Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 010
  • 624
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Толкова по-добре беше в Нотино,когато пускаха нови неща и бяха с по-ниски цени.Сега вече започвам да забелязвам новите им марки са със стабилна надценка.Парфюма в официалния им сайт е 210€(410лв) Те го продават за 503лв.При тях важи и максимата:-Колкото повече се купува един парфюм,толкова повече трябва да му вдигнем цената. За тази цена може да си им отлежава в склада….И му сложили -30%😂 Хайде стига приказки от 1001 нощти.

# 572
# 573
# 574
Толкова по-добре беше в Нотино,когато пускаха нови неща и бяха с по-ниски цени.Сега вече започвам да забелязвам новите им марки са със стабилна надценка.Парфюма в официалния им сайт е 210€(410лв) Те го продават за 503лв.При тях важи и максимата:-Колкото повече се купува един парфюм,толкова повече трябва да му вдигнем цената. За тази цена може да си им отлежава в склада….И му сложили -30%😂 Хайде стига приказки от 1001 нощти.

Не бе, това е заради "алгоритъма", а не защото ни се подиграват или защото искат да ударят кьоравото, като с пържолите. Grinning
И в мейкъп същата работа...

# 575
Отдавна не бях пазарила от parfium.bg, направили са целия процес от поръчката до получаването проследим през вайбър. Много удобно, накрая пращат и код с отстъпка 5%. Ambre Narguile пристигна в тестер опаковка, всичко точно. Имах преди години 15 мл в чувалче, но нещо се разкачи и изтече в чувалчето. “От тогава само го мисла тоя.” Купих Oajan, но не е съвсем същото. Благодаря на Милен за офертата, Grand soir също го заприходих.

# 576
# 577
  • София

chilko - Имам Sheikh Shuyukh Final Edition и е страхотен! Наистина прилича на YSL Y EDP, но някак има повече плътност, дълбочина и наситеност. Невероятно попадение.

chilko - от постовете ти съм забелязал, че нямаш предразсъдъци към Арабски марки и парфюми, затова ще си позволя  да ти припоръчам една арабска идея, която мисля, че ще ти допадне.
Lattafa Lahdath - 31,15 лв. да 100мл. Има го в емаг. Превъзходен за офис, за формални срещи, за мъже с малко по-класичски и улегнал стил.
Скрит текст:

Fragrance notes : Iris, Lemon, Sage, Ylang Ylang, Mint, Violet Leaves, Sandalwood, Cedar Wood, Tobacco, Oak Moss, Amber, Patchouli And Musk.
Супер стилен и изискан, мисля, че няма да сбъркаш с него - сякаш някой хубав класически мъжки парфюм от Хермес или Герлен са го дали на арабски парфюмерист да го завърти малко, да сложи тук там листа от табак, малко мистични ориент с опушени нотки и кашмирено излъчване - чудо е! Свеж, ароматен, зелен, дървесен, напълно западен стил, но някак и различен. Не е копие на нищо - гарантирам.  Това е от онези находки, които трудно се описват, но си заслужават.

# 578
# 579
# 580
# 581
Цена без аналог от Нотино...Sweat SmileSweat Smile

# 582
  • София
Имаше 2 броя Flamenco от линка по-горе в makeup 100 мл за 310 лв. Честито на печелившите!

# 583
Имаше 2 броя Flamenco от линка по-горе в makeup 100 мл за 310 лв.
Честито на печелившите!
Бяха по 6 бр.от 50 мл. и от 100 мл., когато ги пуснах, но да - първо свърши голямата опаковка.
Браво на makeup днес. Виждам, че вече са заредени и тези сетове. Някой от вас има ли впечатления? Дали дамският си заслужава първа среща? Sweat Smile
Скрит текст:

https://makeup.bg/product/758727/
https://makeup.bg/product/758734/

# 584
Връщам се с подобрено настроение и доволна от Parfium.bg. След като ми отказаха вчера сутринта поръчката, че го нямало наличен парфюма и аз бях посърнала съответно, снощи ми се обадиха, че намерили една бройка в склада. Попитаха ме дали все още го искам. Така че все пак ще си получа желания Amber Narguile.
Та разочарованието ми беше кратко и положителният ми опит с този сайт се затвърди.

Общи условия

Активация на акаунт