Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 956
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Ползвам от години немски Ариел. Имам чувството, че качеството му се влошава.

# 106
Майка ми погрешка е изхвърлила всички дозаторни чашки за течен препарат.
Има ли откъде да си купя чашка или препарат с чашка?
Обиколих дрогерии, Ремедиум, магазини за перилни препарати - няма!

# 107
В "Домашни потреби" се продават мерителни чаши , както за течности, така и за сухо вещество.

# 108
Благодаря, ще потърся и в Домашни потреби.

# 109
Благодаря, ще потърся и в Домашни потреби.
Може да погледнеш и в магазини За 1 лв, Джъмбо, дори в супер маркети

# 110
Само да кажа - купих препаратът на д-р.Бекман за петна от пот и дезодорант за белите тениски на синът ми - не работи. Третирах по инструкциите и жълтите петна си стоят. Явно, че алуминиевите соли в дезодорантът му са по-упорити и ще ги пробвам и с белина (няма да успея) и накрая ще ги изхвърля, до следващите.

# 111
  • в сърцата на децата <3
Опитай Тайфун на Изи, не е скъп и май не е имало петно да му се опре.

# 112
Ами аз съм лекинко объркана 🤪.
В магазини и дрогерии е пълно с препарати, омекотители и всякакви новости, които аз като клета американка не съм срещала.
Знам си Ариел прах за бяло, цветните Персил-и и син Ленор, а то изобилие…
Майка каквото е купила, това ползвам, отделно си бях пъхнала в куфара един пакет Пюрекс капсули и пера с него.
Ще потърся и този Тайфун 😀, звучи като да помита всяко петно, дано и тези жълтини от мъжки дезодорант да изпере.

# 113
Това е
Скрит текст:
Не съм го ползвала, но във форума много хвалят препарат против котлен камък, с който излизат петна от пот и дезодоранти Този
Скрит текст:

# 114
Няма да пробваш с белина, защото ще влошиш нещата, а ще ги напръскаш с препарат за баня/против котлен камък без съдържание на белина и за няколко пранета ще се оправят.
Харчите си парите залудо. За всяко петно – препарат. Безумие!

# 115
Само да кажа - купих препаратът на д-р.Бекман за петна от пот и дезодорант за белите тениски на синът ми - не работи. Третирах по инструкциите и жълтите петна си стоят. Явно, че алуминиевите соли в дезодорантът му са по-упорити и ще ги пробвам и с белина (няма да успея) и накрая ще ги изхвърля, до следващите.
waterproof, за такива случаи успешно съм използвала Medix Razor - гел. Този препарат е за тоалетни и против котлен камък, на помага при такъв вид петна. Трябва Ви без белина. Прилагала съм го на бели тениски и на една много ярко синя (цветът не се промени). Може да го пробвате на някоя не особено любима блуза.
Ето линк, че не можах да копирам изображението.

https://mexon.bg/productusage/%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%b7%d0 … ntibacterial-gel/

# 116
Изключително полезни сте!
Проблем с петна нямам, всичко се изпира чудесно, но синът ми е тийн и ползва мъжки стик, от който слага голямо количество и следите остават.
Ще закупя и този Рейзър, ще пробвам и с него. Бих искала да се преборя с жълтините, защото тениските са от хубав и стегнат памук и е грехота да ги изхвърлям.
Ще потърся и дозаторна чашка по магазините.
Ремедиум леко ме заблудиха с книжката си за юли, защото бяха публикували явно стара фотография на Ариел гел със зелена чашка, а като отидох всяка туба беше без чашка. Видях и Ариел за черно пране, пак нещо съвсем ново за мен 😀, и всякакви други знайни и незнайни, но чашка - тц. Бях решила каквото намеря с чашка, независимо от вид и литраж да го купя, ама няма.
Сега наливам течен препарат във ваничката, а така не бива, зная го добре.

# 117
  • в сърцата на децата <3
Две бебета изгледах с него, няма и една дреха с останали петна.

# 118
  • Варна
Откакто ползвам ролка без алуминий нямам ни една съсипана под мишниците блуза. Преди с алуминиевите се съсипваха след две обличания.

# 119
Истината е, че део без алуминий изпуска, поне при мен, не винаги, но в жегите е реално и се чувствам много зле. Започнах да слагам без алунимиеви ролка и безцветен стик заедно и така е почти ок.
Ще пробвам за детето без, зная, че е вреден (просто харесва конкретен аромат, на конкретна марка и точно той е с алуминий).
Солите на алуминия правят тези гадни петна, зная. Самата пот се изпира и не оставя следи, нито миризма по шевовете (пера наобратно фланелките, за по-добра циркулация на вода и препарат и е ок).

Общи условия

Активация на акаунт