Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 279
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 255
Имах намерение да се включа в играта на Корсет,но имайки в предвид дамата от Лясковец с магазина,се отказвам.Направих справка и в двете игри на Кинг и Мерелин явно с много бележки е спечелила.

# 256

Току що от Кауфланд 😂

# 257
# 258
Водка Смирноф и Джин 😊
https://avendi.bg/summerpromo/

Хора,моля,дайте активни игри с твърд алкохол. Спешно е. Благодаря!

# 259
  • Сф
Извинете, Била и Маги имат ли игра или се бъркам с Фантастико. 🤣Взех вече.

# 260
Тези от Кк вече се подиграват с мен. То бива да не ме теглят,но едни и същи мейли виждам във всяко теглене. Да,знам,че може да са различни хора,заради звездичките,но са прекалено много съвпаденията. Една кърпа искам и няма. Изхабих сума кодове. Изнервят ме.
Днес са ми писали за спирала от ИГ. Тъкмо щях да си поръчвам,че имах нужда. 🥰

# 261

Промоцията ще продължи от 01.06. 2023 г. до 28.06. 2023 г. или до изчерпване на наградите.

Малко не е актуална вече Simple Smile

# 262
Тези от Кк вече се подиграват с мен. То бива да не ме теглят,но едни и същи мейли виждам във всяко теглене. Да,знам,че може да са различни хора,заради звездичките,но са прекалено много съвпаденията. Една кърпа искам и няма. Изхабих сума кодове. Изнервят ме.
Днес са ми писали за спирала от ИГ. Тъкмо щях да си поръчвам,че имах нужда. 🥰
И аз съм така с КК. Вече се отказвам от тях.

# 263
Аз пък вчера за първи път спечелих от КК чадър. От съдовете преди седмици нищо.
Много съм щастлива, защото ми трябва плажен чадър, реших тази година да си носим собствен. Обаче заминаваме след 2 седмици и не е ясно дали ще дойде до тогава.
В Хайнц участвах, Чио - нищо...

# 264
Мен пък КК ме обичат напоследък 😊. От известно време печеля само от тях. Вчера вечерта видях, че печеля чадър и плажна чанта ( за втори път), но този чадър съм нарекла за брат ми, защото им трябва. Ще го зарадвам. Този месец почти никуда нема да Участвам с покупка май. Може би само в 7дейс

# 265
  • Тук и там
‼️‼️‼️ За играта на БИСКВИТИ - Милка , Барни , Орео и Белвита - "Кексчетата Барни" - УЧАСТВАТ в играта! 🎁

Написахме го няколко човека на  предната страница. Simple Smile

# 266
Някой питаше,дали са доставили наградите от сканирането на бележки.Минихладилника ми е в офис на Спиди.

# 267
https://www.heineken.com/bg/bg/summerpromo
Лидъл и Хайнекен са обявили, аз съм с хамак Simple Smile

И аз съм с хамак и паста от DM ще тествам.

Ако някой го интересува да върти колелото:
https://sosimplecosmetics.eu/?utm_source=Klaviyo&utm_medium=camp … Sx4Wvl4%3D.YaqnLB

# 268
  • Тук и там
Аз пък от години не мога да се уредя с награда от Милка, може би нямам късмет ей на ma6ka във всяка тяхна игра печели чакам да се похвали и с другата им награда скоро, да съм спокойна да не я мисля че не печели от там😀

Иначе студените чайчета имат игра взех че нацелих чашата 500мл. е мн е готона пак ще взема да се пробвам за 2ра

Аз също печеля от всяка игра на Милка и не виждам нищо нередно в това! Който играе -печели! А който не играе- злобее!

# 269
Аз пък участвах много редовно в игрите на Милка, след като не спечелих нищо в няколко поредни, спрях да купувам продуктите им. Не смятам, че са нещо особено - за мен са на едно ниво с Престиж и другите малки на пазара, които са на по-достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт