Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 539
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 180
Мараба, Куклани!
Мисти, срещата се отложи поради кофти метеорологични условия!И по закона за всеобщата гадост,после времето се пооправи,но... следващата среща,ко ще и камъни да падат, отюваме!Майни,съгласни?Също и от близките и далечни градове?

# 181
Мисте, МУ е много доволен от Мидалидарския фест. Каза, че имало обичайните неразбории, навалял ги дъжда снощи, но се прибра ухилен до уши.

И мен снощи ме наваля дъжда на Античния. Не можа да устиска още 20-30 минути да приключи, прекъснаха операта, сега уж ще чакаме да обявят нова дата. Намокрихме се порядъчно, вятър духаше - много неприятно.

Поздрави на главната вещица!

Карамелчик, прегръдка за теб Hug Тук сме!

И аз имах хубава среща днес Heart

Буу, утре понеделник. Два дни успях напълно да изключа и (почти) да не се сетя за работа. Отдавна не ми се бяха случвали толкова лежерни почивни дни.

# 182
Мацки,а преди правили ли сте си такава среща?Готино е. Blush

Традиционно празнично (празнично,щот е неделя,налЕ) се сдърпахме с МУ. Вместо да си прекараме хубава вечер,се гледахме накриво.Май сме отвикнали да сме заедно цял ден.За капак и детето пак беше в някаква фаза и не спря да иска нещо и да реве.И аз се изнервям в тия моменти,ма пък той хич търпение няма,баси..Да не говорим,че нищо друго освен да се занимава с него не може да направи.Две неща едновременно са му голямо усилие Smiling Imp

За първа вечер не ми се спи,поне не още.Дочетох си книгата и сега се чудя да почвам ли друга,по тв ли да търся нещо..Ма първо ще си допия узото.

# 183
Нищо не видях,ама който хойка така.
Ено! А,задвратник!

# 184
Последното, Лейля.

Крото, де ходиш?

Днес, абсолютен лежер и то само за мен. Щеше ми се следобедът, да е по - дълъг.

Утре, пондрелник 😵‍💫

# 185
  • София
И аз съм на работа.

# 186
  • sf
От тази тема за първи път съм на среща, но с Добри се знаем от гобленарството и сме се виждали, когато Горинич беше бебе май. 🤔
А от бременлийската тема със сина ми, вече 17та година още поддържаме връзка с майките, имаме група във фейса   пишем си всеки ден, а се виждаме поне на няколко месеца. Много е хубаво.
И аз утре съм на работа, но от 14ч, тъй че имам още отпуска. 😁

# 187
Назад във времето. Smiley

# 188
  • София
Добро утро. Пожелавам кратка работна седмица, почивните дни да са повече. Simple Smile

# 189
  • Пловдив
Добро!
Артемис, а дано, ама надали Grinning мерси все пак!

Лека да ви е от мен! Kissing Heart

# 190
Добрютру!

Да я видим новата седмица как ще е Simple Smile ако пък вземат почивните дни да са повече ехек Simple Smile

Оплаква ми се, ама хайде по-натам ще е Tired Face

# 191
  • София
Добро утро!
Спах до осем, кеф, и още мога.

# 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
напънала ме е работа....
господин чуждоземский каза и отсече: направи резервация да идем някъде за десет дена.
а де!
морета не искам.
на горещо не ми се ще.
той напъва за спа, а аз не мога да си представя как ще кисна десет дена в басейн...
искам ми се да има къде да се помотаваме през деня - гора, планина...
сега е мъка. през час звъни: намери ли, резервира ли...
Sad

# 193
  • Somewhere in the World
Добре, някое СПА Велинград Макси или Въпросното Мидалидаре. Ма 10 дена кълбета ще почна да правя на такива места.
Липсва ми Уиш- да отрезви тук там, да даде идея за някоя манджа, да разкаже за шатото…

# 194
  • тук и там
Добро утро! Тук хладничко сабахлян, с малкото измръзнахме на спирката.
Добриня, ние ходим в Макси Велинград, ама дори и с децата, можем да изкараме макс.4- 5 дни.Не знам-10 дни на едно място (ако не е море), и на мен много ми се виждат.
Хубава седмица на всички! Ако всичко е наред-в края и ще съм си в БГ вече..

Общи условия

Активация на акаунт