Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 875
  • 730
  •   2
Отговори
# 90

За качеството...уж вървим напред, 21 век..ала бала...пък все по-неопрани ще ходим. Логика...няма Rolling Eyes

Пак сме си по-добре изпрани отколкото преди 30-40 г. От една страна се перем доста по-често, а от друга машините днес предлагат по-качествено изпиране. И днес може да се пере качествено, но си трябва инвестиция в качествена машина и по-скъпи препарати. Ако питате мен, цената за доза препарат (прах+ добавка) за бяло пране е около 1лв.

# 91
  • На изток от Ада
Не е скъп изобщо. 65 пранета за 24 лв..идва по 37 ст на пране.

За качеството...уж вървим напред, 21 век..ала бала...пък все по-неопрани ще ходим. Логика...няма Rolling Eyes
не 29  лв тук .

# 92
Пак не е скъп..45 ст. Ти на колко го търсиш?

По-добре изпрани...30-40г назад не съм имала предвид, визирам 5-6г само назад, когато в праховете имаше избелители и НЕ се налагаше да купувам добавки. Wink

# 93
  • На изток от Ада
Сравнение с скип за бяло . Не го търся видях го скоро . Ама за кво ми е с кофти състав?
Аз имам в момента от Дм прах , Омино бланко теч , Персил теч, Ариел пРах. Хобя не купувам , ще се местим ..
Пак не е скъп..45 ст. Ти на колко го търсиш?

По-добре изпрани...30-40г назад не съм имала предвид, визирам 5-6г само назад, когато в праховете имаше избелители и НЕ се налагаше да купувам добавки. Wink

# 94
Скип за бяло е 45 пранета, за цветно е 65 . Нито е по-евтин скип за бяло, нито цветния е по-скъп.

# 95
  • На изток от Ада
В бързината не съм мислила
И все пак за бяло 18.50 за цв 29 лв

# 96
Както и да..това е математика за 2 клас. Отказвам се. Щом си рекла че е скъп...тъй да бъде..

# 97
  • На изток от Ада
Хаха да алко по -скъп е . 2 кл... 4 -5 ст на пране .
Абе ясно просто  съм тъпа

# 98
Не знам какво се разбира под скъпо ДНЕС. По-горе съм написал колко струва едно бяло пране като химия, ако държите да е качествено.
ЗА ЕВТИНО И КАЧЕСТВЕНО ЗАБРАВЕТЕ!
Вече няма как да стане.

# 99
  • На изток от Ада
Да пере пък ...
Аз не съм капризна . Нямам дете и не се цапаме
 Е не пера с Рекс Саекс и т н .

# 100
  • оттам, откъдето започва България

Пак сме си по-добре изпрани отколкото преди 30-40 г. От една страна се перем доста по-често, а от друга машините днес предлагат по-качествено изпиране. И днес може да се пере качествено, но си трябва инвестиция в качествена машина и по-скъпи препарати. Ако питате мен, цената за доза препарат (прах+ добавка) за бяло пране е около 1лв.

Моето мнение е, че въобще не ходим изпрани по-добре отколкото преди 30-40 години.
Такъв "аромат" на спарено пране се носи ежедневно покрай мен, съчетан с изпотяване става... Scream
И това основно от течните. (понеже знам покрай мен кой какво ползва)

# 101

Моето мнение е, че въобще не ходим изпрани по-добре отколкото преди 30-40 години.
Такъв "аромат" на спарено пране се носи ежедневно покрай мен, съчетан с изпотяване става... Scream
И това основно от течните. (понеже знам покрай мен кой какво ползва)

Ако сте достатъчно възрастна и имате добра памет, би трябвало да помните и миризмите отпреди 30-40 г. Доста българи са хидрофобни и за съжаление това не се е променило много през последните десетилетия.
Апропо, миризмата на "спарено" не е непременно свързана с течните препарати и съвсем не е от вчера по нашите земи (и не само).
Сега, за разлика отпреди 30-40 години поне имаме възможност за добра лична хигиена. Доколко се възползваме е съвсем друга тема.

# 102
Днес видях в Лили промоция на течен Персил. Той ок ли е?

# 103
  • София
Всъщност, даваме пари за какви ли не глупости, 1 лв на пране изобщо не е много като се замисли човек. Въпросът е, че хората са неграмотни как да изперат качествено. Ограмотяват се от рекламите основно и си мислят, че така трябва да се пере в 21 век. Доста не приемат различно мнение от всеобщото.
Разбирам, че производителите спестяват и орязват състава, но е редно да задоволят и по-претенциозните си клиенти. И да предоставят алтернативи.
Апропо, копнея да постигна аромата на истински изпрано и чисто, както преди, но нещо не успявам. Доскоро прах с Ариел прах за бяло, тези дни пренареждах чаршафите в гардероба и миришат на спарено. Купих солта за петна от ДМ и слагам, но не забелязвам кой знае какво подобрение. То все още довършвам едно Сано де, но все пак...

# 104
Като чета последните страници, и по-конкретно за Ариел, отново стигам до убеждението, че има разлика между “немски” и “български” Ариел.

Общи условия

Активация на акаунт