Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 201
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Добро утро!
Бубеее,разкошна новина! Честито! Леко бременеене на мамчето!❤️
Все така, с хубави новини да ни върви!

# 601
Добро утро!

Бубе, честититоо 🥰

Ени, не са ви метали в практикер, помпата си върви с басейна и са си такива, нефелни. Едни приятели си купиха пясъчна, но техният басейн е доста по-голям. Аз карам на химия и сменям водата на два-три пъти.

Вчера много хубав ден. Направихме закуска-басейн-кафе- раздумка преди обед в едната дружка. После пазарувах,  боядисах си косата, почистих малко, спах. Вечерта бяхме у мама на вечеря и той деня мина.

Вятърът ни е счупил шатрата... Любимият рипа от радост...

Спокойна седмица,  банда!

# 602
Добро утро!
Буб, страхотна новина!

# 603
  • София
Добро утро!
Бубе, прекрасна новина! Всичко да върви по мед и масло! Heart

# 604
Бубе, честито, прекрасна новина!♥️🥰

# 605
  • Germany
Добро утро!
Бубе, чудесна новина! Лека бременност на снаха ти!
При нас бая захладня и духа доста, та тази сутрин си пия кафето вътре. Снощи изкарахме много приятна вечер със съседите и много ме похвалиха за немският ми Simple Smile Искат да планираме парти на блока края на август, което е супер идея, тъй като се оказа, че не само ние сме нови и ще можем да се опознаем. И за предстоящата среща на собствениците си говорихме и реално нямаше изненади. Искат да се направи изолация на блока, с което ние сме съгласни, та няма драма. Днес ме чака чистене. Банята я отлагам от няколко дни...
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 606
  • на Мелмак
Бубе, чудесна новина! Много се радвам 😀.
Мони, звучиш прекрасно Wink

Аз да се похваля, отметнах един проблем, ядеше ме една седмица. Доволна и спокойна съм вече.
Снощи до късно гледах сериал, днес ще ми излезе през носа Simple Smile
Хубав ден и успешна седмица!

# 607
Ети, кой сериал гледаш?

# 608
  • на Мелмак
Ох, Мари, няма да ми се смееш, снощи осъмнах със Супермен и жена му. Забравих как се казваше тя. Grinning

# 609
А, няма, няма. Тогава аз да дам няколко предложения за сериали:
Стълбището, Идолът (чак намразих Дъ Уикенд, защото играе супер, но ролята му е гадничка), Секс/Живот, Любов и смърт, Тед Лассо, Психотерапия.

# 610
  • на Мелмак
Щракнах ги като екранна снимка и ги започвам Simple Smile
Благодаря, Мари Simple Smile

# 611
Ех, Бубе, страхотна новина. Леко и спокойно бременеене на снахата, а дали ще е момченце или момиченце няма никакво значение. Важното е да се появи без проблеми и да е здравичко.

Издадох бандюгите здрави, но са направо на решето от комарите. Голяма напаст, не помня такова чудо в последните години. Ама не са само нашите така. Всички дечица по улицата са в същото положение, хем непрекъснато мажем и пръскаме с разни мазила.

Спокойна седмица и да имате повече време за почивка и приятни занимания.

# 612
  • Canada
Руми, честита да ти е девойката! Здрава, щастлива, вдъхновена! 🎈🥳🎁🎂🍀

Бубе, честито, бабче 🤗

Мен тази година комарите ме дупчат много по малко от обикновено. Не знам дали има връзка с това, че пия органична сяра, не съм им вкусна вече 😁

Приятел на щерката е катастрофирал вчера, слава богу, жив е, но контузен. Побелява ми косата всеки път като тръгне нанякъде с колата 😥

# 613
  • Бургас
Бубе, честито! Леко бременеене на снаха ти и здраво бебче на финала!

Лин, малката мишка опасна, браво на нея, гладна няма да остане. А аз днес на големанка купувам сладолед на плажа, че нея я било срам да си поръча. Преди нея Марто и малката ми племенница си бяха напоръчвали сами някакви миксове, украсени с всички възможни добавки.

Поредна вечер карам по тв програмата на Вики, снощи гледахме "Чарли и шоколадовата фабрика".

Фонс, малкият дявол е бил. Бързо възстановяване на момчето!

# 614
Ох, като говорите за сериали, аз съм зарибена от Братя- български.Не очаквах, че толкова ще ми хареса, едвам го оставям вечер.Сега, на морето, ще си почина, че милото иска да се разхождаме вечер😀

Общи условия

Активация на акаунт