Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 658
  • 624
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Само аз ли чак сега забелязвам, че вече взимането на поръчка от магазина на Notino, не е безплатно, както беше, а е + два лева?

Това е само за поръчки на стойност под 40 лв.

# 121
Привет и от мен в новата тема - благодарности към Радика за усилията и оформянето Flowers Bouquet
Включвам се с нови придобивки от Zara. Бях в мол Парадайз/София/ и не можах да издръжа на изкушението, като си тръгнах с 3 броя, от тези в колабораия с Jo Malone -  Universal Oud / Amalfi Sunray / Neroli

Бяха намалени 100мл - 22,95лв. Имаше ги и на сайта на Зара, ако не са се изчерпили междувременно.

Видях, че е заредена отново 4те парфюма  от линията Chapter No.4, като горещо препоръчвам Bohemian Oud и Hipster Oud. Първият е в стила на Chopard Or de Calambac и Tauer Perfumes Sundowner, а Hipster Oud е мек, но богат и сочен амброво-плодов аромат.

Имаше и супер оферти в коплект, като горещо препоръчвам да потърсите този вариант за Ваши любими мъже:
https://www.zara.com/bg/bg/bogoss-vibrant-leather-60-ml-p2021059 … 748329&v2=2301096

Скрит текст:

2*60мл от Vibrant Leather EDP  и Vibrant Leather Bogoss EDP -  22.99лв цена за комплекта. Не успях да го намеря физически в магазина, но парфюмите си ги припомних и ги намирам за чудесни. Абосюлтно си заслужават на тази подаръчна цена.

По-рано през седмицата ми пристигна от make:  Lattafa Perfumes Al Areeq Silver
https://makeup.bg/product/768544/
Доста е хард и дори отвъд-нишов, само за стриктни почитатели на опушени кожи, кипарис, тютюн и ууд. Няма шеги, брутален хард кор парфюм, който нокаутира дори мен. Презентацията му е изумяващо красива и всеки път се чудя как успяват да го постигат арабските марки... Може би за някои фенове на парфюми, като Memo Paris African Leather да се стори бюджетна находка, но при всички положения, Al Areeq Silver е огромен риск и не го препоръчвам за сляпа поръчка.

Та това е от мен - успех на всички в новата тема с пожелания за чудесни съкровища Tropical Drink Nature Sunny Fishing Pole And Fish

Благодаря за споделеното. Mожеш ли да опишеш как са като трайност?
В другата тема, разбира се

# 122
Благодаря за споделената оферта от Нотино. Не можах да се възползвам от безплатна доставка - може би съфорумката взема от техен магазин. Но пък кода компенсира доставката. А подаръците са доста. Увеличиха цените на някои по-евтини продукти от Lancome.

# 123
Скрит текст:
Аз да се оплача от Венера козметикс (https://fragrances.bg). В неделя поръчах Liu jo EDP, обадиха ми се в понеделник за потвърждение, потвърдих поръчката и днес получих Liu jo glam. Два пъти разговарям вече с тях по телефона, изпратих им имейл със снимки, и два пъти девойката на телефона ми казва, че няма права да направи нищо, а колегата, който може да разреши проблема го нямало. Помох да ми изпратят официален имейл с отговор, но не можело. И сега не знам, ще чакам, но съм с доста неприятно впечатление от тях.
cvetinkka,
А какъв е проблемът?

Проблемът е, че ми изпратиха парфюм, който не съм поръчала.

# 124
Здравейте, търся най-добра цена на един класически аромат - Hugo Boss Bottled. Тези сайтове за тестери дали са надеждни , 100мл тестер идва около 60лв:
allfragrances.eu
testeri-bg.com
Discountmarket.eu

"Редовен" най-евтино го намирам в notino - идва по-евтино от Дъглас с промоцията:
200мл - 119лв с подарък плажна кърпа, а 100мл е 90лв.

Благодаря ви предварително

# 125
  • София
Saudade, съветвам ви да забравите а тези сайтове. Продават откровени ментета По-добре инвестирайте 40 лв. отгоре и си купете парфюма от доверен търговец, за да си спестите разочарованието, а и парите.

# 126
Здравейте, търся най-добра цена на един класически аромат - Hugo Boss Bottled. Тези сайтове за тестери дали са надеждни , 100мл тестер идва около 60лв:
allfragrances.eu
testeri-bg.com
Discountmarket.eu

"Редовен" най-евтино го намирам в notino - идва по-евтино от Дъглас с промоцията:
200мл - 119лв с подарък плажна кърпа, а 100мл е 90лв.

Благодаря ви предварително

Кърпата е приятен бонус

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:46 от chilko

# 127
  • Стара Загора
Код за 5% в Нотино:
68FEB147X

# 128
В сайта на Lancome като добавя кода LOVELANCOME  не ми приспада още 15 % процента от цената на Lancome Now -100  мл си е 182 лв -и при вас ли е така?

# 129
Chilko, за колко милилитра е това? Май ще взема направо 200. С код summer го дава 119лв. Не може да се насложи и другият за още 5%, нали?

Благодаря ви!

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:35 от Saudadе

# 130
Chilko, за колко милилитра е това? Май ще взема направо 200. С код summer го дава 119лв. Не може да се насложи и другият за още 5%, нали?

Благодаря ви!

В Parfium.bg е 100 мл. Иначе се бях объркал с цената на EDP в Нотино, така че при тях цената на EDT е по-изгодна предвид подаръците.

# 131
# 132
  • София
В сайта на Lancome като добавя кода LOVELANCOME  не ми приспада още 15 % процента от цената на Lancome Now -100  мл си е 182 лв -и при вас ли е така?

кода е за нови клиенти

# 133
https://douglas.bg/summer-black-friday-2023-uslovia?utm_source=n … mc_eid=2446680e67

Това са промоциите в БГ.

* Условия на кампанията SUMMER BLACK FRIDAY

*ПРЕДПРЕМИЕРА - кампанията SUMMER BLACK FRIDAY до -40% на ВСИЧКО е активна един ден по-рано ОНЛАЙН на www.douglas.bg  от 05.07.2023 г. и е валидна до 09.07.2023 г.

*С всяка поръчка над 150 лв. получавате    ПОДАРЪК 2 мостри изненада, които се добавят в кошницата ви автоматично. (Важи само за онлайн поръчки, направени в периода 05.07.2023 г. - 09.07.2023 г.)

* - 40% на продукти с марка DOUGLASпри добавяне на продукти в кошницата на обща стойност над 49 лв.
* - 20% при добавяне на продукти от всички останали марки в кошницата на обща стойност над 49 лв.

» Не важи за покупка на:

/вече намалени продукти по други текущи промоции;
 /при закупуване на GIFT CARD;

# 134
Здравейте, от сайта на Шанел с коя фирма пристигат парфюмите.

Общи условия

Активация на акаунт