартири от 20 години и мечтаещ за собствен дом, това което показваш е .... без думи!

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 20:07 от umi zoomi

# 234
  • Пловдив
Скай, топ е! Да питам аз Simple Smile колко робота ти трябват за почистването? Grinning
Ти и Карамелка ме оставяте с отворени уста! Браво!

# 235
Мисте, не ми харесваш така, намествай ги тия чакри по-скоро Kissing Heart
Скай, много светло и просторно у вас. И диванчето ми хареса.

Смятам да си сипя отлежал аперол и да се оттегля на терасата с книжка.

Оф, той и животът преди отпуската е много гаден, докато изработиш цялата работа преди да изчезнеш Joy

# 236
Мисте, какво стана с твоя робот? И моят сдаде багажа, та се чудя. Но моят е стар и няма да купувам батерия.

Скай, нищо няма да пиша 😍

# 237
  • Пловдив
Сиросче, писах назад бе Simple Smile за Роби...оправиха го, ма ся па има някъв шум, ама квот такова. Да чисти, па другото е нищо.

Бърд, няма скоро да ми мине Disappointed  за жалост...кой квот сам си напрай...как беше тая потоворка...? Та така. Пред мц съм и мий ревливо Cry

# 238
  • София
Мисти трябва да се хване за косата и да се издърпа от блатото. Като един виден Мюнхаузен.
Добър вечер.

# 239
  • Пловдив
Трябва, ама няма кой.

Общи условия

Активация на акаунт