Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 522
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 165
  • тук и там
Много сте готини! На мен Пловдив ми е по-близо,ама ако имам път към София по други  дела, бих се присъединила с удоволствие за следващата среща.

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само да кажа, че и през Пловдив ще минавам Wink

# 167
  • София
Не, че нещо, но към колко часа Добре? ❤️

Много хубаво беше наистина и разтоварващо

# 168
Ето повод да се съберем и тук. Дъждът ни подплаши нас.

Мисте, май и предходната среща се провалили по същата причина, а?

# 169
  • тук и там
Аз няма да минавам, ама колко са 80 километра от Зарата, тъкмо ще се разходя..Зависи кога де, че още не съм тръгнала към БГ даже..

# 170
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не, че нещо, но към колко часа Добре? ❤️

Много хубаво беше наистина и разтоварващо

Хахаха, около час след определения.
И то само ако ми звъннете да ме предупредите. Simple Smile

А някоя от вас сети ли се, че ви носех сувенирчета?

# 171
  • Somewhere in the World
Еми яд ме е, че ви изпуснах, ма следва бис.
Пък и Пловдив ей го де е.
А това Мидаридаре съм му хвърлила очо ама не ща в навалицата, можем там да си направим вещерско сборище- имало страхотно вино и въобще доста екстри.

# 172
  • Пловдив
Аууу, Прити, баш там ми се ходи Blush Айде!

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 19:52 от mystic woman

# 173
  • Варна
Много сте хубави!
Флорен,само ти откликна на моята нахална самопокана. 😂 Кро и Бобчи си правят пас. 🤪 Ще се познаем,само да стигна някога до там. 🥰

Е, как, приятел в нужда се познава. Гледам и Бобчето на линия, така че ще има къде да отседнеш. Hands Plus1 Hug

# 174
  • тук и там
Това  Мидалидаре, май е близо до Зарата. Знам, щото миналата година без малко да отида там по погрешка.Качих се в някакъв автобус, от спирката на центъра, добре че попитах, че нещо контингента ми се стори странен-без обичайните пенсионери и хора прибиращи се от работа,  пълен с хора-  с тениски на Айрън Мейдъм,  та за там бил..

# 175
  • Пловдив
Кайсийка, да...село Могилово. В друго, към Нова Загора, с.Еленово пак има хубава изба...другата дет ходихме и е близо пак там е Заара естейт.

# 176
Бобчи, сутрин го правя. Отнема 5-10минути. Освежаващо е. Целта е да подобри кръвообращението.
В главата ми се въртят едни чушки и не мога да ги изгоня от там. Онзи ден видях хубави чорбаджийски чушки. Съжалявам, че не купих. Обожавам ги пържени с доматен сос, но мразя да ги пържа, защото много пръска. Мина ми мисълта да пробвам да ги овъргалям хубаво в олио/зехтин и да ги пусна в килъра. Утре ще ходя да търся чушки. Както се казва луд, умора няма.

# 177
  • sf
И аз бих скокнала до Пловдив за среща. 😆
Поливам края на отпуската с джин и крокети. 😆

# 178
  • София
Ха, добър вечер. Ето как изпратих аз Джулая. Проспах му посрещането, но го изпратих подобаващо. Simple Smile

# 179
  • Euskal Herria
Синът ни е на Мидалидаре (работи), та и ние можем да гледаме по нещичко. Simple Smile

Ако някой ще минава и през наш`та околия, да се обажда Wink. Ама нямам против и на бг земя да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт