Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 958
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
След като им писах вчера, днес пуфът от Нивеа най-накрая пристигна.
Скрит текст:

# 1 036
  • София, Дружба 2
Честито, lorsun! Значи все пак има светлина на края на тунела. На коя дата го спечели?

# 1 037
Напишете номер на лични 📩
Свободни мв на А1 някой има ли излишни?

# 1 038
Аз си спечелих свещи от ИГ. Все още чакам бранда да ми пишат ... после ще се похваля със снимка.

# 1 039
  • у нас
5000 Мб на А1 иска ли някой? Пуснете номер на лични.

# 1 040
  • София
Честито, lorsun! Значи все пак има светлина на края на тунела. На коя дата го спечели?
На 17ти юни.

# 1 041
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Така да ми трябва пуф.....Все нямам късмет в игри с такава награда!
Имам ваучер за 10 лева на Емаг от имен ден.Валиден до 31 юли, не се комбинира с други и важи за поръчка над 50 лева.Подарявам го!Ако някой го иска да пише. 
П.П. Вече е подарен!

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 14:12 от Захарчето

# 1 042
# 1 043
Благодарим, че се свързахте с нас и предоставихте обратна връзка за приключила игра с продукти на MAGGI.

Във връзка с Вашето оплакване бихме искали да Ви уведомим, че в правилата на играта е упоменато, че подаръкът е само раница. Наградата е съгласувана с вътрешните правила на Нестле България.

За нас удовлетворението на потребителите е от първостепенно значение и затова, разбирайки различното очакване, бихме искали да Ви предоставим следните продукти на MAGGI като комплимент:
2 броя майонеза MAGGI
2 броя бургер сос MAGGI
2 броя сос с чесън MAGGI

Представител на агенция Парида ще се свърже с Вас за получаване на продуктите по куриер.
Това от Нестле

# 1 044
Еми значи, следващата игра на Маги - вилици.
После лъжици... и така до края на годината - всеки месец игра, до запълване на раницата! 😀😀😀😀😀
Излагация...

# 1 045
  • София
Много са нагли, защо тогава пишеше, че е за двама раницата. Ако няма посуда, може и за 10 човека да е. Освен това ясно се вижда, че са извадили приборите ви. Не е сериозно и е подвеждаща реклама, ако знаехте, че е празна, много от вас нямаше да участвате.

# 1 046
  • Сф
Явно е някакъв гаф и сега замазват най- безпроблемно с продукти..и най- евтино. Ужассс! Сосове ...
Губи се идеята изобщо за пикник раница..

# 1 047
Във връзка с Вашето оплакване бихме искали да Ви уведомим, че в правилата на играта е упоменато, че подаръкът е само раница. Наградата е съгласувана с вътрешните правила на Нестле България.
Не се включих в тази игра и затова не съм запозната с правилата. Наистина ли в правилата изрично е упоменато "само раница"? Предположих, че ще изместят въпроса в тази посока още преди този отговор, писах тук в темата.
Съмнявам се в правилата да пише "само раницата", раница за пикник/кошница за пикник означава такава със съответните прибори за хранене. А как стои въпроса с рекламните материали, какво имаше изобразено на тях?

# 1 048
  • София, Дружба 2
Пристигна и моят пуф от нивеа мен. От 16.06. е.

# 1 049
    Скрит текст:
    [/list]
    Не се включих в тази игра и затова не съм запозната с правилата. Наистина ли в правилата изрично е упоменато "само раница"? Предположих, че ще изместят въпроса в тази посока още преди този отговор, писах тук в темата.
    Скрит текст:
    Съмнявам се в правилата да пише "само раницата", раница за пикник/кошница за пикник означава такава със съответните прибори за хранене. А как стои въпроса с рекламните материали, какво имаше изобразено на тях?

Не участвах и Аз, но наистина е неприятно , когато участваш за едно ( според правилата) и получиш друго..
    Помня , че преди време имаше липси с продукти/брой десерти и бяха изпратили отново..А сега се правят на приятно разсеяни Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт