Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 117
  • 624
  •   1
Отговори
# 420
Chiko, благодаря 🍀
Добавям мострите през браузъра, но когато влезна в профила през мобилното приложение не се виждат. Поръчах Делина, ще платя и доставка в случая, но ако дойдат ще съм доволна!

# 421
# 422
  • Карлово
Chiko, благодаря 🍀
Добавям мострите през браузъра, но когато влезна в профила през мобилното приложение не се виждат. Поръчах Делина, ще платя и доставка в случая, но ако дойдат ще съм доволна!
Съжалявам че толкова късно отговарям, но в приложението не се виждат избраните мостри, само продукт извън избора. Тоталът обаче включва и 5 мостри. И съответно безплатната доставка.
На мене не ми даваше и приложението безплатна доставка, та се обърнах за помощ от приятел да пусне поръчка с моя профил.
Има бъг.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 20:53 от ДамаТрефа

# 423
Chiko, благодаря 🍀
Защо не сложи нещо малко за безплатна доставка.Отказвай я и пускай наново.Да кажа също ,че не е само една кутия на поръчка.Снощи пуснах 3.Точно за Делината ми беше въпросът от днес-дали някой е пускал повече кутии наведнъж.

# 424
Стана каша, но май оправих нещата. Добавих сета на ново и влезнах в мобилното приложение, каро сложих още един продукт. Въпреки, че не се вижда в кошницата, сета е отразен в поръчката. И вече дава изчерпана наличност, ще си оставя и тази през браузъра. В първата поръчка имам 2 кутии. Във втората не посмях и пуснах една. Ще видим какво ще дойде. Благодарв ви отново❤

# 425
В количката на  приложението не се вижда сета ,като снимка,само по цена.Моите от вчера са обработени.Сега ще пусна пак ,само че за коса на Керастаз.

# 426
  • Карлово
Аз направих 3 сета, но различни мостри, каквито ме интересуваха. Само се чудя на червилото на YSL1,2 пише, дали е мостра или мини червило, каквото съм получавала към поръчки. Ще видим.
Мая, благодаря, че ми отвори очите.
Аз понеже от нищо нямам нужда не следя новостите и все намирате с какво да ме изкушите.

# 427
Има добавени нови мостри!

# 428
Въртя, цъкам и не мога от приложението да отворя мострите. От парфюмите нищо не ме блазни, но за без пари бих пробвала Shu Uemura.

# 429
Добавяте мострите от браузъра. Ако Ви прехвърля към приложението - изтрийте го. После го изтеглете и добавете друг продукт, завършете поръчката (по общата сума ще се ориентирате, че мострите са добавени). След това влезте в “моите поръчки” и ще видите, че са там. Нещо като мострите, които получаваме в понеделниците, но ги виждаме след финализиране на поръчката Simple Smile

# 430
# 431
И аз пуснах една поръчка с мостри, но докато нагодя трика с БП и Делина свърши, а така исках да я пробвам. 🥲 Имах оригиналната и винаги съм се чудила нали тази ще ми хареса и тя.

# 432
Аз си отказах едната поръчка от 5 мости.Най-вероятно ще ги пуснат пак. 😉
И аз пуснах една поръчка с мостри, но докато нагодя трика с БП и Делина свърши, а така исках да я пробвам. 🥲 Имах оригиналната и винаги съм се чудила нали тази ще ми хареса и тя.

# 433
А, дано! Аз искам само 1 за проба ❤️

# 434
А, дано! Аз искам само 1 за проба ❤️
Ако не намериш близо до теб,ще ти пратя моята.Но за една мостра да плащаш куриер,не е много на сметка ама...

Общи условия

Активация на акаунт