Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 646
  • 624
  •   1
Отговори
# 90
Цените на Xerjoff- тестерите  във Висша Козметика са феноманални. TONY IOMMI, ERBA PURA , ACCENTO OVERDOSE , BOUQUET IDEALE, Lira и ITALICA  100 мл - 240 лв.

macadamia, специално да пробваш Aurium - може и в Елинор. Simple Smile

# 91
# 92
Днес споделям една приятна изненада от Maison Trudon https://trudon.com/eu_en/.
Поне година тази компания не доставяше парфюми извън Франция. Сега проблемът е решен и който иска да си поръча, може. Доставката над 100 евро за Европа е безплатна с DPD.  Отне седмица (пет работни дни) да се достави пратката до дълбоката БГ провинция.
Имат хубава програма за лоялност - Royal Court. Моят съвет е още при отваряне на акаунт да се регистрирате в програмата (става с кликване на квадратче в под-менюто Royal Court), за да ви се трупат точки за лоялност и да получавате хубави подаръци. Иначе - само две мостри.

А, да, много силно миришат и свещите, и парфюмите. През кутията бяха омирисали цялото товарно отделение на буса на Спиди. Демек, можете да гоните зли духове с тях (или да ги викате!)

# 93
Аз да се оплача от Венера козметикс (https://fragrances.bg). В неделя поръчах Liu jo EDP, обадиха ми се в понеделник за потвърждение, потвърдих поръчката и днес получих Liu jo glam. Два пъти разговарям вече с тях по телефона, изпратих им имейл със снимки, и два пъти девойката на телефона ми казва, че няма права да направи нищо, а колегата, който може да разреши проблема го нямало. Помох да ми изпратят официален имейл с отговор, но не можело. И сега не знам, ще чакам, но съм с доста неприятно впечатление от тях.

# 94
Моята пратка с дискавъри кита на Marc-Antoine Barrois я няма вече пета седмица - пусната по пощата без проследяване. Вече никой не отговаря и на мейлите ми.

# 95
Само да кажа, че от Монна тестера Марфа е без капачка, без кутия. Нямаше и празен ход, в бъбъл увит. За тия пари-толкова.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 17:41 от lurtzchen

# 96
https://www.lancome.bg/id%C3%B4le-now/00772-LAC.html?dwvar_00772-LAC_size=100_ml Не е зле цената.Аз поръчах един,но имах и 25% индивидуален код и ми легна на 136.5ст.Това ми е днешния удар 😉

# 97
  • София
Само да кажа, че от Монна тестера марфа е без капачка, без кутия. Нямаше и празен ход, в бъбъл увит. За тия пари-толкова.
Само да кажа, че май всички тестери на Мемо идват без кутия и капачка в 1 джоб с бабъл фолио.
В този вид съм получавала и от makeup преди години.
Даже единия се беше разтекъл и после получих малък ваучер с отстъпка за следваща поръчка.

# 98
# 99
  • Бургас
Благодаря за темата.Blue Heart Моите парфюми винаги са били купувани на страхотни цени.Още помня Диорите от Нотино на скандални цени, Либре едп за 40 и няколко кинта от Парфимо, ЛВЕБ за 54 лв от Нотино и много, много други удари.Още си чакам новия Идол от сайта на Ланком.Хубав и слънчев нов месец на всички в темата.

# 100
Само да кажа, че от Монна тестера марфа е без капачка, без кутия. Нямаше и празен ход, в бъбъл увит. За тия пари-толкова.
"Висша" козметика изпращат също много ползвани тестери само в тънък бабъл и плик, а куриерската може да достигне и 10+ лв в зависимост от стойността на поръчката  - колкото по-скъпа, толкова по-скъпа и доставката 🙃
Сега явно са решили да стават Висша козметика, че и мострички слагали комплимент...
Шанаджийските схеми с поръчки на месинджър и телефон са си все в сила. А и са единствената "фирма" към която съм връщала рекламация с наложен платеж към мен, друго такова животно в онлайн търговията нЕма!

# 101
Скрит текст:
Само да кажа, че май всички тестери на Мемо идват без кутия и капачка в 1 джоб с бабъл фолио.
В този вид съм получавала и от makeup преди години.
Даже единия се беше разтекъл и после получих малък ваучер с отстъпка за следваща поръчка.
Твърде вероятно е. За пръв път поръчвам тестер. И да, поразтекъл се беше. Точно два дена след това parfium.bg заредиха продукт, но ми се стори некоректно да го върна, при положение, че вече беше изпратен.

# 102
Скрит текст:
Аз да се оплача от Венера козметикс (https://fragrances.bg). В неделя поръчах Liu jo EDP, обадиха ми се в понеделник за потвърждение, потвърдих поръчката и днес получих Liu jo glam. Два пъти разговарям вече с тях по телефона, изпратих им имейл със снимки, и два пъти девойката на телефона ми казва, че няма права да направи нищо, а колегата, който може да разреши проблема го нямало. Помох да ми изпратят официален имейл с отговор, но не можело. И сега не знам, ще чакам, но съм с доста неприятно впечатление от тях.
cvetinkka,
А какъв е проблемът?

# 103
Alien Mugler, 90 ml, Refillable - 158 лв
https://makeup.bg/product/4008/

# 104
Подаръци при покупка на продукт на Ланком:

Общи условия

Активация на акаунт