Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 569
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 195
Добре,ние ще ходим на Романтика,на брега на язовир Доспат.И басейн има,и гори има,Сърница е близо,може и да е като отпорна точка за обиколка из Родопите.
Чудно ми се обрина лицето,приличам на хиена 🙄.Поне мазилото бързо започна да действа.

# 196
Добро! Нищо не разбрах, нищо не запомних, само че малкото Лавче кара рубеола.Да я изкарва бързо.
Малката Сисунка е добре!
 Ренко е хиена.
  Карамел!!!!
  Седя си тук на работа и се самосъжалявам! А другия брат щял да ни идва на гости! Моля?!
  Снимките не видях, ама усещам,че сте готини!

# 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добре, някое СПА Велинград Макси или
Въпросното Мидалидаре.
Скрит текст:
Ма 10 дена кълбета ще почна да правя на такива места.
Липсва ми Уиш- да отрезви тук там, да даде идея за някоя манджа, да разкаже за шатото…

Sad или не искат гости, или всичко им е заето за всички възможно дати.
опитах какви ли не комбинации, все "няма свободни места" излиза.

във Велинград сме ходили почти навсякъде. не е лошо, но не е точно моето място.
ще се огледам за нещо в гора и планина. Simple Smile искам да ми е студено сутрин. да ми мирише на борове и да се разхождам под сянката на дървета.

# 198
Добро утро!
Лав, как рубеола,нали уж има ваксина срещу нея в имунизационния календар?!
Марул, тия са ега ти наглите, без извинение!
С ММ вчера купихме стелки за колата.Ми не пасват и сега трябва да ходя да ги връщам, а така мразя подобни разправии ...От снощи ги мисля ..Пфффф..

# 199
ДобрЕ, района на Банско? Девин?

# 200
ей че ме ядоса форОма!
може ли така. два поста виждам, четири пропускам.
и по-назад се връшам и по-напред...

да се оправя малкото лавче, да минава бързо и без чесане.
ще се поогледам. имам чувството, че и тая година няма да ни огрее с почивката, но каквото такова.

# 201
Добри, а около Троян? Аз го харесвам Балкана там и може да се разнообрази човек да обиколи до Габрово, Соколския, Шипка и т.н.

# 202
  • София
Добри, Рибарица, язовир Батак.

# 203
Миналото лято си спретнахме супер обиколка около Девин. Има възможност и за СПА, и за пътеки, пещери и разходки. Романтиката и аз я заглеждам. На Боровец се точим от известно време и все нещо се случва и не стигаме до там.

# 204
Добри, аз тихичко да подскажа за Вършец и района.Може да се ходи на Леденика, Белоградчик, пещера Венеца, Магура....Ама 10 дни....много са и за мен.
   Имам следния проблем - дъщеря ми им подари своя неизползвана смат часовник Хуавей/или както там се казва/, но аз съм с телефон Realmi / некаква никаква марка,ама ми служи добре/. Часовникът го олзвам само като такъв. Обаче сега иска да го свържа с теефона,„е да се актуализира. Ама не мога да ги свържа.Кво да направя?

# 205
марулче, минкови бани? Wink овършали сме района. Simple Smile

запазих някъде и вече забравих къде. Сърница май
Simple Smile ще се изненадваме. Simple Smile

уф! Сатовча било.
и него не знам къде е Simple Smile

# 206
На Минковите бани няма СПА.Но имат нови къщи за , страхотни са.Аз мисля да заведа деди и Кати за някой ден, да видим как да се организираме
    КЪМ ВАРНЕНКИ - моля, кажете къде да идат моите на басейн , с дете на 1 г и 6 м . Не иска да стъпи на плажа Кати. Реве, не иска на пясък, не иска на шезлонг, не иска морето, явно не е нейното.

# 207

във Велинград сме ходили почти навсякъде. не е лошо, но не е точно моето място.
ще се огледам за нещо в гора и планина. Simple Smile искам да ми е студено сутрин. да ми мирише на борове и да се разхождам под сянката на дървета.

Добри, току що описа Семково в Рила!

И на мен ми липсва Уиш!

# 208
Марулета, могат да идат на аквапарка на Топола скайс, но ще трябва да попътуват. Има си детски забавления там, ама е и сума, та бива да си отделят един цял ден ако решат да идат.

# 209
Калиакрия ризорт или Ла мер, скъпотия е и на двете, но е супер чисто и хубаво като цяло, има дестинации за разходки в близост. Аз лично ако търся басейн и детски забавления бих отишла в Марково. Ние се гласим за Албена през август, но Зори си ходи в морето, иначе там е много чиста вода и плаж.

Общи условия

Активация на акаунт