Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 257
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 240
може ли някой да даде линк към печелившите в кока кола, само аз ли не ги виждам ☺️

# 241
  • Елхово

Късмет Heart

# 242
  • София
може ли някой да даде линк към печелившите в кока кола, само аз ли не ги виждам ☺️

И аз не ги виждам

# 243
  • София
Има ли печеливши на Маги?
Печелившите ще бъдат публикувани на  14.07.2023
ако е тази игра
https://www.nestle.bg/bg/maggibbqpromo

# 244
  • Пловдив
Някой получили наградата си от КК от сканирането бележки?

# 245
Аз пък от години не мога да се уредя с награда от Милка, може би нямам късмет ей на ma6ka във всяка тяхна игра печели чакам да се похвали и с другата им награда скоро, да съм спокойна да не я мисля че не печели от там😀

Иначе студените чайчета имат игра взех че нацелих чашата 500мл. е мн е готона пак ще взема да се пробвам за 2ра

# 246

Coca-Cola App - "Coke Thursday" - 06.07.2023г. - 🎁🏝

# 247
Аз пък от години не мога да се уредя с награда от Милка, може би нямам късмет ей на ma6ka във всяка тяхна игра печели чакам да се похвали и с другата им награда скоро, да съм спокойна да не я мисля че не печели от там😀

Иначе студените чайчета имат игра взех че нацелих чашата 500мл. е мн е готона пак ще взема да се пробвам за 2ра
Явно им е хванала цаката на Милка. Аз аКо реша да играя все ми бягат по тъча . Затова и последните 2-3години ги пропускам . Няма смисъл да се набутвам без въобще да печеля.

# 248
‼️‼️‼️ За играта на БИСКВИТИ - Милка , Барни , Орео и Белвита - "Кексчетата Барни" - УЧАСТВАТ в играта! 🎁

# 249
KK app ще имат голяма награда - Скутер Vespa мисля , пуснали са във Фейсбук игра да познаеш каква ще е наградата и подарък Gems.

# 250
  • Бургас
Те са на картинката.Защо изобщо се коментират?

# 251
KK app ще имат голяма награда - Скутер Vespa мисля , пуснали са във Фейсбук игра да познаеш каква ще е наградата и подарък Gems.
И на мен ми се мярна преди дни във фейса, но сега не я намирам.

# 252
  • Пловдив
Юхуууу, печеля от КК плажна и хладилни чанти, кърпа и одеало
Печелившите:
Скрит текст:

# 253
Хора,моля,дайте активни игри с твърд алкохол. Спешно е. Благодаря!

# 254
Хора,моля,дайте активни игри с твърд алкохол. Спешно е. Благодаря!

Само за узото се сещам: https://game.selectedbrands-co.com/

Общи условия

Активация на акаунт