Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 663
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 210
Те са във Варна. Кати реве от пясъка и морето.

# 211
А те в момента са във Варна? Не разбрах. Бебешкото спа или Двата делфина на Бризовете, там има басейн и много занимания за деца.

# 212
Да , Бобчи, във Варна са. Обаче е мъка да ходят на плаж, не иска и реве дребоса. Днес са били в някакъв парк, много им харесал, с много люлки,пързалки и забавления за деца. Ама не водни, не знам къде. Дъщерята ме помоли да питам тук ако знаете, къде биха могли да отидат хем да се льочкат с бебе, хем да не я стресират.
  Видях това,което предлагаш. Аз имах предвид нещо като , едно време съм водила моите като малки на ДРужба, на минералния басейн. Ама там май е ремонтирано сега и е друг вид басейн, или греша?  Аква парка в Албена не е оферта, защото тя е малка, а те двамата няма как да се забавляват заедно.  Почиват си де, разходки в морската привечер, игра по парковете, не скучаят. Смениха климата и обстановката.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 15:25 от марулета

# 213
Детският кът в Морската вероятно, зад него има голяма площадка, ресторант Голдън шип до Елитис на ЖП гарата има хубав детски кът с готини аниматорки и те могат да хапнат. Имат си правена от тях страхотна бира, храната е вкусна, има детско меню, цените са средна хубост. Също за забавления на Морска гара има лунапарк хубав
Има по крайбрежната водни пързалки, но басеин хич не се сещам освен такива, които са чисто детски или в хотели в околността. Ако им се прави пикник Екопарка, има Розариум, големи площи за игра, той е на обратния завой на Константин и Елена.

# 214
Благодаря!

# 215
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, аз тихичко да подскажа за Вършец и района.Може да се ходи на Леденика, Белоградчик, пещера Венеца, Магура....Ама 10 дни....много са и за мен.
   Имам следния проблем - дъщеря ми им подари своя неизползвана смат часовник Хуавей/или както там се казва/, но аз съм с телефон Realmi / некаква никаква марка,ама ми служи добре/. Часовникът го олзвам само като такъв. Обаче сега иска да го свържа с теефона,„е да се актуализира. Ама не мога да ги свържа.Кво да направя?

това помага ли?
https://consumer.huawei.com/bg/support/content/bg-bg15875004/

# 216
Ние сме така, бетонирах я със СПФ, но вече над час се кисне и чакаме сянката

# 217
ДобрЕ, мерси! Донякъде успявам , после греда. Ама довечера пак ще се пробва, че сега ще ми падне батерията на телефона.
  Аууу, Бобчи, каква сладурка! На село ли сте вече?

# 218
Свинските ми копитца с нов лак. Най - накрая им дойде време.
Скрит текст:

Попи, пусни едно моренце, да оплакнем очо. Не бъди скръндза!

# 219
  • Somewhere in the World
Аууу какъв бомбон е Зори Heart Eyes

# 220
Сирос, трудна работа, че няма нет. Joy

Ей така ни свършва “дворът”:

И един дребос се шири на плажа:

Общо взето сме на тези две места. Само от време на време отскачаме за храна.

# 221
Разкош. Ей така обичам. Грозен двор ❤️

# 222
Аууу какъв бомбон е Зори Heart Eyes
Благодаря! На баща си прилича изцяло😀

# 223
Чудни копитца в много хубави сандали!
Ехаа, Попи Heart Eyes Завид!

Днес съм отнесена от вихъра. Сутринта си сипах газирана вода в кафето вместо мляко. После затрих една страница от документ.

Готвя чушки със сирене и доматен сос във фурната. Дано там няма гафове.

МУ ме изнервя много и си проси тиганЯ. Всеки ден си сменя мнението и решенията, тъкмо нещо решим и планираме, айде пак наново.

# 224
  • USA
Попи, благодаря Heart
Бобчи, много сладко това Зори Heart
Сиросче, джиджани копитца Heart
Горкото Кати, дано намерят басейн, ама тя дали и там ще иска?

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 18:21 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт